Het Pleiadische Collectief


Wij zijn de Overziel van het Pleiadische Collectief. Wij beschouwen u, mensheid, als onze dierbare vrienden en familie die net klaar zijn om na lange jaren in het buitenland aan hun terugreis naar huis te beginnen. Want u bent onze vrienden en familie. We hebben vele werelden gezaaid. We hebben talloze koloniën, werelden waar ons bewustzijn zich naar, door en gecreëerd heeft. Gaia zou het ongerepte, perfecte juweel worden en zij zal het middelpunt van dit universum zijn, en haar extreme schoonheid en haar hart vol liefde en opoffering laten zien.  Gaia is, naar onze mening, misschien wel de dapperste van de krijgers omdat ze zoveel toestond op haar vorm en toch haar licht vasthield, vastbesloten was om te ascenderen, te groeien, de ware innerlijke schoonheid te worden die ze is. Zie je, Gaia's innerlijke weten dat ze veel meer was dan ze leek, is een uitstekend voorbeeld voor jullie pas geboren Nova Gaians in deze rauwe, tedere tijd van ascentie.

YOU ARE FINDING OUT WHO YOU REALLY ARE
Je begint net te beseffen wie je bent, en toch ben je dit altijd geweest. Je bent altijd een dierbaar kind van God geweest, de uitademing van de Bron Schepper. Je genetica gloeit met goddelijke coderingen van het meest ongerepte en krachtige systeem met computerachtige efficiëntie, maar toch beter. Je bent goddelijk. Je bent echt geweldig. De tijd van het vervallen en junk-DNA is niet meer. NEE. Jullie zullen weer de engelachtige mensen zijn die Gaia in al haar schoonheid verzorgen.

WE ARE HERE TO HELP GAIA AND HUMANITY
Zorg voor Gaia, en als je dat doet, zul je beseffen dat je voor jezelf zorgt. Je bent verbonden, verbonden, verbonden, één. Waar Gaia opstijgt, zul jij dat ook doen als dat je bestemming is, je keuze uit vrije wil. Velen kiezen ervoor om het verlies van deze dierbare realiteit te ervaren en weer een spel van wisselwerking met duisternis na te streven. Dit adviseren wij natuurlijk niet. Dit is de weg van de hebzuchtigen, de verlorenen, van degenen die de vernietiging van zichzelf en anderen willen zoeken. Ze worden getransmuteerd en verwijderd. Ze worden geteleporteerd naar een andere wereld die speciaal is voorbereid op hun voortdurende experiment in het donker. En toch zien we dat dit niet bij zoveel mensen gebeurt als was voorspeld. De vrije wil is nog steeds een enorme game-wisselaar. Harten worden bewogen, veranderd, levend gemaakt door het licht van de Moeder van alle dingen, vastgehouden in de ruimte van de Vader aller dingen.

 

UNIVERSAL CHANGES
We zien dit. WIJ voelen deze verandering door de kosmos weerklinken. Voel je het  menselijke vriend? Voel je deze veranderingen, deze tintelingen op je hoofdhuid als ze door je heen schieten? Voel je onze liefde naar je toe barsten en een kleine goddelijke upgrade terwijl je leest? Ja? Mooi zo. We hopen het, want dat is onze bedoeling. Onze intentie is er een van genezing, koestering, liefde, licht, hulp wanneer er een beroep op wordt gedaan. We bereiken je vanuit verschillende rijken van onze intergalactische koloniën, want we willen dat je voelt hoe uitgebreid dit project is. WIJ zijn enorm. Je bent enorm. De ruimte is enorm onvoorstelbaar voor de menselijke geest en het verbijstert ook echt de onze. Want de Bron schept altijd met vreugde, met vreugde, vervoering, gelukzaligheid, extase. Werelden na werelden, rijken door de tijd.


THE POSSIBILITIES ARE INFINITE
Het universum is echt oneindig. We vertellen je dit omdat we willen dat je beseft dat je je nooit kunt vervelen. Je breidt echt voortdurend uit. Terwijl je ascendeert in deze menselijke vorm - echt een opmerkelijke en unieke ervaring - zullen er andere ervaringen zijn die ook echt opmerkelijk zijn. "De wereld is jouw oester" is een van je menselijke uitdrukkingen. WIJ zien jullie als de diamanten in het universum, die voortdurend op zoek zijn naar nieuwe werelden en nieuwe werelden zaaien, zoals we dat al eonen hebben gedaan. Want als je verbonden bent en vrede hebt met de Bron, worden je creatieve sappen aangezet en kun je niet anders dan verlangen om te creëren, te zijn, uit te breiden en te verkennen. 

YOU ARE INFINITE
Richt u op de Bron, op de adem van Moeder en Vader God van uw tijdruimte en word nog meer licht. WIJ willen dat je de uitgestrektheid voelt van deze uitbreiding die we je aanbieden. Want je bent echt zoveel meer dan alleen deze kleine menselijke vorm die deze woorden typt of leest. Het is waar. Zo veel meer. Voel je, net zoals je zoveel meer bent, hoeveel er van je wordt gehouden? Hoeveel liefde is er voor jou beschikbaar, net zoals er talloze werelden zijn die ronddraaien en draaien op voorheen onontdekte plaatsen, zo wachten er nog meer om gecreëerd te worden.