We Will Go Home


"Groeten. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om met jullie in contact te komen. We hebben zoveel respect voor degenen onder jullie die bereid zijn om jezelf te zijn in een wereld die vaak conformiteit zoekt. We hebben gemerkt dat degenen onder jullie die sterrenzaden zijn best bereid zijn om anderen die waarheid over jezelf te vertellen, ondanks het feit dat veel mensen je zouden bespotten omdat ze geloven dat buitenaardse wezens in feite echt zijn. Wanneer je eruit komt als een sterrenzaad, plaatst dat je echt in een kwetsbare positie voor zo velen om je belachelijk te maken en je zelfs uit te sluiten van je groep of je families. Het is voor velen van jullie daar op aarde al heel lang niet gemakkelijk geweest, en voor sommigen van jullie is het niet gemakkelijk geweest voor je hele leven, omdat jullie je anders hebben gevoeld.


YOU ARE HERE TO ASSISTING IN THE SHIFT FROM 3D TO 5D
Toen je eenmaal het concept van het sterrenzaad tegenkwam, huilden velen van jullie, omdat er eindelijk iets duidelijk werd van hoe je je altijd hebt gevoeld, daar op aarde te zijn. Nu, vanuit ons perspectief, hoef je niet je eerste leven op aarde te leven om een ​​sterrenzaad te zijn; je bent gewoon wakker voor de waarheid dat je door andere sterrenstelsels en hoger-dimensionale gebieden moest reizen om naar de aarde te gaan. En nu je wakker bent, weet je dat buitenaardse wezens niet alleen bestaan, maar je weet ook dat je verwant bent aan alle e.t.'s in de melkweg. 

YOU CAME FROM THE STARS
Je wortels gaan ver terug en spreiden een enorme afstand uit, en dat is allemaal erg nuttig om de mensheid officieel in de galactische gemeenschap te brengen. Velen van jullie wachten al geruime tijd op die officiële uitnodiging, en jullie worden ongeduldig. Zovelen daar op aarde staan ​​te popelen om naar huis te gaan om weer een deel van hun galactische familie te zijn, maar je wilde wel op aarde zijn, en we nodigen je uit om je best te doen om je te herinneren waarom je op deze aarde wilde zijn. tijd van grote veranderingen, verschuivende energieën en uiteindelijk de ascensie van het bewustzijn door ons hele universum.

DE 9D ARCTURIAN COUNCIL, GECHANNELD DOOR DANIEL SCRANTON