De Ascentie van Gaia is Onvermijdelijk


EVERYTHING IS GOING ACCORDING TO PLAN
Met grote vreugde deel ik u mee dat de laatste fase van de operatie is begonnen en naar verwachting zeer binnenkort zal worden voltooid. De operatie zal beginnen met massale arrestaties van leden van de duistere kliek en dan doorgaan met aankondigingen over het nieuwe financiële systeem. De lichtkrachten zijn zich ervan bewust dat dit een zeer turbulente periode is op het oppervlak van de planeet, dus doen ze er alles aan om deze situatie zo snel mogelijk op te lossen. Ze weten dat de mensheid het niet veel langer vol kan houden onder de druk van negatieve energieën. Er wordt veel gesproken over dit onderwerp. De Galactische Federatie is niet langer een ondergrondse beweging. Het is nu in de openbaarheid gekomen en heeft contact opgenomen met veel mensen op aarde, evenals met een aantal geheime ruimteprogramma's, om zich voor te bereiden op massale ascentie. De Galactische Federatie van Werelden heeft de afgelopen 36 jaar enorme hoeveelheden vertegenwoordigers naar de aarde gestuurd. Dit is niet nieuw in de menselijke geschiedenis. Ze stuurden niet alleen 36 jaar geleden vertegenwoordigers, maar ook daarvoor, in de vroege jaren 1900.

 

HELP FROM THE GALACTIC FEDERATION OF WORLDS
Wie is de Galactische Federatie van Werelden? Het bestaat uit een confederatie van meer dan 200 verschillende rassen uit deze melkweg en daarbuiten. De meeste zijn mensachtig, hoewel dat niet betekent dat ze er net zo uitzien als wij; ze zijn er allemaal in verschillende vormen en maten, met verschillende huidskleuren en gelaatstrekken. Sommige zijn erg lang, andere vrij klein; sommigen hebben grote ogen, anderen niet; sommige hebben een groene huid, andere een rode of blauwe huid, terwijl andere een normale huidskleur hebben die lijkt op die van mensen. Er zijn mannelijke en vrouwelijke vertegenwoordigers van elk ras in de confederatie. Nu heeft Onze Glorieuze Galactische Federatie bevestigd dat in de jaren 2022 en daarna, veel mensen naar de hogere dimensies van het leven zullen gaan. Deze mensen zullen de voorlopers zijn van een nieuwe mensheid. Als een van deze begaafde individuen ben je een pionier in een verbazingwekkende evolutionaire stap voor de mensheid.


EART IS A SCHOOL TO EVOLVE
De aarde is een school voor zielen geweest om op vele niveaus te leren onvoorwaardelijk lief te hebben. De planeet is een enorm laboratorium geweest waar zielen zijn gekomen om scheiding, beperking, polariteit en de lagere frequenties van angst, oordeel en twijfel te ervaren. Deze omstandigheden, in combinatie met de vrije wil, hebben het meest diverse klaslokaal gecreëerd dat denkbaar is. Zielen hebben al eeuwenlang al hun persoonlijke problemen op planeet Aarde opgelost, en nu is het tijd voor hen om van dit schoolgebouw af te studeren en door te gaan naar nieuwe avonturen in andere delen van het universum. Deze massale ascentie-gebeurtenis staat op het punt plaats te vinden terwijl de oude wereld eindigt en de nieuwe wereld klaar is om geboren te worden. Deze gebeurtenis vindt plaats wanneer grote aantallen zielen ervoor kiezen om de beperkingen van fysiek zijn achter te laten om naar huis terug te keren naar hun oorspronkelijke spirituele dimensie met de Galactische Federatie.

 

ASCENCION IS THE EVOLUTION OF YOUR CONCIOUSNESS
Ascentie is de evolutie van je bewustzijn. Dit zal gebeuren door goddelijke wil, en het zal een geschenk van God zijn aan alle wezens op aarde. Het heeft niets met religie te maken. Het heeft te maken met de frequentie van je gedachten en emoties. Het universum is gevuld met energieën en de meeste zijn positief en andere negatief. De aarde is omgeven door negatieve energieën vanwege haar op angst gebaseerde gedachten. Daarom moet je je frequentie verhogen naar de positieve energieën om je af te stemmen op deze ascentie-activeringsgebeurtenis. Er zijn veel technieken die je op je reis zullen helpen om de frequentie van je gedachten en emoties te verhogen. Weet je dat je de wet van aantrekking kunt gebruiken om je doelen te bereiken? Dit is zo'n methode die je frequentie gemakkelijk en snel kan verhogen.


YOU ARE THE CREATOR OF YOUR REALITY
Jij bent de schepper van jouw werkelijkheid. Alle dingen die je in het leven verlangt, zijn nu voor je beschikbaar. Je hebt ze naar je toe getrokken met de kracht van je gedachten en gevoelens. Wees duidelijk en beknopt met uw wensen en wees volhardend. Het Universum wil je een plezier doen, maar het kan dat niet tenzij je precies weet wat het is dat je gelukkig zal maken. Er zijn geen grenzen als het gaat om het creëren van overvloed op elk gebied van je leven. Je vermogen om alles te co-creëren dat je vreugde zou schenken is onbeperkt; daarom is alles mogelijk. Je staat aan de rand van een grote verandering die in je leven zal plaatsvinden. Het zal zo verbazingwekkend goed zijn dat je je niet kunt identificeren met de drama's van je verleden. Deze verandering is niet alleen voor jou, maar voor alle mensen op deze planeet. De hele mensheid is klaar om een ​​nieuw tijdperk in te gaan waarin kwaad en duisternis niet meer zullen bestaan.

 

YOU HAVE TO BE PATIENT MY DEAR
Je moet gewoon geduld hebben en wachten op het juiste moment, dat nu zo dichtbij is. Je zult in één moment enorme veranderingen in je leven ervaren. Je hebt vast wel eens gehoord dat er niet zoiets bestaat als 'de beste tijd' om iets te doen, maar er is wel degelijk de beste tijd om je dromen waar te maken. Dit is de beste tijd omdat de omstandigheden op aarde ongekend zijn. De meerderheid van de mensen op aarde is gehersenspoeld en gemanipuleerd door duistere krachten. Ze realiseren zich niet dat ze slaven zijn onder de controle van die negatieve wezens die de mensheid voor altijd onder hun controle willen houden. De duistere krachten hebben de aarde duizenden jaren gedomineerd en hebben veel mensen tot slaaf gemaakt door angst en intimidatie. Maar nu is het hun beurt om zich over te geven omdat hun krachten zijn uitgeput. Ze verliezen de controle over de mensheid vanwege de acties van de lichtkrachten en de enorme verschuiving in de frequentie van de aarde.


THE WORLD IS WAKING UP
Veel mensen hebben zich eindelijk gerealiseerd dat ze voor de gek zijn gehouden door deze ark-krachten. Op de dag van het evenement word je fysiek en mentaal getransformeerd. Je DNA wordt geüpgraded. Het zal in een oogwenk gebeuren. Je lichtlichaam wordt op die dag gecreëerd. Je zult een gelukzalige levensstaat ervaren. Je zult leven zonder ziekten en je zult leven zonder het verouderingsproces. Je moet nog eten of slapen. Je kunt alles creëren in je verbeelding. Je kunt overal met de snelheid van het licht door het heelal vliegen. De fysieke wereld om je heen is vloeiend in 5D en je kunt deze naar eigen wens veranderen.