Jou Levensdoel-Nummer


Ontdek je doel en missie in het leven Nu is het tijd om te stoppen en dieper in je leven te kijken. Heb je de missie gevolgd die voor jou bedoeld was, of heb je je ervan onthouden? Jullie zijn naar deze wereld gekomen, in deze incarnatie, om een bepaalde rol te vervullen. Je ziel heeft je bestemming en missie gekozen om te groeien en je te ontwikkelen, om gelijk te worden aan je schepper. We waren allemaal bedoeld om het beste voor onszelf te bereiken, maar velen van ons vinden het moeilijk om verbinding te maken met hun missie en doel van het leven en het juiste pad voor hen te volgen. Veel mensen realiseren zich pas in de laatste fase van hun leven wat hun ziel wil en wat er achter alle moeilijkheden van het aardse leven zit. Wandelen in de juiste richting naar je persoonlijke bestemming en synchroniseren met het gebod van je ziel, zal je geluk, voldoening en succes brengen. We zijn niet in deze wereld aangekomen om te lijden, hoewel veel mensen dat denken.

 

JE WEET PRECIES WANNEER JE NIET JE LEVENSDOEL VOLGT
Het leven roept uitdagende gebeurtenissen en moeilijkheden op om je terug te brengen naar de missie en het doel dat je ziel voor je heeft gekozen. Mislukkingen, rampen en ongelukken komen niet tot ons als straf, de hemel verhoede, maar als een middel om ons te laten zien wat niet voor ons werkt, en hoe we ons pad moeten benaderen om de intentie van de ziel te realiseren. Volgens de Kabbalah-leringen   betekent  het woord "zonde" = חטא להחטיא  = om iets te miskramen. wanneer we de missie negeren die de ziel voor ons heeft gekozen, worden we niet vanuit de hemel gestraft voor onze "slechte" daden (of zonden), maar eerder veroordeeld tot het ervaren van moeilijkheden en obstakels die ons ongelukkig maken, omdat we op een manier zijn gegaan die onze bestemming niet volgt. Sommigen van ons hadden een moeilijke en uitdagende jeugd waarin we pijn, frustratie en lijden ervoeren. Dit is de persoonlijke springplank naar het leven, het startpunt dat ons de tools geeft om ermee om te gaan. Door ervaringen en moeilijkheden leren en groeien we spiritueel. Ware en nauwkeurige realisatie van het grote plan waarvoor we in dit leven zijn gekomen, zal ons voldoening, geluk, welvaart en succes brengen.


OMDAT ALLES AL VAST STAAT VOOR JE GEBOREN WORD (ZIEL CONTRACT), IS OOK JE NAAM SPECIAAL VOOR JOU & DAAROM IS DIT ZO EEN LEUKE TOOL
 In dit fascinerende experiment leren we hoe we de juiste frequentie kunnen vinden die ons leidt om onze missie te vervullen. Deze frequentie wordt uitgedrukt in de vorm van een getal, dat wordt berekend door de geboortedatum en de volledige geboortenaam te combineren. Je aantal doelen en missies zal je laten zien wat je geacht wordt te bereiken in je leven, en wat je moet vermijden om mislukking en lijden onderweg te voorkomen. Dit is het energetische patroon waarbinnen je moet handelen om jezelf te vervullen. Het vertegenwoordigt de energieën die in dit leven voor je beschikbaar zijn, de kracht die je in een bepaalde levensstijl duwt, of een keuze van beroep of carrière, zodat de intentie van je ziel zal worden vervuld. Het kennen van je ultieme missienummer in het midden van je leven, nadat je al successen en mislukkingen hebt ervaren en ervaring hebt opgedaan, zal je helpen de betekenis te begrijpen van de ontberingen en uitdagende gebeurtenissen die je tot nu toe hebt meegemaakt, en welke houding je moet aannemen om op de weg te slagen. Je persoonlijke missienummer komt je vertellen: "Als je je leven op deze manier leeft en vanuit deze hoek naar je levensgebeurtenissen verwijst, zal het gemakkelijker voor je zijn om je ambities te organiseren en gelukkig, tevreden en succesvol te zijn. Alles zal soepeler verlopen als je begrijpt wie je werkelijk bent en waarom je hier bent gekomen". Je moet je je hele leven bewust zijn van dit aantal en rekening houden met wat het je dicteert, zodat wanneer je de richting verliest, je iets hebt om naar terug te keren.

 

HOE BEREKEN JE JE LEVENSMISSIENUMMER?
Neem de numerieke waarden van de letters van je volledige geboortenaam en tel deze op bij het levenspadnummer (het zomerse van je geboortedatum). Het resultaat moet worden teruggebracht tot één cijfer. Als het eindresultaat 11 of 22 is (wat meestergetallen zijn) - laat het dan als 11 en 22. Ze hebben hun eigen betekenissen. Hier zijn de numerieke waarden van de letters.