Engelen Signalen


⋰ Tarot Kaart (Mercy) 

Engelen zijn een van de krachtigste en goddelijkste creaties die deze aarde bewonen. Ze zijn gemaakt van licht en dat licht is hun zuivere ziel. Engelen om ons heen geven ons altijd leiding in zaken van ons leven en verbeteren onze spiritualiteit. Wanneer de goddelijke natuur wil dat we de aanwezigheid van engelen rondom realiseren, zien we engelachtige tekenen, en dat is wanneer we hun aanwijzingen moeten begrijpen om te handelen volgens de goddelijke instructies. Tekenen van aanwezigheid van engelen zijn voortdurend om ons heen om boodschappen over te brengen. 

Deze tekens, die aangeven dat de engelen om ons heen zijn, kunnen in vorm variëren: engelenveren kunnen om je heen vallen, flitsen kunnen tijdens meditatiesessies komen, of je kunt een aantal cijferreeksen vinden. Dit zijn allemaal tekenen van engelen, maar dit zijn niet de enige, er zijn talloze andere tekenen van aanwezigheid van engelen.


AANWEZIGHEID
Je bent de hele tijd omringd door engelen. Deze ''divine beings'' zijn bovennatuurlijk en niet met het blote oog te zien. Ze bestaan ​​op een heel ander spiritueel niveau, dus je zou niet in staat zijn om met hen te communiceren zoals je met een persoon zou doen. Engelen zijn er om ons te helpen ons hoogste goede en ware potentieel te bereiken. Het enige probleem is het leren herkennen van de tekens van de engelen. De engelen willen je begeleiden en op jouw manier verlichten, maar ze kunnen niet gewoon met je praten. Daarom communiceren ze via engelachtige tekens.

⋰ Gevonden Veer (Mercy) 


VEREN
Deze engelenveren kunnen in verschillende kleuren zijn en elke kleur is een ander teken van aanwezigheid van engelen en hun boodschap.

De kleuren kunnen zwart, wit, rood, geel, oranje, blauw, groen, paars, roze, grijs en bruin zijn. Deze tekens van engelen hebben hun definities. 

⋰ Mijn Kat (Mercy) 

BABY'S & HUISDIEREN
Engelen zijn pure zielen die hier zijn om liefde, vrede en welvaart te verspreiden. Engelen worden gestuurd om ons te begeleiden naar onze betere toekomst en om ons te helpen in moeilijke tijden. Dit is de reden waarom ze niet door ons, de volwassenen, gezien kunnen worden. Je zult echter merken dat baby's en zelfs huisdieren soms de neiging hebben om uit het niets een specifieke richting op te kijken en reacties te geven die een mengeling zijn van opwinding en geluk. Het wordt overwogen dat huisdieren en baby's bijna helemaal zuiver zijn en ze de engelen kunnen zien die op hen neerkijken. 

Wanneer baby's en/of huisdieren naar het plafond of in de hoek van de kamer kijken en baby's gaan bijvoorbeeld lachen en in opwinding in hun handen klappen voor niets, betekent dit meestal dat er engelen aanwezig zijn. Dit is een van de tekenen van engelen om ons heen. 


ENGELENGETALLEN
Engelgetallen zijn een van de belangrijkste tekenen van aanwezigheid van engelen. Engelgetallen zijn een van de meest voorkomende en gemakkelijk te herkennen engelentekens. Deze nummers kunnen verschijnen in reeksen en letterlijk overal om je heen. Elk van deze nummers betekent iets anders in de context van een persoonlijke boodschap voor jou. Sommige nummers zijn erg krachtig, zoals nullen en enen worden als extreem krachtig beschouwd. Als je dergelijke getallen bij elkaar ziet, zoals 1010, bedoelen ze dat engelen je proberen te vertellen dat je op weg bent naar geweldige dingen. Er is positieve energie om je heen wachtend om omhelsd te worden, en je moet met vertrouwen een stoutmoedig en krachtig besluit nemen, omdat je gesteund wordt door de goddelijke kracht. Al deze nummerreeksen hebben verschillende sterke punten en individuele betekenissen voor jou. Maar er is één wederzijdse betekenis die alle cijfers hebben: wanneer deze tekens verschijnen, bedoelen ze gewoon dat dit tekenen van engelen zijn en we engelen om ons heen hebben met wie we in contact moeten komen en de berichten begrijpen die ze proberen  over te brengen. Deze boodschappen komen voort uit de goddelijke kracht en mogen niet worden genegeerd, en de enige manier om deze engelachtige tekens te kennen is door ze goed in de gaten te houden en dingen niet als vanzelfsprekend te beschouwen of toeval.


VERANDERING IN TEMPERATUUR
De aanwezigheid van Engelen maakt de omgeving soms ''zwaarder'' omdat het wezens zijn van de andere wereld en totaal anders dan mensen. Daarom bemoeit hun zuivere en het immens krachtige licht dat zij vasthouden zich soms met onze omgeving en verandert de temperatuur om ons heen. Daarom, voor het geval je plotseling voelt dat de lucht om je heen iets warmer is dan het was of een beetje kouder dan het zou moeten zijn, blijf dan kalm; je ervaart de engelachtige tekens en engelachtige spiritualiteit. Als het je ongemakkelijk maakt of je bang maakt, denk er dan zo over na: de goddelijke kracht heeft over je heen gekeken en je de begeleiding en ondersteuning gestuurd waar je naar op zoek was. Wees dankbaar en voel je veilig!


LICHTFLITSEN OF SPRANKELINGEN
Engelen zijn een constructie van puur licht, daarom is een ander teken van de aanwezigheid van de engel een lichte lichtbui of sprankeling van kleuren waarvan de bron niet kan worden bepaald. Nogmaals, zoals in het geval van stemmen en geuren, zal de bron hier onbekend zijn, wat het engelachtige teken op zichzelf is. Wees gerust, je hebt de steun en constante begeleiding van je engelen en je engelen beschermen je graag. Deze engelachtige tekenen brengen ons de boodschappen van de natuur en de antwoorden op de vragen die we hebben gevraagd. Om volledige hulp van onze kanten te krijgen en de steun van de natuur te accepteren, moeten we deze tekenen begrijpen en ernaar handelen om de natuur te laten weten dat we dankbaar zijn voor de hulp. Bovendien is leiding die aan ons is verleend en dit kan alleen gedaan worden door het begrijpen en erkennen van de vele tekenen van engelen.

⋰ Vlinder (Mercy) 

VLINDERS
Engeltekens komen vaak voor in de natuurlijke wereld. Dit potentiële teken wordt vaak verzonden door een engel of door een geliefde die is overleden. Het is een indicatie dat je geliefde altijd in de buurt zal zijn. Het zien van een groot aantal vlinders tegelijk is een teken om dankbaar te zijn en om een ​​gebed tot uw gidsen te zeggen.


PERSOONLIJKE TRANSFORMATIE

De vlinder is een symbool van krachtige transformaties. De vlinder benadrukt het vermogen om van de ene staat, het perspectief, de levensstijl naar de andere te gaan. Wanneer de vlinder in je leven komt, zul je misschien belangrijke veranderingen in je leven doormaken of verwachten. Meer dan veranderingen in uw omgeving, de transformatie waarnaar de vlinder-totems verwijzen, is meer intern: ze kunnen te maken hebben met je eigen perspectief op een onderwerp, aspecten van je persoonlijkheid of persoonlijke gewoonten. Persoonlijke transformatie is symbolisch voor de vlindersymboliek.