Pleiadian Healing


DE PLEIADIËRS ZIJN TERUGGEKOMEN OM TE GENEZEN

Stel je de aarde voor als een vorstendom van een groot rijk ver van jou verwijderd. Als ouders in een heersend gezin problemen hadden met hun kinderen, zeiden ze misschien: "Ga naar de aarde en speel een tijdje." Door dit te suggereren, realiseerden de goden zich niet dat wat ze in beweging zetten, hen in de toekomst zou blokkeren. Toen de kinderen van de goden begonnen te spelen met goud en genetica - en met het bloed, speelden met de kracht van het vrouwtje - hadden ze geen idee wat ze aan het creëren waren. Wat de goden nu beseffen, is dat we in de Pleiaden voor een dilemma staan.

Er is een tirannie die op aarde is losgelaten, en die tirannie is bij ons teruggekeerd. Wist je dat we de tirannie hebben gemaakt, dat we je hebben ontdaan van je erfenis van een volledig functionerend, twaalfstrengig DNA?  Waarom denk je dat we dit genezingswerk op jullie planeet doen? Bedenk dat we je misschien nodig hebben voor onze volgende ontwikkelingsfase. Als we willen groeien, moeten we een verleden helen waarmee we verbonden zijn geweest. Onze voorouders hebben grote schade aangericht op uw planeet en hebben u bijgestaan ​​door vele, vele veranderingen. Je hebt beide invloeden gehad van de Pleiaden. Verslagen van invloed geven aan dat de Pleiadische energieën erg geliefd en geëerd waren op aarde, en dat de meeste culturen op jullie planeet geen negatieve gevoelens hadden jegens de Pleiaden. We zijn echter de eersten om toe te geven dat, ver in het verre verleden, Pleiadische energieën de genetische lijn van mensen manipuleerden en verbonden waren met de reptielen.

Dat is wat waarom we zijn teruggekomen om te genezen. Dat is het doel van ons bezoek. In onze zoektocht naar waarom we in zo'n grote puinhoop zijn in de Pleiaden, werden we de toekomst in geleid om ons te laten zien dat ons systeem nergens heen zal gaan zonder jou. Met andere woorden, we kunnen niet verder evolueren als scheppers totdat we al onze capaciteiten en al onze rechten hebben gegeven op alles wat we hebben gecreëerd. We kunnen niet controleren en controleren wat we creëren. Dit is ons dilemma. Daarom wachten we tot je je eigen ervaring als maker ontdekt. Als je dat doet, geef je een code met formules af. Misschien, zelfs als u zeer hoog ontwikkeld bent, zult u de formules nooit begrijpen - niet voor een lange, lange tijd.