Verkalking 3e Oog


De belangrijkste verbinding die de pijnappelklier helpt sneller te verkalken, is Natriumfluoride. De fluoride is overvloedig aanwezig in gewoon drinkwater en is ook aanwezig in de tandpasta die we dagelijks gebruiken. Al deze alledaagse elementen zijn dus stilletjes gevaarlijk. Een paar andere dingen die ervoor zorgen dat de pijnappelklier verkalkt, zijn de volgende.

Kwik: De meeste vissen bevatten tegenwoordig een grote hoeveelheid kwik. Daarom kan de toename van kwik in ons systeem echte problemen veroorzaken.
Cafeïne: het lichaam 's ochtends een vliegende start geven met drankjes die cafeïne bevatten, kan al snel als een slecht idee gaan klinken. Er is geen sterk bewijs om cafeïne in verband te brengen met verkalking. Maar meer cafeïne-inname heeft invloed op onze slaap. Dit heeft op zijn beurt invloed op de pijnappelklier.
Hormonen: Dieethormonen zijn hoogwaardige voedingsproducten die negatief reageren en verkalking katalyseren.
Verwerkt voedsel: Verwerkt voedsel is bijna nooit goed. En verkalkte pijnappelklier is gewoon een ander gevolg van de oorzaak.
Geraffineerde suiker: het is waar dat natuurlijke suiker in feite goed voor je kan zijn. Maar een verwerkt en chemisch behandeld is nooit gunstig.
Tabak: deze kankerverwekkende stof kan mogelijk dodelijk zijn. Daarom raden we u ten zeerste aan dit te vermijden.
Alcohol: Te veel drinken kan ervoor zorgen dat de pijnappelklier ook grotendeels verkalkt.
Voeg hier nu de dagelijkse stress aan toe die de menselijke psyche met zich meebrengt. Ja, elke vorm van mentaal ongemak kan de elektromagnetische samenstelling van onze hersenen beïnvloeden. En dit kan leiden tot nadelige effecten op de verkalking van de pijnappelklier. En deze pijnappelklier heeft verschillende aandoeningen als ze niet goed wordt behandeld.


WAAROM IS HET BELANGRIJK
Uw pijnappelklier maakt deel uit van het endocriene systeem in uw hersenen en speelt een belangrijke rol bij het reguleren van bijna elke functie in uw lichaam, inclusief voortplanting, uitvoerende functie, groei, lichaamstemperatuur, bloeddruk, sensorische en motorische activiteit, slaap, stemming , immuunfunctie, eetlust en een lang leven. De pijnappelklier zit in de epithalamus die zich onder de hersenschors bevindt, waar de twee hersenhelften samenkomen. Het zit op het niveau van je derde oog (6e chakra). Naast het reguleren van fysieke en mentale functies, wordt de pijnappelklier geassocieerd met perceptie, gedachte, moraal, intuïtie en zelfs helderziendheid. In feite geloofde de Franse filosoof René Descartes dat de ziel zich in de pijnappelklier bevond. In sommige culturen wordt aangenomen dat de pijnappelklier een poort is naar hogere dimensies.


LATEN WE HEM ONTKALKEN
Fluoride, dat gewoonlijk in het meeste gemeentelijk water en in pesticiden wordt aangetroffen, hoopt zich meer op in de pijnappelklier dan in enig ander deel van het lichaam. Deze ophoping van fluoride vormt fosfaatkristallen, waardoor een harde schil rond de pijnappelklier ontstaat die calcificatie wordt genoemd.  Studies tonen aan dat verkalking van de pijnappelklier: Verlaagt de productie van melatonine,  schaadt de slaap-waakcyclus en verstoort de regulering van het circadiane ritme. Als onze pijnappelklier verkalkt is, zijn we uit balans met de natuur, wat een goede biologische en hersenfunctie belemmert. Slaap is een vitale biologische functie die is ontworpen om ons elke nacht te herstellen. Wanneer de pijnappelklier verkalkt is, wordt aangenomen dat dit de kwaliteit van onze slaap beïnvloedt. Slecht slapen vermindert onze mentale prestaties en cognitief functioneren en maakt ons vatbaarder voor ziekten.