Onze 9d Waarheid


GEGROET, WIJ ZIJN DE ARCTURISCHE RAAD
We zijn blij om met jullie in contact te komen. We ontwaken in jullie het weten dat jullie een verleden hebben in deze melkweg dat zich uitstrekt voorbij jullie zonnestelsel, en tegelijkertijd geven we jullie de wetenschap dat jullie een toekomst hebben in de hogere dimensionale rijken. Je bent eerder negende dimensionaal geweest en je zult weer negende dimensionaal zijn. Je bent eerder Arcturiaan geweest en je zult ons sterrensysteem opnieuw bezoeken. Als dat niet waar zou zijn, zou je niet resoneren met ons zoals jij dat doet. De waarheid van je bestaan ​​is dat je je in alle richtingen tegelijk uitbreidt, en dat omvat alle punten in de tijd, of anders gezegd, alle punten in ruimte / tijd. Je wordt één met het hele universum, stap voor stap, van moment tot moment. En nu is het de tijd dat je één wordt met je hogere zelf. Dat is heel spannend. Even is het ook spannend en interessant om te doen alsof we allemaal gescheiden zijn. Waarom is dat spannend en interessant? Nou, je leert ons en andere wezens kennen, en terwijl je dat doet, leer je jezelf kennen. 

"Je komt meer te weten over wat jou be'zielt', en het is een leuke manier die Source bedacht om de Bron te leren kennen"


WE ALL HAVE A PART IN THIS MAGIC JOURNEY
We spelen allemaal gewoon onze rol in deze magische reis door het universum. Het universum is niet eens ons hele zelf; we zijn allemaal meer dan dit universum. We zijn beslist meer dan dit melkwegstelsel, elk individueel sterrensysteem en de planeten en manen waarop wezens wonen. Daarom nodigen we je uit om te voelen hoe belangrijk je bent als je naar de sterren kijkt. We nodigen je uit om te voelen hoe groot en krachtig je bent als je je bewustzijn uitbreidt naar alle andere wezens.