▾ Update van de Arcturische Raad


LIEVE LICHTWERKERS
Voordat we de kern van onze boodschap bespreken, willen we eerst een aantal essentiële zaken bespreken waarvan we denken dat ze gemakkelijk over het hoofd kunnen worden gezien in tijden van grote triggers. Een snelle terugkomst zal uw dag wat lichter maken. Laten we beginnen met hoeveel we van je houden en hoe goed je je aanpast aan de ongelooflijke veranderingen die in je leven plaatsvinden. Een van de belangrijkste dingen die je in deze tijd kunt doen, is dankbaarheid oefenen voor wat je hebt, omdat dit je zal helpen meer te manifesteren van wat je wilt op andere gebieden van je leven. Als je het gevoel hebt dat je een gebrek hebt of zonder gaat, bestendigt dit de cyclus verder. Dus oefen dit elke ochtend bij het wakker worden en bedank de situatie waarin je je bevindt en voor wat het je leert, met betrekking tot hoe je uit je oude huid naar het nieuwe kunt glippen. 

YOU ARE DOING AMAZING!
Maar wat nog belangrijker is, we vragen u meer vriendelijkheid voor uzelf te betrachten. Vanuit ons perspectief zijn we ons bewust van de kolossale veranderingen die u op alle gebieden van uw leven ondergaat en we willen niets liever dan dat u dit gaat waarderen en oefent om dit te zien zoals wij. Hoewel we een extern standpunt hebben, kunt u ook vanuit uw interne standpunt een groter perspectief krijgen door naar binnen te gaan en af ​​te koelen van het lawaai van de buitenwereld. 
We vragen je vaker een boek te lezen, meer tijd weg te nemen van je computer en de telefoon neer te leggen, en te stoppen met het spelen van het spel waaraan je verslaafd bent of met welk technologisch entertainment dan ook dat je verslaafd houdt. Deze dingen bieden je er weinig voor terug en zelfs een paar minuten per dag langer weg van deze afleidingen zullen je in staat stellen om contact te maken met je hogere zelf en de antwoorden te ontvangen waarnaar je op zoek bent. Als de weg niet duidelijk is in je leven, komt dat doordat je wordt afgeleid door vrienden, familie, dogma's, conformiteiten en externe invloeden die belangrijk voor je zijn geworden, met in de eerste plaats je toestemming.

UNCONDITIONAL LOVE & COMPASSION
Laten we terugkeren naar vriendelijkheid. Gebruik Alexander bijvoorbeeld. Hij heeft hoge verwachtingen waarvan hij vindt dat hij zijn gewenste resultaten zou moeten manifesteren, niet wetende dat deze resultaten zich zullen manifesteren in een ordelijke tijd die nog maar net over de heuvel is. Bezorgdheid vertraagt ​​je vervoermiddel en verhindert de snelheid waarmee je over het voorhoofd van de heuvel reist, als afsluiting van de volgende manifestatie waaraan je hebt gewerkt. Daarom vragen we jullie allemaal om in dit opzicht aardig voor jezelf te zijn en meer op jezelf te vertrouwen. Nu naar het belang van onze boodschap. We zien en begrijpen dat zo velen van jullie zich op dit moment zo rechteloos voelen over de meeste dingen in jullie wereld en velen van jullie nemen dit indirect op jezelf uit als een soort vendetta die van binnen pijn veroorzaakt.

FILTER OUTSIDE ENERGIES
Je laat het externe intern worden terwijl het interne zich zou moeten manifesteren als het externe. Wanneer u het kiesrecht verliest bij een merk of bedrijf, neemt u de situatie dan over om uzelf te kastijden en het u naar beneden te laten halen? Het antwoord is nee, want het product resoneert niet meer met jou, en als resultaat ga je naar iets anders. Mensen categoriseren dingen graag in kaders en gebruiken lineaire woorden om zulke dingen te beschrijven. Dus we zullen een van uw lineaire woorden gebruiken als "fout". Als je niet meer energetisch ergens mee resoneert, is dat dan een oorzaak van een fout bij anderen of bij jezelf?

A CHANGING PROCES
Laten we hier verder op ingaan. Je gaat door een proces waarvan het lijkt alsof je je er zo bewust niet van bewust bent, en toch ben je meester-experts in, omdat je dit proces zo vaak op andere plaatsen en in delen van het universum hebt voltooid. Jullie zijn meesters in deze procedure en toch, vanwege de aanhoudende illusies van de oude vibratie, heb je moeite om je te herinneren waar je doorheen gaat, zelfs nadat we jullie er allemaal aan hebben herinnerd.

DE AUTOMATISCHE PILOOT..
Velen van jullie gaan standaard terug naar de automatische piloot op stressvolle momenten in je wakkere dag. De triggers zorgen ervoor dat je weer resoneert in wat je graag 3D noemt. We vragen dat je deze triggers nu begint te gebruiken als een platform om te zien wat er in je leven verandert. Er verandert zoveel en dit is iets dat energetisch niet alleen door een van jullie wordt veroorzaakt, maar door het collectief dat samenwerkt met Gaia. Er zijn op dit moment veranderingen in elk element van je leven. Laten we meer uitbreiden met het idee van rechteloosheid. De vibratie van wat je ook maar “onderhoudt” is veranderd. Het is veranderd omdat jij bent veranderd. Je bent naar boven gegaan en het element dat je nu niet onderhoudt, is trillend hetzelfde gebleven. Je hebt op een bepaald niveau iets achtergelaten om zo te zeggen. Velen van jullie zien dat het voedsel dat je eet niet met je resoneert, dus laat je gordijnvoedsel en dranken achter omdat het nu niet meer resoneert of niet meer serveert.

..WORD BEWUST DAT DIE OP AUTOMATISCH STAAT
Misschien verlopen relaties op dezelfde manier en voel je dit moment in een van je krachtigste energieën die je je liefdesleven noemt. Misschien heb je het gevoel dat het fysieke deel in je relatie is verdwenen. Of is het omdat je bent overgegaan naar een hogere energetische perceptie waardoor je die liefde opnieuw evalueert zonder de noodzaak van constante fysieke zekerheid in de slaapkamer? Je ziet een diepere liefde die de tijd nodig heeft om zich een weg door je heen te banen voordat je terugkeert naar de status quo, en misschien ben je die persoon helemaal ontgroeid. 
Net als in de politiek, hebben velen op de ene of de andere kant vertrouwd voor structuur of identiteit in uw wereld, waarop u uw plaats sociaal en energetisch kunt meten om beurtelings bij de kudde te blijven, aangezien kracht in aantal altijd de weg is geweest sinds tribale keer.