Wat is een Starseed?


Ja ... je komt van de sterren! Starseeds zijn individuen die afkomstig zijn uit verre sterren- en zonnestelsels, planeten en melkwegstelsels. Deze hoogontwikkelde zielen dragen een overvloed aan wijsheid en speciale vaardigheden met zich mee die diep in de kern van hun wezen overwinteren. Alle sterzaden zijn gecodeerd met activeringsversleutelingen die hun kennis en talenten op een vooraf bepaalde of spontane tijd op aarde ontsluiten, want het ophalen van deze informatie moet voor zeer specifieke doeleinden worden gebruikt. De meeste sterrenzaden voelen zich misplaatst, alsof ze "buitenaardse wezens" zijn die zonder kompas hier op aarde zijn gedropt, dus koesteren ze een gevoel van leegte en verlangen om hun "ware thuis" te vinden of terug te gaan. Sterrenzaden vragen zich vaak af of hun moederschip misschien op aarde is geland, ze waagden het erop om de planeet te verkennen en het schip liet hen per ongeluk achter; zoals het "ET phone home" -syndroom. De noties van buitenaardse wezens, ruimtereizen, bovennatuurlijke krachten, paranormale inspanningen en multidimensionale spirituele verbindingen zijn zeer gebruikelijk en reëel voor hen. Televisieprogramma's en films zoals Star Trek, Star Wars, SG-1, Battlestar Galactica, ET en anderen, bieden een gevoel van comfort, vertrouwdheid en associatie voor het eenzame sterrenzaad dat ernaar verlangt verbinding te maken met zijn / haar ware thuis.


YOU ARE A DIVINE BEING CREATING YOUR OWN REALITY
Veel sterrenzaden hebben zeer unieke en opvallende fysieke eigenschappen, zoals ET-achtige gelaatstrekken, atypische fysieke lichaamsstructuren, langwerpige halzen, grotere ogen, vreemd gevormde schedels of engelachtige gezichten. Sterrenzaden zijn meestal 'ruimtehybriden', omdat ze DNA dragen van de verschillende universums en dimensies die ze in hun vele vorige incarnaties hebben afgelegd. Sterrenzaden hebben bestaan ​​en hebben geleefd in een groot aantal andere dimensies, planeten en sterrenstelsels. Ze hebben misschien andere levens geleefd als engelen, feeën, elfen, ET's, galactische wezens of een combinatie daarvan. Wanneer ze als mensen incarneren, behouden ze dit DNA dat ook in hun vorm is gecodeerd. Niet ALLE sterrenzaden lijken duidelijk ET, er is gewoon iets unieks aan de manier waarop ze eruitzien. Kijk naar de gezichten en fysieke vormen van veel Hollywood-sterren en je kunt onderscheiden wie sterrenzaden zijn. Sommige zien er duidelijker uit als sterrenzaad dan andere, maar sterrenzaden worden door de beroemde mensen van vandaag gestrooid. Deze "sterren" houden van de zin: "Je zou ooit een ster kunnen worden." Nou, sterrenzaden zien deze verklaring eigenlijk als een feit van hun primaire ziel, dus ze zijn natuurlijk echt een ster!

 

GEINCARNEERD VAN UIT HET UNIVERSUM
Sterrenzaden hebben een innerlijk weten dat de aarde niet hun primaire bron van bestaan ​​of identiteit is. Ze voelen zich als buitenlanders op deze planeet en vinden het gedrag en de gewoonten van onze wereld verwarrend, irrationeel en zelfs absurd. Sterrenzaden hebben van nature buitengewone intuïtie en paranormale gaven, en ze zijn zeer bedreven en afgestemd op verborgen agenda's en samenzweringen van aardse samenlevingen, maar ze zijn zich niet altijd bewust van hun speciale gaven. In feite leven veel sterrenzaden het grootste deel van hun leven in een lopende slaapstaat. Gelukkig hebben alle sterrenzaden een ingebouwde wekker die bedoeld is om ze uit hun slaap te wekken en te activeren, om te onthouden wie ze zijn en waarom ze naar de planeet zijn gekomen, en zo hun taken te vervullen waarvoor ze zich in feite vrijwillig hebben aangemeld bij hun eerdere incarnatie.


TO HELP BUILDING THE 5D EARTH AND HOLD THE FREQUENCY
Het primaire doel van een sterrenzaad om op een planeet te "landen" is om hun unieke en onderscheidende vermogens en wijsheid naar planetaire beschavingen te brengen, met als doel te dienen in een humanitaire hoedanigheid, en de planeet te verheffen naar een hogere geascendeerde status. Het zijn zeer 'oude zielen' die talloze incarnaties hebben doorgemaakt in ons universum en daarbuiten. Ze sloegen op een resonerend puur geluid van het Licht van de Schepper, en hebben gereageerd op de roep om meesterschap, visie, wijsheid en creativiteit om "gezaaid" te worden op en in de mysteries van het bestaan ​​die tot de diepten van hun ziel doordringen. De reis van het sterrenzaad is om nieuwe paden te effenen, progressieve innovaties en technologieën naar de planeet te transporteren, nieuwe genezingsmodaliteiten te benutten en geavanceerde lichtfrequenties te zaaien, allemaal voor de groei en expansie van zowel de planeten als de zielen die ze bewonen.