Stap in 5d


 STEPPING FEARLESSLY INTO THE UNKNOWN | 25 MAART 2022
Voel je de laatste tijd een vreemde verschuiving in je realiteitszin? Voelt je buitenwereld nog vreemder dan normaal? Misschien voel je jezelf griezelig heen en weer schakelen tussen twee verschillende werelden? Als je een van deze sensaties hebt, ben je niet gek. Er zijn nu in feite twee werelden binnen onze realiteit, en jullie wisselen tussen hen heen en weer. De 3D-wereld brokkelt af en vervaagt, en de 5D-wereld begint te verschijnen. Hoewel deze overgang van de ene realiteit naar de andere op dit moment slechts vaag zichtbaar is in de buitenwereld, wordt deze overgang steeds duidelijker binnen de innerlijke werelden van mensen. Wat vroeger slechts een smalle bandbreedte van hoge 5D-energie was die voor ons beschikbaar was, is nu uitgegroeid tot een veel grotere opening naar een nieuwe realiteit. En het is heel anders dan de realiteit die we allemaal gewend zijn.

 

 DE NIEUWE REALITEIT ONTDEKKEN
Als je echt in jezelf kijkt en de energieën door je lichaam voelt stromen, kun je misschien zien hoe deze nieuwe realiteit zich in jou opent. Je kunt ontdekken hoe je vertrouwde 3D-zelf steeds sneller verdwijnt - en er komt iets anders, veel groters, veel onkenbaars aan boord. Aan de ene kant zou je soms het gevoel kunnen hebben dat je naar een veel vrijer bewustzijn verschuift en hier ongelooflijke vreugde over ervaart. Je voelt je uitgebreid en krachtig, alsof alle mogelijkheden in een nieuwe en opwindende toekomst voor je beschikbaar zijn. Verlevendigende ervaringen duiken op, soms op magische wijze uit het niets. Nieuwe mensen met wie je onmiddellijk een relatie hebt, verschijnen overal waar je kijkt.


DARK NIGHT OF THE SOUL FEELINGS
Aan de andere kant kun je soms ook nog meer verwarring ervaren dan normaal. Misschien voel je een gevoel van leegte, verveling of een prikkelbaar ongeduld over alles. Je voelt je leven op de een of andere manier vervagen. Je draagt ​​een gevoel van dode energie met je mee: er is geen opwinding, passie of enthousiasme meer over alles waar je bij betrokken bent. Of, erger nog, je realiseert je misschien dat oude, onafgemaakte zaken die je nog nooit volledig hebt aangepakt of opgelost, nu volledig in je gezicht zijn en een oplossing vereisen.

KWANTUMSPRONG
Misschien is de term "kwantumsprong in 5D" nu duidelucker voor je. Verschuiven naar 5D is geen eenvoudige volgende stap in je spirituele ontwakingsproces. Het is een monumentale sprong die soms onmogelijk lijkt te maken, maar jij kan dit! Hier ben je getraind voor.

 

 ONBEKEND TERREIN
Inderdaad, door deze kwantumsprong te maken, kun je jezelf op volledig onbekend terrein bevinden. Je realiseert je dat je een pionier bent in de wildernis van het onbekende. Als je je liefde voor avontuur kunt veranderen, kan de ervaring opwindend, zelfs opwindend aanvoelen. Maar op andere momenten kan dit onmogelijk zijn om te doen. De verschuiving die plaatsvindt, kan ronduit beangstigend aanvoelen, omdat het zo onbekend en onvoorspelbaar is. Het vereist vaak een enorme hoeveelheid moed en geloof om gewoon te blijven verschijnen en elke dag naar voren te stappen in een gloednieuwe, onbekende realiteit. Je moet er vast van overtuigd zijn dat de Bron je bij elke stap zal leiden en je veilig en zeker zal blijven houden door wat er ook mag gebeuren op het pad dat je nu bewandelt. Het lijkt misschien dat uw geloof nog nooit zo op de proef is gesteld.

 JE 3D BAGAGE ACHTERLATEN
Het kan handig zijn om te weten dat uw verdere reis naar deze nieuwe wereld veel soepeler zal verlopen als u kijkt welke 3D-bagage u nog bij u draagt. Het is belangrijk om te begrijpen dat je alles wat je niet mee kunt nemen moet laten vallen in deze nieuwe hoogfrequente realiteit van 5D. Houd je bijvoorbeeld nog steeds vast aan ongezonde gewoontes of verslavingen? Ben je verslaafd aan bepaalde dingen - misschien je apparaten of internet? Heb je misschien een belangrijke relatie die je in een lage trilling houdt? Misschien houd je vast aan overtuigingen over gebrek - het gevoel dat je altijd meer geld nodig hebt dan je hebt - of dat er niet genoeg liefde in je leven is - of dat je lichaam een ​​ziek lichaam is.


DARKNESS CAN'T EXCIST IN THE LIGHT
Hoewel deze overtuigingen op dit moment gebaseerd kunnen zijn op wat waar is in je leven, zijn het geen overtuigingen die met je mee kunnen gaan naar 5D. Ze moeten duidelijk worden gezien en bewust worden losgelaten. Het is belangrijk om er niet met anderen over te blijven praten, tenzij het absoluut noodzakelijk is. Doe je best om geen beslissingen op basis daarvan te nemen, of val in een depressie of wanhoop erover. Probeer op wat voor manier dan ook je leven te leven alsof deze overtuigingen je niet langer beheersen. Sterker nog, als er dingen, relaties of situaties in je leven zijn die je gewoon niet langer vreugde brengen, kunnen deze je ook belasten en je tegenhouden. Alles wat op de een of andere manier niet goed voelt, kan iets zijn dat moet worden achtergelaten. Heel belangrijk, als je ze nu niet laat vallen, is de kans groot dat ze je uiteindelijk gewoon worden afgenomen, omdat je hogere bewustzijn ze niet langer kan tolereren. Het kan dus gemakkelijker zijn als u nu de controle overneemt en de beslissingen neemt die u moet nemen om er afstand van te nemen.

 EEN OPEN WEG AAN MOGENLUCKHEDEN
En toch hoeft deze verschuiving die jullie maken niet helemaal moeilijk en beangstigend te zijn. Als je goed kijkt, voel je misschien ook dat er een wijd open vergezicht voor je ligt op je pad. Het is een enorme ruimte die op dit moment nog steeds leeg is - maar het is licht gevuld, helder en zeer uitnodigend. Het is je nieuwe 5D-realiteit, wachtend op jou om er leven in te brengen. Er zijn oneindig veel mogeluckheden van wat er in deze ruimte gecreëerd kan worden. Kijk of je je kunt afstemmen op deze verlichte ruimte en het op de een of andere manier voor je op het pad voelt. Hoe voelt en ziet het eruit? Wanneer je het voor het eerst voelt, heb je misschien een onmiddellijke impuls om het te willen vullen met beelden in je verbeelding van alle dingen, mensen en situaties waarnaar je hebt verlangd. Maar pas op dat u dit niet doet. Stel je op dit moment niets voor, of je voegt gewoon al je oude behoeften en verlangens toe die je had op basis van een gevoel van gebrek dat je hebt ervaren terwijl je in je 3D-wereld leefde.