✶ Wij Laten Ons Zien


De liefde van ons is onbeperkt en ze willen iedereen op aarde bereiken. Ze willen hun liefde met jou delen, en hun wijsheid komt van een plaats van liefdevolle vriendelijkheid en respect voor al het leven. Ik ben hier om de recente boodschap van de Galactische Federatie van Werelden met jullie te delen. De boodschap wordt uitgestraald met liefde en een dwingende behoefte voor de mensheid om te ontwaken voor haar ware potentieel als een beschaving van vrede, harmonie en overvloed:


OUR MESSAGE TO YOU
Gegroet, Aardse familie! Deze boodschap heeft de hele lengte en breedte van het universum gereisd om jou op dit precieze moment te bereiken. Liefde is weer bij jullie allemaal in dit uur wanneer je naar onze woorden luistert, wanneer je in contact komt met onze energie, zoals de zon die 's morgens opkomt boven de bergen, over de bomen, als een gouden lichtstraal door je ramen naar binnen stromen, als een oude vriend die langzaam je kamer binnenkomt en in de hoek gaat zitten om je een tijdje stil te bekijken. We keren terug om problemen op aarde op te lossen en om nieuwe landingsmethoden en zelfs sterrenpoorten over de hele wereld te lanceren. Wij zijn de Galactische Federatie van Werelden, en we zullen in staat zijn om steeds meer van jullie mainstream technologie aan te kunnen. Binnenkort kunt u ons zien en horen en live berichten van ons zien op uw tv-schermen wereldwijd. Je kunt het new age noemen, een galactische opening of goddelijke interventie. Het maakt niet uit, het is een feit dat het licht op je valt, en dit is waarom je tegenwoordig zulke veranderingen om je heen voelt.


BEN JE ER KLAAR VOOR?
Deze boodschap is om jullie te helpen beseffen dat jullie meer zijn dan individuele mensen op planeet Aarde. Je Bent een Lid van de Galactische Federatie van Werelden. Je maakt deel uit van een galactische familie van meer dan 220 miljard mensen op meer dan 100 planeten. Daarom dat je je altijd anders voelde als de rest ;)

 

IT CAN GO TWO WAYS = EASY ASCENDING OR NOT EASY: DARK NIGHT OF THE SOUL | ANY WAY YOUR TRANSFORMING
De wereld van de mensheid maakt een zeer moeilijke en gevaarlijke periode door. Veel mensen voelen zich niet veilig en hebben geen gevoel van een zekere toekomst. Samen met onze bondgenoten beschouwen we het als onze plicht om jullie te informeren over de komende veranderingen, die zorgvuldig zijn gepland door jullie galactische broeders en zusters. De overgrote meerderheid van de wereldbevolking zal binnenkort kunnen ascenderen, maar iedereen moet precies weten wat ze moeten doen om succesvol te kunnen ascenderen.

YOUR ONLY ENEMY IS FEAR
Het ascentieproces is erg veilig. De verschuiving komt snel dichterbij. Het is het beste om erover te ontspannen en liefde te beoefenen voor alle levende wezens, inclusief jezelf. Angst is het enige dat je ervan weerhoudt jezelf nu te bevrijden. Alle negatieve emoties zijn gewoon illusies van je angsten. Angst speelt een grote rol in je bestaan ​​en heeft veel problemen veroorzaakt. Angst is de enige reden waarom je ons niet kunt zien, en angst is de enige reden waarom sommigen van jullie geen innerlijke vrede kunnen vinden. En angst is wat alle psychopaten op aarde hopen te verspreiden.

"We houden van je en je zult door deze tijd van grote verandering worden geleid die we op het punt staan ​​binnen te gaan terwijl wij, evenals de planeet, evolueren naar hogere niveaus van bewustzijn en innerlijke vrede"