What to Do?


DE GALACTISCHE FEDERATIE VAN WERELDEN BEVESTIGT: DE LICHTKRACHTEN NEMEN HET OVER
Dit is het begin van de oprichting van een intergalactische confederatie terwijl het oude systeem aan het afbrokkelen is voor de ogen van de wereldbevolking. De Galactische Federatie bevestigt dat de lichtkrachten het nu overnemen. We gaan naar een verhoogde staat van ontwaken van de massa. De ongelovigen en de door de geest gecontroleerde bevolking van de aarde gaan nu naar de eerste fase van ontwaken. Voor velen zal dit als een schok komen en ze zullen nu onvermijdelijk de donkere nacht van de ziel ervaren. Dit is nodig om programmeerlagen en valse overtuigingen te verwerken en af ​​te werpen.

De Amerikaanse verkiezingen van 2020 zijn gebruikt om de grootste staatsgreep in de universele geschiedenis te worden. De hele wereld kijkt toe terwijl het oude systeem wordt ontmanteld. De corruptie komt met hoge snelheid naar boven. Dit is het laatste gevecht en de overwinning van het licht staat voor de deur.


IT'S A GALACTIC DIVINE PLAN
De huidige gebeurtenissen zijn zorgvuldig met voorbedachte rade bedacht,
gepland en uitgevoerd als een samenwerking tussen de lichtkrachten en de aardse alliantie. Alleen een aardverschuiving van dit kaliber is krachtig genoeg om de slapers te schudden en wakker te maken. De gebeurtenissen van 2020 hebben velen gedwongen hun geloofssystemen opnieuw te evalueren. De politieke situatie in de Verenigde Staten als Amerika is het hoogtepunt van gebeurtenissen die de overwinning van licht over duisternis zullen brengen. Dit markeert de uiteindelijke dood van een corrupt systeem dat de aarde niet eert en het leven niet respecteert. Jullie gaan nu met een versnelde snelheid naar de gouden eeuw van Gaia. 

Trust The Galactic Plan

Ga geen politieke discussies aan met degenen die nog steeds vasthouden aan hun matrixprogrammering. Het zou je naar beneden slepen en je frequentie verlagen. Op dit punt draaien de tabellen snel en zelfs de MSM zal binnenkort gedwongen worden om onbevooroordeeld te rapporteren. De krachten van het licht hebben de volledige controle en zullen het verhaal nu gaan aanpassen. U wordt gevraagd om te helpen door uw frequentie te behouden en vast te houden aan uw visie van vrijheid, vrede en liefde voor het menselijk ras. De openbaring van de waarheid is nabij. Alle duisternis komt aan het licht. Velen zullen er kapot van zijn en zich verloren of opgesloten voelen. De programmering is streng en mensen op aarde identificeren zich met hun overtuigingen. Als deze overtuigingen beginnen te worden verpletterd,
zullen ze in de war raken zonder te weten wie ze zijn.

Jouw Missie

Dit is waar we je nodig hebben om het licht vast te houden. Jullie hebben voor deze opdracht gekozen. Dit is waarom je wakker en verlicht bent, zodat je de wegwijzers, lichtdragers, krijgers van het licht en galactische wegwijzers kunt zijn die je mede-aardbewoners nu meer dan ooit nodig hebben. Velen zullen naar je toe komen en vragen om morele steun en mededogen tijdens deze stressvolle tijden. We willen je verzekeren dat we al het harde werk dat je hebt gedaan om de vibratie van de aarde te helpen verhogen, zien en waarderen.

Het collectieve bewustzijn is nu klaar om de hogere lichtcodes te ontvangen.
We blijven de aarde ''opblazen" met foton-gamma-lichtstralen. Deze codes dragen een frequentie die is ontworpen om dit overgangsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen - of zoals het individuele bewustzijn dit toelaat. Voor degenen die al door het proces van ontwaken zijn gegaan, zullen deze codes je blauwdrukken activeren en je op de supersnelweg naar 5D ascensie plaatsen. De officiële ontmanteling van het oude paradigma is begonnen toen de caballeiders in hun eigen val zijn getrapt.


VERHEUG JE LIEVERDS
Je zult alle ontberingen vergeten die je moest doorstaan ​​en harmonie en liefde ervaren, in tegenstelling tot alles waar je ooit van gedroomd hebt. De overvloed van uw wereld zal aan u worden teruggegeven en aan uw voeten worden gelegd. Het is begonnen. Wij houden van jou. Wij zijn hier bij jou. We hebben nu de controle. Dit is de overwinning van licht op duisternis en de komst van de nieuwe dageraad van Gaia.

We Don't Belong Here

Starseeds hebben een innerlijke wetenschap dat de aarde niet hun primaire bron van bestaan ​​of identiteit is. Ze voelen zich als buitenlanders op deze planeet en vinden het gedrag en de gewoonten van onze wereld verwarrend, irrationeel en zelfs absurd. Sterrenzaden hebben van nature buitengewone intuïtie en paranormale vermogens, en ze zijn zeer bedreven en afgestemd op verborgen agenda's en samenzweringen van aardse samenlevingen, maar ze zijn zich niet altijd bewust van hun speciale gaven. In feite leven veel sterrenzaden het grootste deel van hun leven in een lopende slaapstaat. Gelukkig hebben alle sterrenzaden een ingebouwde wekker die bedoeld is om ze wakker te maken en te activeren uit hun sluimer, om te onthouden wie ze zijn en waarom ze naar de planeet zijn gekomen, en zo hun taken te vervullen waarvoor ze zich in feite vrijwillig hebben aangemeld bij hun eerdere incarnatie.

The Call

Het primaire doel van een sterrenzaad om op een planeet te "landen" is om hun unieke en onderscheidende vermogens en wijsheid naar planetaire beschavingen te brengen, met als doel te dienen in een humanitaire hoedanigheid, en de planeet te verheffen naar een hogere geascendeerde status. Het zijn zeer "oude zielen" die talloze incarnaties hebben doorgemaakt in ons universum en daarbuiten. Ze sloegen op een resonerend puur geluid van het Licht van de Schepper, en hebben gereageerd op de roep om meesterschap, visie, wijsheid en creativiteit om "gezaaid" te worden op en in de mysteries van het bestaan ​​die lonkt tot de diepten van hun ziel. De reis van het sterrenzaad is om nieuwe paden te effenen, progressieve innovaties en technologieën naar de planeet te transporteren, nieuwe genezingsmodaliteiten te benutten en geavanceerde lichtfrequenties te zaaien, allemaal voor de groei en expansie van zowel de planeten als de zielen die ze bewonen. Sterrenzaden hebben een uniek vermogen om hun bewustzijn in een snel tempo te kunnen verschuiven, dus eenmaal geactiveerd; ze kunnen geweldige vorderingen maken op alle kerngebieden van hun fysieke, mentale, emotionele en spirituele bestaansniveau. Dit omvat het veel sneller door hun eigen beperkingen, angsten, patronen en andere aardse obstakels heen worstelen dan andere aardse mensen. Dit komt doordat de sterrenzaden in het verleden bekend waren met de processen en praktijken van het verhogen van trillingen en frequenties naar andere planeten, sterren en melkwegstelsels, terwijl ze opdrachten in andere levens hadden.