Spirituele Bescherming


WAT IS SPIRITUELE BESCHERMING?
Geestelijke bescherming kan veel dingen zijn of een combinatie van dingen. Het is wanneer je ofwel een spirituele gids, engel, god of een positieve universele kracht aanroept, een energetisch beschermend schild gebruikt of een object gebruikt.

 

WAAROM IS SPIRITUELE BESCHERMING NODIG?
In deze wereld zijn er tegenwoordig veel fysieke en niet-fysieke energieën die op zoek zijn naar een energiebron om zich aan te hechten voor voeding, en als we onszelf niet beschermen, zouden we onbewust entiteiten en energieën kunnen oppikken die in onze aura's worden gezogen en ons leegzuigen, waardoor we ons moe, ongemotiveerd, depressief en uitgeput voelen. Als de aura zwak is of niet beschermd, is het voor deze energieën gemakkelijker om in ons op te sluiten en mogelijk negatieve invloeden in ons leven te veroorzaken.

 

JE AURA BEGRIJPEN
Alle fysieke objecten in de wereld om ons heen bestaan ​​uit moleculen en alle moleculen bestaan ​​uit energie. Er zijn veel manieren om aura's te beschrijven of te verklaren, maar in algemene termen is een aura een energieveld dat uit alle moleculen voortkomt. Daarom zijn aura's overal aanwezig, inclusief mensen, dieren, planten en zelfs levenloze objecten (bijvoorbeeld kristallen, meubels, auto's). Aura's rond levende wezens zijn echter doorgaans gemakkelijker waar te nemen en zijn breder dan de aura's rond levenloze objecten. Een aura kan van kleur, breedte en sterkte veranderen, afhankelijk van de persoon en zijn huidige stemming of situatie. Als die persoon zich gelukkig en blij voelt, kan de aura geel, helder en sterk zijn, maar als ze zich depressief of ziek voelen, kan hun aura bruin of grijs zijn en erg zwak, groezelig en doorschijnend. Dus bijvoorbeeld: wanneer je door tijden van grote stress, depressie, woede, traumatische ervaringen, pijn, ziekte of lichamelijk letsel gaat, wordt je aura zwak. Drugs en alcohol kunnen ook een aura verzwakken, waardoor het kwetsbaar wordt voor externe energieën die op zoek zijn naar een bron.

 

STAP 1 : VRAAG

Er zijn veel verschillende methoden van bescherming, en veel manieren om ze te installeren met het sterkste wezen, door God/Bron/Geest, Engelen of gidsen te vragen om bij je te zijn en je te beschermen tegen zichtbare of onzichtbare krachten. Sommige mensen noemen het gebed, maar je kunt ernaar verwijzen op elke manier die je maar wilt. Veel mensen doen bijvoorbeeld een beroep op Aartsengel Michaël om hen te beschermen in tijden van angst, ongerustheid of gevaar. Maar als je niet om hulp vraagt, in overeenstemming met de wet van de vrije wil, is het spirituele rijk beperkt tot wat ze kunnen doen. En ja, er bestaat zoiets als goddelijk ingrijpen, maar hulp vragen is veel efficiënter en zekerder. Als je je niet op je gemak voelt om God, engelen of gidsen rechtstreeks om hulp te vragen, kun je een mantra of bezwering zeggen zoals: (Je kunt ook je eigen mantra of gezegde bedenken en gebruiken wat voor jou goed voelt) "Ik Roep het Licht in mij aan, ik ben een Duidelijk en Perfect Kanaal, Licht is mijn Gids"

 

STAP 2 : ENERGIE SCHILD

Nadat je om bescherming hebt gevraagd, is de volgende stap om jezelf energetisch te omringen met een spiritueel schild. Afscherming is een gemakkelijke, snelle en effectieve manier om jezelf te beschermen in een gebied waar negatieve energie kan zijn. Het duurt maar een moment, en het wordt gedaan door je gidsen of engelen te vragen je lichaam te omringen met een beschermende laag van licht en energie. Door simpelweg deze intentie vast te houden, wordt het licht zonder uitzondering direct om je heen geïnstalleerd. Je kunt jezelf visualiseren, voelen of zelfs denken aan jezelf omringd door een cocon van licht. U moet uzelf regelmatig opnieuw afschermen omdat de schilden slijten. In relatief rustige omgevingen kunnen schilden tot 8-12 uur op hun plaats blijven. U zult echter vaker opnieuw moeten afschermen in negatieve omgevingen (bijvoorbeeld om de paar uur of wanneer u de behoefte voelt om uzelf te beschermen). Sommige mensen kunnen de energiebel die hen omringt echt voelen, met ofwel een algehele warmte, vibratie, rilling of tinteling. Zelfs als je het helemaal niet voelt, vertrouw er gewoon op dat het op zijn plaats is en dat je beschermd bent. U kunt elke kleur gebruiken en verschillende kleuren kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Als je wilt, kun je jezelf ook in lagen leggen met 2 of 3 verschillende kleuren (meer dan dat, en je wordt omringd met te veel energie die overweldigend kan zijn):

 

Wit licht: (bescherming voor alle doeleinden) Roept engelen op om je te beschermen tegen enig kwaad. Vaak gebruikt voor bescherming tegen misdaad of fysieke aanvallen.

Goud: Goud is de kleur met de hoogste vibratie en wordt vaak geassocieerd met de hoge vibratie van aartsengelen. Alleen energie van het hoogste goed kan door gouden licht gaan, zodat het kan worden gebruikt voor algemene bescherming en vaak je trillingssnelheid zal verhogen.

Groen: genezend en verjongend. Gebruikt wanneer u ziek of ziek bent.

Loodschild: Dit is het ultieme schild tegen giftige energie, want niets kan lood doordringen. Gebruik het wanneer u zich in een zeer giftige omgeving begeeft, rond een conflict of wanneer u zich kwetsbaar voelt. Zie of voel jezelf volledig omringd door lichtgewicht lood.

Mirrored Ball: gebruik deze techniek als je je kwetsbaar voelt voor aanvallen of wanneer je een bijzonder harde omgeving moet betreden. (bijv. menigte, intense zakelijke bijeenkomst). Zie of voel jezelf in een spiegelbol stappen. Alle donkere energie stuitert weg van de bal.

STAP 3 : OBJECTEN
Een andere krachtige manier om jezelf samen met het energieschild te beschermen, is door beschermende voorwerpen om je heen te hebben, in je ruimte of ze te dragen. Religieuze iconen, talismannen en kristallen hebben hun eigen energie en kunnen je helpen je veilig, krachtig en beschermd te voelen. Je kunt je objecten zelfs versterken door ze te omringen met een energieschild zoals hierboven vermeld, of ze te laten zegenen door een religieuze of spirituele leider. Van alle objecten hebben kristallen de meeste vibratie of frequentie en kunnen ze zelf energie vasthouden of uitstralen. Kristallen hebben een niveau van beknoptheid dat kan worden waargenomen door mensen, dieren en geesten door hun aura en trillingsveld, en elk kristal heeft een andere betekenis en doel.