♡ Dennennaalden Thee 🫖 nu ook met Zeoliet - altijd een klein presentje bij de bestelling 💝

 GastenboekALVAST HEEL ERG BEDANKT VOOR JE BERICHTJE
DAT WAARDEER IK ENORM

Reactie plaatsen

Reacties

Sofie Mariën
5 maanden geleden

Lieve Mercy,
Dank je wel!! Ik ben zo blij en dankbaar voor de uitgebreide en 'oh zo' verhelderende boodschappen van de engelen die ik van jou mag ontvangen. Vele vragen worden beantwoord en geven me dat duwtje in de rug dat ik op dat moment nodig heb.
Warme groetjes

yvonjana
6 maanden geleden

Wat een hele bijzondere site hebben jullie en waar hebben jullie het dan vandaan gehaald!

In LIcht, Liefde & Waarheid, I Am.

Berry S
6 maanden geleden

Lekker bezig. De artikelen over Chemtrails zijn erg sterk. Mooi om te zien dat daar zo'n goede wetenschappelijke onderzoeksmethode voor is gebruikt. Dat zie je niet zoveel meer deze dagen

Mieke Wansink
6 maanden geleden

Dankjewel voor de snelle levering en de lieve kadootjes. Hier word ik blij van
💖

D&D player
6 maanden geleden

Hoe kwam ik ook alweer op deze site terecht? Ik heb geen idee. Ik ben ontzettend fanatiek Dungeons and Dragons speler, en deze website geeft mij ontzettend veel inspiratie om samen met vrienden te verdwalen in een fantasiewereld. Mijn innerlijke kind wordt gekoesterd als ik op reis ga in een droomwereld van dingen die jij beschrijft. Heerlijk!

Krystal Osborne
7 maanden geleden

Hello from Australia

Monique vdf de wit - van Beers
7 maanden geleden

Lieve mercy, Wat ben ik blij dat ik jou heb mogen leren kennen via fb ! Je bent n geweldig wezen vol liefde en wijsheid ! Ga ook vooral door met wat je doet voor t collectief En met je stenen ❤️❤️❤️

Marianne Fluitsma
7 maanden geleden

Ik wordt zo blij van deze positieve berichten, in deze zware tijden voor de mensheid.
Maar blijf geloven in de goedheid van de meeste mensen.
Het onrecht dat al eeuwen overheerst komt hoop ik ten einde.

Irene van Luin
7 maanden geleden

Dank je voor wederom een prachtige uiteenzetting, en ja we komen steeds dichterbij, ik voel de vibraties en shifts heel sterk, mijn positief gevoel neemt alleen maar toe 💞😍

Inge van Boven
7 maanden geleden

Bedankt voor de liefdevolle informatie online❤️🙏🏻❤️

Jolanda
7 maanden geleden

Dankjewel voor jouw interessante, mooie en waardevolle berichten. Uiteindelijk gaat het worden zoals het in den beginne de bedoeling was.

Helaas ken ik jou nog niet persoonlijk, maar wie weet gaat nog eens gebeuren.

Liefs vanuit Ypenburg🧜🏼‍♀️🤍🐬

Janny Wagtmans
7 maanden geleden

Lieve Mercy
Onze wegen kruizen elkaar elke x weer en dat maakt het dat ik een grote glimlach op mijn gezicht krijg en ook kippenvel!
Zo simpel maar ook zo uniek en zeker geen toeval ❤️
Je voelt bij mij als een erg warm mens die heel veel licht straalt🙌
Ga door hoe je bezig bent en blijf vooral ik JOUW AARDE KRACHT🙏
Love you💋Janny

Jamilla Fabies
7 maanden geleden

Lieverd, ik wilde heel graag nog een mooie recentie schrijven voor je. Je bent zo'n mooi persoon dus wilde dit graag voor je doen.

Ik heb een prachtige starseed reading ontvangen waarin eigenlijk alles zo bizar resoneert. Het werk dat ik doe, hoe ik ben als persoon er kwam zoveel in terug heel erg bijzonder!

Natuurlijk heb ik ook je heerlijke dennennaalden thee en golden latte besteld. Geloof mij die wil je hebben! Super snel geleverd en nog een leuk cadeautje in de doos die echt op dat moment mijn dag maakte.

Dankjewel dat je bent wie je bent een zulke mooie dingen deelt met iedereen.

Love you! ❤️❤️

Petra Verstuyf
7 maanden geleden

Heel tevreden met mijn Starseed Reading made by Mercy Pleiadian ...
Voelde mij "thuiskomen"🙏🤗...puzzelstukjes vielen op z'n plaats...altijd al alles in t grotere geheel gezien,the universe is my home 😊, als Indigo 🌈kind al bijzondere ervaringen gehad...Vind dit heel speciaal om hier nu op Aarde te mogen leven en ook voel ik me vereerd dat ik de mensen op deze mooie planeet 🌎🙏💖mag helpen ontwaken...en heel veel licht en liefde brengen🤗💖🌟...iets waar iedereen mag aan deelnemen, hoe meer ontwaakte zielen,hoe liever😊😘...Mercy, heeft met deze reading mijn ogen nog meer geopend en blijkbaar hebben wij Starsisters wel wat gemeenschappelijke elementen😉 ...Zo dankbaar voor deze mooie reading Mercy! Kan iedereen deze aanraden...Jij bent ook n mooi en bijzonder licht, lieverd in een wereld die lang niet meer donker zal zijn 🙏💖😇Dankjewel 😘

Birgit van Melis
8 maanden geleden

Liefdevolle dank voor de mooie labrodiet (pauw) en de mooie toegift...die ga ik bij me dragen. Veel succes met het verdelen van de wereldparels! Ook ik wil je danken voor de vele info op je site. Wat een werk moet dat zijn. Maar ook heel krachtig medium dit. Ik ben hier ook een aantal maanden geleden toevallig ;-) op gekomen. Ik lees de berichten dagelijks...Bij groepsevenementen en een agenda wanneer deze plaatsvinden word ik graag geïnformeerd. Hartelijke liefdevolle knuffel Birgit🙏💜

Judith Veenhof
8 maanden geleden

Wauw, zomaar kwam ik hier ( nou ja zomaar. ) Afijn een site vol met huis werk. Dankjewel voor het verzamelen opschrijven en al het werk. Ik ga alles lezen en als er in het najaar weer workshops zijn, kom ik zeker.

Dank voor dit ❤️

Liefs Judith

Fleur
8 maanden geleden

Wat een prachtige site!

Jolanda Ellen
8 maanden geleden

Dankbaar dat ik ooit hier op de site ben gekomen. Van geweldige info, prachtige reading, mooie gems, supersnelle bezorging en een sister erbij! Keep up the good work starsis. ❤️❤️❤️ Liefs Jolanda

Schaalje Lygia
8 maanden geleden

Mooi zuiver prachtig en liefdevol
Mens!!

Tanneke Kusters
8 maanden geleden

Heb ‘n prachtige reading van Mercy gehad en ‘n uitgebreid verslag daarvan toegestuurd gekregen waar ik heel blij mee ben en mij het zelfvertrouwen geeft dat ik zo miste de laatste tijd (still work in progress ;)). Daarnaast heeft ze mij, omdat ik per ongeluk teveel had overgemaakt maar dit niet terugwilde, wat mooie en fijne spulletjes opgestuurd waar ik dankbaar gebruik van maak. Mercy is ‘n Pareltje en ben heel dankbaar en vreugdevol dat ze op mijn pad is gekomen, it feels like Magic! 💫❤️🙏

Anika van Brussel
8 maanden geleden

Ik heb een prachtige reading van Mercy gehad en wat ben ik daar blij mee♥️! Het resoneerde e-norm en het verslag wat ik daarna kreeg was ook enorm uitgebreid wat ik ontzettend kan waarderen! Zij heeft me weer tools gegeven waar ik weer mee verder kan💖.

Ontzettend bedankt lieve Starsis, je bent een kanjer en goud waard🥰🥰!

Patricella
8 maanden geleden

Mercy verkoopt prachtige stenen vol met energie. Maar ook andere mooie dingen. Zo vind ik de dennenaalden thee super. Daarnaast geeft ze zoveel goede tips. Door haar kan ik beter bij mezelf blijven in deze gekke tijden. Haar website staat vol met goede en fijne informatie. En ook op Telegram voel ik mij door gaan thuis. Dank je wel.

Rowena Van der sluis
8 maanden geleden

Ben zo blij dat ik deze site gevonden heb. En vooral de connectie met mercy. Alleen maar lovende woorden. Voelt puur. Met liefde alles ingepakt en met liefde ontvang ik het.
🙏

Patty Vrolijk
8 maanden geleden

Hi Mercedes’ goed idee! ThanXXX voor alles wat je doet voor ons! ❤️💐😃🦋🌳🌈🙏🏻🌸🍒

Shanaya
8 maanden geleden

Door Mercy ben ik meer licht binnen gaan laten en heb ik geleerd hoe ik mijn frequentie verhogen. Er zijn heel veel dingen voor mij bevestigd door mercy's goede raad en hulp ❤️
Ze heeft dingen in mij versterkt en geopend.
Ook weet ik door haar dat ik van Lyra kom en zijn we nu samen op zoek naar wat mijn zielsmissie is.

Lieve Mercy, ik ben het universum dankbaar dat onze wegen samen zijn gekomen en ik de kans krijg om van jou te leren 🤞🏻❤️

Naomi
8 maanden geleden

Gister een super gave reading mogen ontvangen ❤
Veel dingen bevestigd waardoor een hoop puzzelstukjes op hun plaats zijn gevallen maar ik heb nog veel meer te leren als lichtwerker/starceed 🥰
Hoe verder ik in het leven kom, begin ik te snappen waarom sommige dingen zo zijn.

Heel erg bedankt lieve starsiss Mercy Pleiadian

Wil je meer over jezelf leren zou ik zeker een reading bij haar aanvragen!

Mlis Hoogeveen
8 maanden geleden

Kanjerrrrr ⭐️,

Je bent zoooo aan het groeien…WoW! Love it! Keep spreading your love and energie! En de gifts die nu unlocken…zet ze in want ze zijn hard nodig!

Zojuist je uitgebreide Starseed Reading doorgelezen! Suuuuper interessant!

Niet verrassend ook wat eruit kwam…Lyra van Vega (iets dat ik vaker heb gehoord dus een mooie bevestiging) met Arcturian invloeden. Ook dit verrast me niets want op eoa manier ben ik veel met hen bezig en poppen ze vaak automatisch al bij me op als ik denk of bezig ben met buitenaardse zaken! Dus sluit goed aan bij wat ik al dacht! Thank you for that.

Je benoemde ook veel numerologische zaken waar ik zelf niet van op de hoogte was dus ik heb ook nog dingen geleerd ervan.

Wat ik mooi vind is dat je echt de tijd en aandacht geeft om uitgebreid je bevindingen over te brengen! Maar…tijd en aandacht geven aan mensen is iets waar je heel goed in bent dus dat vind ik erg mooi om te zien vrouwmens!

Voor iedereen die ook nieuwsgierig is naar zijn origin…zeker een aanrader als je concreet wilt weten tot welke groep je behoort en hoe je missie er hier op aarde uitziet.

Thank you very much vrouwmens!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Mirjam Benschop
9 maanden geleden

Lieve Mercy ik heb nu 1 fles dennennaalden thee gebruikt en ik ben erg tevreden. Dank je wel voor je mooie woorden en je fantastische product.
Liefs en een warme knuffel...Mirjam

Maaike
10 maanden geleden

Ik ben in awe over deze website.... Alles, maar dan ook alles staat erop. Ik maak een diepe buiging voor Mercy... Dank je wel voor deze creatie en het delen van je kennis! Zeer waardevol!

Lucinda
10 maanden geleden

Ontzettend bedankt voor deze waardevolle content die jullie gecreëerd hebben. ❤️❤️❤️

Veronica
10 maanden geleden

Wát een geweldige site! Heel veel dank daarvoor ;-)
Kom tijd tekort om het allemaal te lezen. Wie weet als Gesara Nesara helemaal in werking is getreden en het leven met voldoende inkomen en ‘niet persé hoeven te werken voor een baas’ een andere invulling krijgt. Dan is er echt tijd om persoonlijk te groeien!

kevin
10 maanden geleden

Mooi site, zeer compleet en helder

Thea Bertelkamp
10 maanden geleden

Ik voel me erg vereerd , jullie mijn broers en zussen te mogen gaan ontmoeten het maakt me zo blij van binnen.

Koen Tesselaar
11 maanden geleden

Een site die de boodschap van hoop verkondigt, die ons kan helpen onszelf terug te vinden, een liefdevoller mens te worden en ons voorbereidt op een prachtige taak die de wereld zo broodnodig heeft!

Anita N
een jaar geleden

Wauw!! wat een prachtige site!! Ik ga zeker verder kijken en lezen,dankjewel voor al je mooie werk en vele tijd wat je erin steekt <3

Angela
een jaar geleden

Wauw wat een geweldige site! Ik ben verder aan het kijken en kom gewoon iets bizars tegen! precies die nacht, de nacht van 24 op 25 februari heb ik een droom gehad over ontzettend veel portalen. Dit kan geen toeval zijn. Prachtig om te zien <3.

Priscilla Wijkman
een jaar geleden

Net deze site ontdekt! Ik ben er helemaal weg van! Alles wat je zoekt op 1 website echt helemaal top! Direct doorgestuurd naar vrienden.

Patty Vrolijk
een jaar geleden

Just want to tell you I Love You! ❤️😃💐🏴‍☠️🌳

Jorgen Bazin
een jaar geleden

I See You Too.
🗽🌈🕺💃💛✨💐🙏🤗🌞🌅

Anita
een jaar geleden

Het is alweer even geleden dat een prachtig cadeautje van je mocht ontvangen.
Een heel mooie pendel. En ik wil je laten weten dat ik hem inmiddels dagelijks gebruik met heel veel plezier.
Nogmaals dank daarvoor, lieve Mercedes! ❤

Elizabeth
een jaar geleden

Dank je wel voor alle inspirerende berichten, wens je een mooi weekend.❤

Nathalie Deloof
een jaar geleden

In een wereld waarin ik soms verdwaal voelt deze website als een reddingsboei dank je wel 🙏❤

Paula Schaaf
een jaar geleden

Dank je wel voor de lieve bedankjes in de pakketjes...🙏🏽

Sjannie Douven
een jaar geleden

Je hebt een hele leuke site met veel interessante onderwerpen en artikelen. Helaas heb ik nog niets gekocht. Heb zelf al veel edelstenen. Maar er beslist een moment. Dankjewel Mercy

Gerda de Vos
een jaar geleden

Tot nu toe heb ik nog niet echt iest gekocht bij je, dat komt in de toekomst vast nog wel. Ik geniet iedere dag van alle mooie en interessante berichten en de geweldig informatieve website. Er is zoveel te vinden, daar word ik super blij van. Tot nu toe heb ik al heel veel geleerd door de artikikelen die ik gelezen heb. Dank je wel voor al deze mooie lessen.

MarieJeanne Bilgic-Blanken
een jaar geleden

Paar keer bij Mercy dennennaaldenthee besteld.. Fijn contact via Facebook met haar. Netjes ingepakt en goed service.

Jetty
een jaar geleden

Paar keer super mooie stenen gekocht en wat een feestje als je het binnen krijgt🥳 leuk verpakt,snelle levering en een super communicatie. Ik bestel zeker nog een keer

Brandy verdickt
een jaar geleden

Hele leuke site vol interessante onderwerpen. Hoop je ooit es in het echt te ontmoeten. Een leuke lieve dame.
Lees met veel,plezier jouw fb posts.
Liefde en licht. Brandy

Etina Wouda
een jaar geleden

Hoi. Ik hou van blauw. Deze Agaat blauwe kleur komt ook in mijn woonkamer terug. Eigenlijk overal in huis behalve de slaapkamer. Die heeft een warmere kleur. Combi oud groen en oud geel. 💙💚💛 liefs Etina

Gina
een jaar geleden

En opeens vond ik je in de chaos. De her-kenning, de onvoorwaardelijke liefde, de inningheid, het is compleet. Mijn Star-Sista. We vullen elkaar aan en zijn er voor elkaar. Altijd al zo geweest en altijd elkaar weer terug gevonden. Je bent sowieso prachtig, maar ook als mens. Love you forever ✨❤️✨