Loslaten & Koorden Verbreken


Waar houd je op dit moment aan vast dat je bang bent om los te laten? Is het een carrière waarvan je dacht dat het de roeping van je leven was, iets kwetsends dat iemand tegen je zei, een relatie die op het verkeerde been was gezet of je gebrek aan controle over een situatie? Als je nog niet met een van deze hindernissen voor het loslaten bent geconfronteerd, zul je dat waarschijnlijk ooit wel doen. De behoefte om los te laten komt in alle soorten en maten gedurende het hele leven en is misschien wel enkele van de moeilijkste taken waarmee je te maken krijgt.


WAAROM IS HET BELANGRIJK OM LOS TE LATEN?
Dingen ''vasthouden" kan veel onnodige gedachten in beslag nemen, waardoor je overal kunt blijven, behalve in het huidige moment. Als je bang bent om los te laten, is het meestal je ego dat de controle heeft, en dat wil niemand! Weigeren om los te laten, betekent ook dat je weigert erop te vertrouwen dat er voor je gezorgd zal worden en dat het universum een ​​plan voor je heeft. Deze week ontdek ik mijn favoriete manieren om je te helpen alles los te laten wat je tegenhoudt van je hoogste potentieel. Deze rituelen kunnen op verschillende dagen worden gedaan of allemaal samen als één groot ritueel, jouw keuze!

Laten we beginnen


STAP 1: BURN BABY, BURN

Tijd om je kaarsen en ketel tevoorschijn te halen. De eerste stap is om te erkennen wat je probeert los te laten en bereid te worden eraan te werken. Een brandend ritueel kan helpen om deze beslissing voor u concreter te maken.

BENODIGDHEDEN:
Zwart-witte kaars. De witte kaars is voor beschermend liefdevol licht en de zwarte kaars helpt negatieve energie te absorberen, maar elke kaars zal werken als je deze kleuren niet beschikbaar hebt. Pen en papier. Ketel of andere vuurvaste vaten. Optioneel: wierook.


GEBRUIK ALTIJD DE JUISTE MAANFASE:
De beste maanfase om dit ritueel uit te voeren, is tijdens een afnemende maan. Reserveer wat rustige tijd en centreer jezelf met zoveel keer diep ademhalen als nodig is om je kalm en aanwezig te voelen. Om aan de slag te gaan, steekt u zowel uw kaarsen als uw wierook aan, als u deze gebruikt. Schrijf op een stuk papier wat je nodig hebt om los te laten. Steek het papier aan met de vlam van elke kaars en plaats het in je vuurvaste vat. Kijk en adem terwijl je papier brandt, laat alle gevoelens die je hebt naar de oppervlakte komen. Dit is ook een goed moment om een ​​beroep te doen op engelen, goden of energie die je zou willen uitnodigen om je door dit proces te helpen. Als je het gevoel hebt dat dit deel van het ritueel voltooid is, bedank dan alle spirituele energieën die je hebt uitgenodigd en blaas je kaarsen uit. U kunt deze opstelling en de as van uw verbrand papier zo lang als u wilt ter herinnering laten staan.

STAP 2: CEREMONIE VOOR LOSLATEN - BENODIGDHEDEN:
Draad & een schaar / Kaarsen, wierook, etc. 

Deze ceremonie moet ook worden uitgevoerd tijdens een afnemende maan. het past goed in het eerste ritueel en ik raad aan ze tegelijkertijd uit te voeren, hoewel dat niet zo hoeft te zijn. Als je deze ceremonie los van de bovenstaande begint, zorg er dan voor dat je tijd vrijmaakt om je geest tot rust te brengen en jezelf te centreren. Om met dit ritueel te beginnen, moet u beginnen met te beslissen waar uw koord op uw lichaam moet worden vastgemaakt. U wilt het touw ergens vastbinden dat aansluit op wat u loslaat. Als wat je loslaat iets met werk te maken heeft en je gebruikt je handen, dan zou je kunnen besluiten het om je pols te binden. Als je ergens vandaan loopt, zou je het om je enkel kunnen binden, als er iets aan te doen is. doe met je creatieve centrum je zou het om je buik kunnen binden.