Energie Update


ENERGIE-UPDATE VOOR STERRENZADEN / LICHTDRAGERS
Als we dieper in het Aquariustijdperk duiken, zou je kunnen opmerken dat de ascensiesymptomen die we vroeger hadden, nu korter van duur en draaglijker zijn dan voorheen. Het negatieve gemompel in onze geest is nu gemakkelijker te detecteren en te onderwerpen in hun eerdere stadium. Onze lichaamssculptuur wordt steeds fitter en atletischer. We worden ons steeds meer bewust van de dingen die we niet langer nodig hebben in ons leven. De dingen die ons zoveel jaren hebben tegengehouden, worden nu steeds duidelijker.

MANIPULATION IS HARDER WHEN YOU ARE AWAKE
De programmering in ons systeem is nu gemakkelijker te herkennen en los te koppelen.  We kunnen nu beter onderscheiden wie we werkelijk zijn van wie deze wereld wil dat we geloven dat we zijn. We kunnen nu gemakkelijk anderen zien wie ze werkelijk zijn, afgezien van hun projectie van zichzelf. We kunnen de 3D-realiteit gemakkelijk bekijken vanuit het afstandelijke, rustige perspectief van slechts een onbevooroordeelde waarnemer.


LEVENSMISSIE
Sommigen van jullie vragen zich misschien af ​​of je op dit moment echt je levensmissie vervult. Ieder van ons Starseeds heeft zijn eigen reden om hier te komen. Elk archetype heeft zijn eigen manier om zijn lichten te laten schijnen. Sommigen van ons kwamen hier om het donker bloot te leggen. Sommigen van ons kwamen hier om het licht te laten schijnen. Sommigen van ons kwamen hier om het duister met ons licht te bestrijden. Sommigen spelen als lichtbuizen van de centrale zon naar het hart van Gaia. Sommigen van ons zijn hierheen gekomen om het donker in het licht te transmuteren. Sommigen kwamen alleen maar om het donker en het licht te herkennen en in evenwicht te blijven. Sommigen zijn hier om te mediteren en hun innerlijke licht te delen, wat in feite enorm helpt bij het vergroten van de frequentie-resonantie van deze wereld.

WE ALL HAVE DIFFERENT LIFE/SOUL PURPOSES
Sommigen van ons kwamen hier alleen om ascentie in menselijke vorm te ervaren. Sommigen doen dit allemaal. Sommigen zijn hier alleen om te leren. Sommigen kwamen om ascentie te ervaren en anderen te helpen. Sommigen kwamen gewoon om te zijn en houden van alles wat ze om zich heen hebben.