Levende Bibliotheek


Je planeet evolueert naar deze plek waar hij zal schijnen als een deel van de levende bibliotheek, een nieuwe ster, een nieuw licht op de horizon van veel bewuste werelden. Terwijl je evolueert, draag je wat je weet voort, en je deelt het en leeft ernaar. Je wordt een groter vat of grotere uitdrukking van licht. Door dit proces zul je ontdekken dat je de komende jaren voorbij de lichtsnelheid gekatapulteerd zult worden met wat je zult weten. De capaciteiten en talenten en informatie die naar je toe zullen komen, zitten gewoon in je. We zullen jullie eraan herinneren dat er een galactische vloedgolf van licht vanuit de toekomst naar jullie planeet komt en dat deze kruising door de massa gevoeld zal worden in het jaar 1993. Het zal zijn alsof de hele planeet een eenzijdige verhoging van het bewustzijn heeft. Deze golf moet gigantisch zijn om alle massa's te beïnvloeden die vastzitten in frequentiecontrole. Jij bent het, de Familie van Licht, die hier in de miljoenen zit en ruimte maakt in je lichaam voor deze galactische vloedgolf, die deze infusie van de eerste laag van het lichtlichaam door de hele masse zal laten vasthouden.


LICHTLICHAMEN
Het lichtlichaam is het lichaam dat de volledige mutatie van de soort bevat. Het zal in staat zijn om met realiteiten te jongleren door de verschuiving van het bewustzijn door middel van intentie van het ene gezichtspunt naar het andere, zoals het omzetten van de stations op een televisie. Het lichtlichaam zal al deze gecodeerde gegevens bevatten en deze naar believen kunnen vertalen. Het zal intern en interdimensionaal communiceren. Bedenk dat materie eenvoudigweg licht is dat gevangen zit. Terwijl je je lichtlichaam opbouwt, sta je een reorganisatie van de moleculaire structuur toe - een loslating van je grip op een bepaald aspect van het materialisme, zodat je spirituele begrip meer in overeenstemming kan zijn met je dagelijkse leven. Het opbouwen van het lichtlichaam is het toestaan ​​dat minder gevangen materie zich manifesteert en licht, dat vrijer is in expressie en in het zoeken naar zijn eigen bron, laat worden wie je bent, zodat je niet zo solide bent.

 

WORDEN GEACTIVEERD
Als je je trillingssnelheden verhoogt, word je je lichtlichaam. Je zult de verandering in je lichaam letterlijk zien. Je lichaam zal vitaler, jeugdiger, meer gevoed in zijn eigen wezen worden en zeker de verwerker van een veelheid aan informatie. Het wordt een superwezen. Het bouwen van het lichtlichaam houdt in dat je een superwezen wordt. Het verlengen van de levensduur van het cellulaire lichaam door middel van verjonging en verlenging van het cellulaire leven komt weer in de mode. Dit maakt deel uit van het opbouwen van het lichtlichaam - een lichaam dat niet zo compact is, dat zichzelf niet vernietigt, dat zichzelf genereert en zichzelf aanvult. Dat is waar jullie allemaal naar streven. Je zou je lichte lichaam zijn, en je zou het voelen als je logische geest niet zo bezorgd was of het mogelijk is; de samenleving zegt je niet dat het mogelijk is.


PLEASE REMEMBER
We kunnen u niet genoeg benadrukken dat u moet stoppen met luisteren naar de samenleving. Dit wordt de moeilijkste taak voor jou en de grootste pauze die je kunt maken. Je hebt het maatschappelijke zelf en het spirituele zelf, en je moet beslissen welke heilig is. Welke is uw bron van autoriteit? Laat je intuïtieve zelf je autoriteit worden. Sta je intuïtieve zelf toe de vaandeldrager van je ervaring te zijn, en dat is ervaring die niemand anders zal valideren. Je ervaring komt voort uit de opdracht waarvan je weet, en niet noodzakelijkerwijs je herinnert, dat je bezig bent.