Ascensie Voorbereiding


VOORBEREIDING OP LICHAMELIJK ASCENtIE - HET OPBOUWEN VAN DE HARTSPIER

Mensen zeggen dat ze het zich willen herinneren - hun pad willen kennen, en willen ontdekken waarom ze hier zijn en wat hun missie is in dit leven. Wat doe ik hier? Wat is het doel van mijn leven? Om echt verbinding te maken met de antwoorden op deze vragen, zul je moeten veranderen waar je richting zoekt in je leven en waar je verbinding maakt om die antwoorden te ontvangen. Dan kunt u de waarheid op uw vragen ontvangen. Dan kun je je in je leven afstemmen op je Zelf. U ontvangt de antwoorden op deze vragen alleen van binnenuit, en deze antwoorden zijn toegankelijk via uw hart. Het is essentieel dat u uw aandacht naar binnen richt.


FIRST STEP
De eerste stap is om je relatie met de ego-geest en het hart te veranderen. De hartspier is erg klein omdat je er geen verbinding mee hebt gemaakt. Laten we eens kijken hoe u zich voor uw hart gaat openen, uw hartspier uitbreidt. Wees je eerst bewust van je fysieke hart. Je moet tijd besteden aan het vasthouden van je hart met de palm van je hand en ademhalen. Breng uw bewustzijn naar het gevoel van de druk van de hand en de warmte van de hand op uw fysieke lichaam. Met bewustzijn bedoel ik je bewustzijn, zodat al je aandacht op dit moment naar de fysieke ervaring van de druk van de hand gaat. Niets anders - concentreer u alleen op het voelen van uw hand op uw borst. Op dit moment haal je diep adem. Deze actie is krachtig. Je bent met je hart, in het huidige moment.

THE POWER OF NOW
Ik wil dat je de kracht van het moment begrijpt. We brengen ons leven door met nadenken over wat komen gaat, of wat er in het verleden is gebeurd. We zijn zelden in het huidige moment. Alles wat we hebben - alles wat echt is - is dit moment. Als we ervoor kiezen om bewust in dit moment te zijn, verbinden we ons met onze kracht; we verbinden ons met een afstemming met onszelf; we gaan uit de scheiding. We verbinden ons met de duidelijkheid van de waarheid. Het is de ego-geest die ons wegvoert van de ervaring van het moment, voortdurend zorgen maken over het verleden of de toekomst. Het hart opent ons nu pas in dit moment, en wanneer we ons verbinden met het hart en ademen, breidt de adem onze ervaring van het moment uit, onze verbinding met ons hart, met ons licht. Dit is hoe het begint:

 

Stap 1. Breng uw hand naar uw fysieke hart.

Stap 2. Breng uw bewustzijn naar de druk van uw hand op uw borst.

Stap 3. Haal diep adem; open je hart en zeg hardop: Dit is mijn hart!

 

Stel je open voor de behoefte van dit hart: je hart. Het heeft een zachte ademhaling nodig, een diepe inademing door de mond en gewoon de adem loslaten zonder de uitademing te beheersen. Laat het hart openen door energie vrij te laten met deze ademhaling. U kunt zelfs een zucht of een geluid laten horen zonder uitademing. Dit wordt de bewuste adem genoemd. Je hart heeft op je gewacht, op deze verbinding en ontwaken. Claim je hart; claim jezelf bij elke ademhaling. Het belangrijkste is dat je dit moment claimt: jouw moment met de ademhaling. Je hart moet worden opgewekt. Het is de tijd dat uw hart in een proces van zelfrealisatie komt. Dit kan alleen gebeuren als je bewust je hart opeist. Je hart zal transformeren; je zult transformeren. Ja jij!

 

BEDANKT EGO MAAR I GOT IT NOW
Wees je ervan bewust dat de ego-geest zich al die tijd heeft ingezet om je te beschermen, en nu moet zijn taak veranderen. U bent geweest. Leven in overleving tot nu toe en nu is het tijd om te gaan leven. Al het echte leven wordt gedaan door het hart. Het ego heeft nog werk te doen; maar het doel is om u te helpen bij het organiseren van dingen in uw leven, het lezen van taken en het in het algemeen op orde houden van de derde dimensionale dingen. Dat is alles waarvoor je je ego-geest nodig hebt: om taken uit te voeren, niet om je leven te leiden. Het ego zal zich moeten aanpassen aan zijn nieuwe positie, en je zult liefdevol, geduldig en medelevend met de ego-geest moeten zijn terwijl het door deze overgang gaat. Elke keer dat je ego zich zorgen maakt of bang is, dingen probeert uit te werken, of erg dramatisch en angstig is, breng dan gewoon je hand naar je fysieke hart, breng je bewustzijn naar waar je hand je hart vasthoudt en begin diep en langzaam te worden Bewuste ademhalingen.

MY HEART
Breng al je bewustzijn en aandacht naar het hart. Je zult een verandering ervaren in de gevoelens die je hebt. Je voelt je rustiger en minder opgewonden. Het drama van het gevoel zal vervagen omdat drama niet in het hart bestaat. Er zal een gevoel zijn dat het op de een of andere manier goed komt. U kunt zelfs een oplossing voor het probleem tegenkomen, iets waarvan u niet verwachtte dat u dat zelf had bedacht - een eenvoudige oplossing. Als je je via het hart begint te verbinden, maak je verbinding met de onbegrensde bron van Universele kennis en begrip, die een natuurlijke link is naar het licht van het Zelf. Dit is een natuurlijk deel van jou, een deel dat je altijd hebt gehad. Nu is het tijd voor jou om je aan te sluiten bij dit aspect van jezelf en gebruik te maken van de hulp die er voor je is.