Het Plan


Hou vol, het was een wilde rit, wees dankbaarheid, blijf werken met je hogere zelf, breng je licht door, dit zijn zeker moeilijke tijden, maar het zal ons niet breken, we moeten helder blijven schijnen, liefde, genezend licht en knuffels voor jou. Op ons hogere niveau zien we alles voor ons en het is een moeras van acties die meestal negatief zijn, maar we moeten de eer geven aan degenen die proberen stabiliteit en doel in jullie leven te brengen. Er vindt een zuivering plaats die succesvol blijkt te zijn, maar de omvang van de taak is formidabel, dus het is onmogelijk om nauwkeurig te voorspellen wanneer deze bijna voltooid zal zijn, maar er wordt vooruitgang geboekt en succes is verzekerd. Het is geen geringe taak om de duisteren die de wet hebben overtreden op te pakken en ervoor te zorgen dat hun activiteiten worden stopgezet.

WE ARE IN THE END GAME
De zuivering zal doorgaan totdat het veilig is om gunstige veranderingen door te voeren die de mensen zullen verheffen. Het plan voor uw verheffing is al voorbereid en wacht gewoon op de juiste omstandigheden om door te gaan. Er is geen tijd verspild en er is veel voorbereid zodat er niets verloren gaat door de vertragingen. Ongeacht de uiterlijke schijn is er veel aanwezig dat op korte termijn kan worden geïntroduceerd. De duisteren, of ze het nu beseffen of niet, beginnen zich ongemakkelijk te voelen naarmate de vibraties blijven stijgen, en ze zullen uiteindelijk achterblijven om de gevolgen van hun acties te ervaren. Ze weten dat ze de strijd met het Licht aan het verliezen zijn en sommigen plannen hun ontsnapping al door de aarde te verlaten. Ze zullen echter merken dat hun pad geblokkeerd is en uiteindelijk zullen ze verantwoording moeten afleggen voor hun wandaden, dus wees ervan verzekerd dat niemand aan gerechtigheid zal ontsnappen. Dit wetende zou je de voldoening moeten geven dat gerechtigheid zal zegevieren.


WHY NOT SOONER
U kunt zich afvragen waarom er niet eerder actie had kunnen worden ondernomen, maar zoals we vaak hebben opgemerkt, moet er een ideaal moment zijn waarop succes verzekerd kan zijn. Dat moment is aangebroken en daarom zijn we absoluut zeker van ons totale succes op termijn. De taken die voor ons liggen zijn nog steeds enorm, maar we weten dat succes binnen handbereik ligt. We hebben grote gebeurtenissen voorkomen die tot de vernietiging van de aarde hadden kunnen leiden en hoewel je misschien denkt dat dat hoogst onwaarschijnlijk was, kunnen we je verzekeren dat de duisteren zo'n gruwel zouden hebben uitgevoerd in plaats van een nederlaag te accepteren. Het gevaar is voorbij, maar er is nog veel te doen om hun verlangen in te dammen om de aarde te verwoesten. 

RAINBOW WARRIOR
Op de lange termijn zul je terugkijken op deze periode in je geschiedenis en dankbaar zijn dat je een zeer moeilijke tijd hebt kunnen overleven waarin al het leven werd bedreigd. Sinds 2012 was je altijd voorbestemd om degenen te overwinnen die de wereld dreigden over te nemen en je mag nu hulp krijgen van de Krachten van Licht. Dat zal doorgaan, maar jij bent het die alle eerste stappen moet zetten, anders zou men kunnen zien dat we ons met je vrije wil bemoeien. Wees dus niet bang voor de toekomst, want je lot is verzekerd om je naar een vredig en probleemloos leven te leiden.

KEEP THE FAITH AND BE PATIENCE
Verlies de moed niet, want de tijden zijn nog steeds zwaar voor je, maar bepaalde dingen moeten worden aangepakt voordat je echt kunt ontspannen, maar het zal komen. Er zullen veel veranderingen plaatsvinden en het lijkt misschien niet per se gunstig voor je te zijn, maar wees ervan verzekerd dat de meeste je snel naar een nieuw tijdperk zullen brengen dat je veel vooruitgang zal brengen. We hebben ze al eerder aangeroerd en het is duidelijk dat ze jullie naar het Nieuwe Tijdperk zullen stuwen. Dan wordt het toneel klaargemaakt voor nog betere dingen en in korte tijd zal je levensstijl ver verwijderd zijn van wat je nu hebt. De sleur en tijdrovende manieren die u nu accepteert, zullen op zo'n manier worden vervangen dat er veel tijd vrijkomt die u in uw eigen voordeel kunt gebruiken. Het leven zal heel anders worden dan je nu gewend bent en reizen wordt heel gewoon met nieuwe vervoersmiddelen die je meer tijd voor jezelf geven. Het is allemaal in de maak en hoe sneller de mensheid uit de huidige puinhoop komt waarin je je bevindt, hoe sneller nieuwe manieren van leven kunnen worden geïntroduceerd.

YOUR SOUL IS ETERNAL BE PATIENTLY
Wees geduldig, want alles zal op tijd naar je toe komen. Wat jullie de "slechte tijden" noemen, zal uiteindelijk tot een einde komen en worden vervangen door opwindende en zeer acceptabele veranderingen. Jullie zijn opzettelijk tegengehouden door de duisteren terwijl ze genoten van de voordelen die ze voor zichzelf hielden. Door de geschiedenis heen is het leven een strijd geweest, maar toch is het een middel geweest om je de ervaringen te geven die je nodig hebt om te evolueren. Je hebt nu het moeilijke deel gedaan en vanaf nu zullen de zaken geleidelijk beter worden naarmate je de verloren tijd inhaalt. Je kunt je nauwelijks voorstellen wat je te wachten staat, maar je zult horen over nieuwe uitvindingen en manieren van leven die veel verder gaan dan wat je nu gewend bent. Je toekomst is verzekerd en je wordt voorbereid op een manier van leven die heel anders is dan je nu gewend bent.