De Sterrenbeelden & De Aartsengelen


Onze persoonlijke beschermengelen zijn hier alleen om ons te helpen, terwijl de aartsengelen hier zijn om iedereen te dienen. Ze hebben bepaalde eigenschappen en worden geassocieerd met bepaalde tekens, maar iedereen kan op hen een beroep doen op hulp in dat specifieke gebied. We kunnen hulp vragen aan onze beschermengelen of aartsengelen door met hen te communiceren in meditatie of gebed, ze zijn overal om ons heen, maar we moeten hun hulp zoeken en hen toestemming geven om in te grijpen in onze levenssituaties.

⋰ Foto Unsplash (Free) 

Ariel

Ram (21 maart - 20 april)
Aartsengel Ariel staat bekend als de genezende engel van de natuur. Ariel helpt ons om verbinding te maken en te synchroniseren met alle soorten van de natuur, of het nu fysiek of metafysisch is.

Chamuel

Stier (21 april - 21 mei)
Aartsengel Chamuel brengt tot onze innerlijke vrede. Wanneer je moeilijke tijden doormaakt, wanneer je door stress, spanning, angst of angst wordt benadeeld, zoek dan Chamuel en hij zal je vrede schenken.

Zadkiel

Tweelingen (22 mei - 21 juni)
Aartsengel Zadkiel staat ook bekend als de engel van vergeving. Wanneer je moeilijke herinneringen, pijnlijke emoties of niet kunt vergeven, vraag dan om hulp aan Zadkiel.

Gabriel

Kreeft (22 juni - 23 juli)
De rol van Aartsengel Gabriël is om je de kracht van God te geven. Je kunt je altijd tot hem wenden wanneer je de juiste woorden zoekt om een ​​belangrijke boodschap over te brengen. Hij beschermt ook ons ​​innerlijk kind en helpt bij opvoedkundige vaardigheden.

Raziel

Leeuw (24 juli - 23 augustus)
Aartsengel Raziel helpt bij het onthullen van de geheimen van God en kennis van je ziel. Als je terugkerende dromen, beelden, ideeën of gedachten hebt die je niet kunt interpreteren, vraag dan Raziel om hulp.

Metatron

Maagd  (24 augustus - 23 september)
Aartsengel Metatron wordt ook de kubus van Metraton genoemd en helpt bij het genezen en bij het opklaren van onze lage energieën. Hij helpt gevoelige kinderen, mensen die nieuw zijn voor spiritualiteit en zij die de verschillende mysteries van het universum proberen te begrijpen.

⋰ Free Picture (Freepik) 

Jophiel

Weegschaal (24 september - 23 oktober)
Aartsengel Jophiel, ook bekend als Feng Shui-engel, verfraait het leven. Wanneer je gedachten of zelfs emoties hebt gemengd, vraag deze engel dan om hulp bij het opruimen van je hoofd.

Jeremiel

 Schorpioen (24 oktober - 22 november)
Aartsengel Jeremiel wordt aangeduid als genade van God. Jeremiel helpt de levens van degenen die zijn overgegaan te bekijken en de lessen te tonen die ze op aarde hebben geleerd. Hij helpt ook de levenden bij het herzien van hun huidige leven om een ​​beter toekomstplan te kunnen bedenken.

Raquel

Boogschutter (23 november - 22 december)
De belangrijkste rol van aartsengel Raguel is om vrede en harmonie te brengen. Wanneer u argumenten of misverstanden hebt, zoek dan naar Raguel om te helpen bij het bemiddelen en het vinden van oplossingen.

Azrael

 Steenbok (23 december - 20 januari)
Aartsengel Azrael is de engel des doods. Azrael helpt doorgegeven zielen die oversteken na de dood, troost de nabestaanden en helpt hen om het verdriet te overwinnen.

Uriel

Waterman (21 januari - 19 februari)
Aartsengel Uriel, de intellectuele engel, manifesteert zich in ons door ideeën en creatieve inzichten. Wanneer u op zoek bent naar een oplossing of tijdens het nemen van beslissingen, kunt u altijd om hulp vragen.

Sandalphon

 Vissen (20 februari - 20 maart)
De rol van Aartsengel Sandalphon is om onze boodschappen en gebeden door te geven aan God. Wanneer je Sandalphon-hulp zoekt, let dan op woorden en soms liedjes die in ons opkomen, omdat ze onze beantwoorde gebeden kunnen zijn.