Je Zult Ons Uiteindelijk Zien


Wij waren hier al. Altijd. We zijn hier altijd geweest, maar we moesten een beetje bij je vandaan blijven, totdat je ons kon accepteren, ons kon begrijpen en ons door dit hele proces heen kon helpen. We werken rechtstreeks in de harten van ieder van jullie, omdat onze technologieën precies zijn om het hart te laten werken; alle ruimtes die je in je hart hebt, zodat je kunt evolueren, je kunt verbeteren, je gevoelens kunt wegnemen die niet goed voor je zijn; gevoelens die je alleen maar naar slechte dingen leiden, naar slechte beslissingen. Dus we zijn hier, naast jullie, en proberen deze gevoelens te verbeteren en te wijzigen. We hebben geprobeerd ons aan sommigen van jullie te laten zien. Sommigen hebben ons gezien, ja, maar de overgrote meerderheid kan ons nog steeds niet zien. Waarom gebeurt dit? Omdat je diep van binnen, heel diep van binnen nog steeds die angst hebt; je hebt je hart nog niet volledig geopend om ons te zien.

YOU HAVE TO BE OPEN FOR LOVE AND LIGHT
Dit zal alleen gebeuren als je jezelf openstelt voor pure onvoorwaardelijke liefde om te beseffen hoe we zijn. Nee, er is niet langer sprake van sluiers die je zicht belemmeren. Het is alleen het hart; het is gewoon die angst ... "Wat ga ik zien? Hoe gaat het? Zijn ze lelijk? Zijn ze mooi? Binnen jouw conceptie, omdat we denken dat we mooi zijn.  Het is dus een kwestie van optica. Het is een kwestie van positionering. Wie ziet wie. Onze liefde voor jou is echter enorm, dus we kunnen je fysieke kleding duidelijk zien, en we kunnen ook hier onder ons commentaar geven: wie is schattiger, wie is lelijker, binnen onze opvatting. Dit zal iedereen overkomen, met alle rassen, aangezien ze allemaal mooi zijn, vanuit hun perspectief; en andere vinden, niet per se lelijk, maar anders, vreemd. Dus nee, maak je geen zorgen, we begrijpen volledig deze angst dat je ons moet zien; deze angst die je hebt voor wat je zult zien. Ten eerste omdat we altijd in uw films en in uw media zijn vertoond als vreselijke wezens, wezens van het kwaad, wezens die u altijd kwaad hebben gedaan. Nooit als mensachtigen; altijd als monsters. Terwijl als je naar het dierenrijk kijkt, we zien het dierenrijk als een onderdeel, daarin heb je heel veel soorten, dat is in het universum dus ook zo. Maar we zijn van binnen allemaal hetzelfde (nouja bijna allemaal) Laten we het zo zeggen, we komen allemaal van dezelfde bron.

OPEN UP YOUR MIND
We zijn er dus zeker van dat u bang bent om ons te zien, maar wie ons heeft gezien, weet dat we qua vorm erg op u lijken. In vorm. Onze kleur is anders; onze kenmerken zijn anders; ons fysieke lichaam heeft andere kenmerken dan het uwe, maar we zijn mensachtig; wij zijn geen dieren, zoals u het gewoonlijk noemt. We zijn mensachtigen zoals jij. Een beetje groter, we zijn niet zo klein als jij. We kunnen vele meters hoog worden. Dus sommigen van jullie schrikken het ook af, omdat je denkt dat we je door onze omvang op elk moment kunnen overweldigen. Dus als we ons voorstellen, kiezen we altijd een aantal van onze rassen die korter zijn, zodat je dit verschil niet zo veel voelt, totdat je aan ons gewend bent. En ik zeg je, je zult aan ons wennen, want onze coëxistentie zal lang naast elkaar bestaan. Dan kun je je afvragen, maar waarom? Je zal het weten. U zult weten dat u ons aan uw zijde moet hebben om de overgang te kunnen maken; om je energiefrequentie naar de Vijfde Dimensie te kunnen veranderen.

YOU NEED US IN THIS DIMENSIONAL TRANFORMATION
Mijn broers, je hebt ons nodig. Degenen die onze hulp niet willen, zullen proberen te slagen, maar het zal veel moeilijker zijn, want wie er ook is, zal op een zeer soepele en zeer natuurlijke manier naar de Vijfde Dimensie gaan. Dus je hebt ons nodig. Natuurlijk respecteren we allemaal elkaars vrije wil. Wie onze hulp niet wil, we zullen niet aandringen, het is aan ieder van jullie. Maar wat we in de loop der jaren hebben geprobeerd, is om steeds dichter bij u te komen; vrienden worden, letterlijk vrienden; dat we fysiek aan uw zijde kunnen verschijnen, zonder u bang te maken; zonder u te verbazen; omdat we aan je zijde staan, alleen zie je ons niet, omdat we in een andere dimensie zijn.

OUR (MULTIPLE)BODY'S VIBRATING AT A HIGHER (MULTI)DIMENSIONAL FREQENTIE
Ons lichaam vibreert in een hogere dimensie, dus je ziet ons niet, maar we staan ​​altijd aan je zijde. Ieder van ons, vooral degenen van ons ras; die van onze oorsprong zijn. Er zijn ook enkele andere rassen op de planeet, die zorgen voor degenen die in uw familie zijn. Dus jullie zijn allemaal omringd door ons, of je het nu leuk vindt of niet. Omdat onze hulp belangrijk voor je is; onze energie, ons begrip, onze liefde, en dat is wat we voor je doen. We hebben je al verteld dat wanneer we proberen je aandacht te trekken, we een deel van je lichaam aanraken en je onze vibratie voelt. Velen voelden al en wisten niet wat het was, vandaag weet je het al. Het zijn wij, wij of andere broers van andere rassen die met u communiceren. Beetje bij beetje ontdek je tot welke Star Race je behoort. Er zijn er die van de planeet zelf komen. Dus deze hebben geen hulp? Natuurlijk doen ze dat. Alleen voor hen is er een specifieke groep, want iedereen heeft hulp nodig, maar je moet ook willen.

OPEN UP FOR POSSIBILITIES
Je moet je openstellen, vertrouwen en me geloven, het moment zal komen dat je je opzij draait en je zult ons zien, uit het niets, je zult ons zien; omdat sommigen van jullie al erg hoog vibreren, en op het moment dat je elke angst wegneemt, angst in je hart voor wat je zult zien, zul je ons kunnen zien. Dit is niet ver weg, omdat je erin slaagt te resoneren met hogere dimensies. Dus als je je hart opent, als je je met ons verbindt, vanuit het hart, zul je ons zien, want we zullen ook onze vibratie een beetje naar het derde laten zakken, en je zult ons kunnen zien. Ook voor ons is het niet gemakkelijk, omdat ons lichaam in 3D niet goed trilt. Om onszelf te laten zien, moeten we een energieverlies lijden, zodat ons lichaam in de derde dimensie kan verschijnen.