Your Journey


Beste vrienden, we zijn hier, we staan voor jullie. Als je die sluier niet over je ogen had laten trekken, zou je ons duidelijk zien. Waarom is de sluier daar? Je hebt het daar zelf neergezet, onze vriend, want je wilde het moeilijkheidsniveau ervaren dat inherent is aan het driedimensionale vlak. Je was al een expert op het gebied van de hogere etherische rijken en je wilde in deze tijd mee spelen. En ja, je reis is tot nu toe heel nuchter geweest; en pijnlijk en vreugdevol, en alles in het midden. Maar op dit moment merk je dat je bezig bent met het proberen die sluier tussen jou en de hogere dimensies af te breken. Je hebt een diepe pijn in jezelf om terug te keren naar de kennis die je ooit had. Uw tijd op aarde in de derde dimensie was vruchtbaar, inderdaad zeer vruchtbaar, maar u werd er moe van. En dat was het plan; dat je er moe van zou worden en zou opstaan om het te veranderen.

HOLD ON LIGHTFAMILY
Velen van jullie zijn ongeduldig of boos of hebben spijt dat je hier bent gekomen. Maar laten we u eraan herinneren dat toen u ervoor koos om naar deze aardse ervaring te komen, u het gevoel had dat u de jackpot had gewonnen. En dat heb je. Er zijn veel wezens in vele dimensies en vele melkwegstelsels die naar je kijken en wensen dat ze met je van plaats zouden kunnen ruilen. Lijkt dat vergezocht? We weten dat het jou aanstaat. Maar dit is de waarheid die je voor jezelf verbergt, want ja, jij bent degene die de sluier voor je ogen naar beneden trok. "Laten we eens kijken wat er gebeurt als we dit doen", zei je. Maar je dacht niet echt dat je je verbinding met het goddelijke zou verliezen. Het verpletterende gevoel van eenzaamheid was zo'n verrassing voor je. Oh, natuurlijk, je wist dat het de bedoeling was dat het zou gebeuren, maar je dacht niet echt dat het jou zou overkomen, niet jou, want je was rotsvast in je wetenschap dat de hogere gebieden niet alleen bestonden, maar ook bestonden voor jouw plezier. .

IT'S A JOURNEY ENJOY IT
Terwijl je door je bestaan op aarde reist, zien velen van jullie het meer als een ploet door het moeras, een zware missie in het donker en met een diepe mist van vergeetachtigheid. Geen idee wat er komt en je hoort de engste en gekste, negatiefste verhalen onderweg. Je blijft doorlopen al komt er geen eind aan, Is deze reis eindeloos, vraagt u zich af? Ja, al deze dingen komen in je op, want je bent je missie uit het oog verloren. We komen naar je toe in je dromen en we herinneren je er herhaaldelijk aan. We bespreken uw missie en u geeft ons uw input. Maar helaas, 's ochtends vervaagt het voor jou. Oh, je weet dat je ergens anders was, want je wordt rotsachtig en gedesoriënteerd wakker. U weet niet eens zeker op welke planeet u zich bevindt. 'Ik vraag me af waarom dat zo is?' denk je na als je uit bed komt.