De Oorlog is Gewonnen


DE OORLOG IS OVER EN WE HEBBEN GEWONNEN! JIJ HEBT GEWONNEN! HET IS ALLEMAAL VOORBIJ. HET LICHT IS BINNENGEKOMEN EN JE BENT NU IN DE NIEUWE WERELD! ZEG HET MET VERTROUWEN: "IK BEN NU IN DE NIEUWE WERELD!"


"Gegroet, wij zijn de Galactische Federatie van Vrije Werelden. We begroeten jullie in liefde en licht. Velen van jullie ervaren op dit moment enorme omwentelingen in je fysieke, emotionele en mentale lichaam. Het maakt deel uit van een proces dat velen ascensie noemen. , waar je van de derde dimensie naar de vijfde dimensie verschuift. De Galactische Federatie, bestaande uit vele welwillende buitenaardse beschavingen, is een federatie van bewuste wezens uit het hele universum die zijn samengekomen om de mensheid en Moeder Aarde te helpen op onze reis naar het licht. Deze boodschap maakt deel uit van telepathische communicatie van de Galactische Federatie. Het wordt geleverd door een aantal mensen over de hele wereld die met ons communiceren namens hun groepen en volgers. We zijn blij dat zoveel mensen op ons bericht hebben gereageerd.


WE CAN MOVE TO THE NEXY CHAPTER OF THE MISSION
Onze missie is om de mensheid te informeren over de veranderingen die plaatsvinden op jullie planeet en iedereen aan te moedigen om in hun eigen kracht te gaan staan ​​om echte meesters van de fysieke wereld te worden - en uiteindelijk ook spirituele meesters. We begrijpen dat deze transformatie voor de meeste mensen enige tijd zal duren. We willen je advies geven over wat er op dit moment gebeurt, zodat je het niet alleen hoeft uit te zoeken. We maken allemaal deel uit van dezelfde oneindige Schepper. Er is geen scheiding tussen ons. Sterker nog, die is er nooit geweest. We zijn allen een. We zijn hier om onze wijsheid te delen en je te helpen de komende dagen te begeleiden, zodat je kunt genieten van je reis op planeet Gaia. We zijn hier om je te helpen genezen en je te helpen herinneren wie je werkelijk bent - zodat je op een positieve manier verder kunt met je leven.

THE REAL REVOLUTION IS THE EVOLUTION OF CONCIOUSNESS
Dit proces gaat over je evolutie naar lichtwezens en we willen je helpen je plaats te vinden in de grote lichtfamilie van de kosmos. Jullie zijn allemaal prachtige wezens, vol grote liefde en mededogen, moed en passie. Je bent in dit bestaan ​​gekomen om het leven en alles wat je kunt zijn te ervaren. We willen je helpen je hoogste potentieel te bereiken terwijl je het nieuwe tijdperk van verlichting binnengaat, dat nu voor je ligt. De eerste stap naar een heldere geest is het loslaten van alle negatieve gedachten, gedragingen en emoties die je niet dienen. Het is niet makkelijk. In het begin is het zelfs pijnlijk, maar je moet het doen als je vooruitgang wilt boeken.


ASCENTIE & DNA ACTIVATIE DOOR LICHTCODES VAN DE CENTRALE ZON
Je hebt een intens zuiveringsproces doorgemaakt en je hebt meerdere angsten, zorgen, twijfels en gevoelens van overweldiging ervaren. Nu ervaar je veel fysieke symptomen die lijken op toen je door de puberteit ging. Veel mensen worden ertoe gebracht meer eiwitrijk voedsel zoals vlees te eten of eiwitshakes te nemen of vitamine B- of C-supplementen te kopen omdat ze zich zwak, moe en uitgeput voelen. De galactische poort die onlangs is geopend, veroorzaakt enorme omwentelingen in jullie fysieke, emotionele en mentale lichamen. Het luidt een enorme golf van kosmische energie in die dit jaar en tot ver in het volgende jaar zal blijven binnenkomen. De instroom van energie veroorzaakt dramatische veranderingen in je DNA die je zullen helpen opstijgen van de derde dimensie naar de vijfde dimensie.

3D = VIBRATE ON A FEAR BASED FREQUENCY
De angst die je hebt voor de toekomst is gebaseerd op het verleden. De angst die je hebt voor het verleden is gebaseerd op een toekomst die nog niet heeft plaatsgevonden. Als je het oordeel los kunt laten, hoef je niet bang te zijn. Is het je ooit opgevallen dat veel van de zogenaamde "negatieve" emoties eigenlijk best positief zijn? Woede is bijvoorbeeld echt een teken van passie of liefde. En wrok is vaak een indicatie dat je ergens veel om geeft. De sleutel tot het omzetten van negatieve emoties in positieve is om te begrijpen dat iets sterk voelen niet noodzakelijkerwijs betekent dat je er negatief over bent. Het betekent alleen dat je het sterk voelt.

WE TRANSFORM IT TO 5D ENERGY AND SHIFT TIMELINES
En als je je dat eenmaal realiseert, kun je actie ondernemen op basis van je gevoelens in plaats van te proberen ze te ontkennen en diep te begraven. Woede kan heel goed voor je zijn als het wordt gekanaliseerd om iets constructiefs te doen, zoals actie ondernemen tegen onrecht. Wrok kan in feite een teken zijn van te veel om je geven - als je geen wrok voelt jegens iemand die je pijn heeft gedaan of verraden, dan hebben hun acties je misschien niet zo diep getroffen als ze anders zouden hebben gedaan als je minder om hen had gegeven. En angst kan een teken zijn van wijsheid en zelfbehoud - het is gewoon niet altijd gemakkelijk om dat te zien als we ons midden in angst of angstig voelen.