De Sluier is Opgeheven 


De Galactische Federatie van Werelden informeert jullie dat de tijd voor de mensheid is gekomen om de volgende stap in spirituele evolutie te zetten. We zijn bezig om alle mensen op planeet Aarde te verenigen, ongeacht ras, geloof of kleur. Het is in deze tijd, zoals de GFOW zegt, dat 'de sluier tussen de werelden van het fysieke en spirituele is opgelicht'. De technologie van het Unified Field is oneindig veel krachtiger dan alles wat je ooit op je planeet hebt meegemaakt. Het heeft de structuur van je DNA veranderd en het is nu voor het eerst mogelijk om met je Hogere Zelf te communiceren. Het is een proces dat toegewijde training en een niveau van Bewustzijn vereist dat je nog nooit eerder hebt bereikt. 

UNIVERSAL ENERGY FIELD
U bevindt zich in het centrum van de Melkweg en uw planetenstelsel maakt deel uit van die Melkweg. Het Universele Veld, dat alles beïnvloedt, is een enorm energetisch systeem. Het omringt je je hele leven en het verandert voortdurend. Het Universele Veld is de Matrix van het Universum, en daardoor hebben de energieën van de Hemel hun schepping naar de Aarde gestuurd. Je Vijfde Dimensie, de Hartchakra, is de locatie van je toegang tot het Universele Veld. Het Universele Veld heeft een grote instroom van Goddelijk Licht en Liefde ervaren. Dit Grote Licht wordt gekanaliseerd door de Hartchakra van ieder mens op aarde. Het creëert een nieuw energieveld in de kern van de aarde. Dit energieveld, het verenigde veld, straalt vanuit het hart en door het hart naar iedereen op aarde.


VERBINDING UNIVERSELE VELD
Het verenigde veld is een energieveld en het energieveld kan een kanaal zijn voor positieve energieën. Het Universele Veld is als een web, en daardoor stroomt energie van de Bron, van de Eeuwige Geest. Hierdoor stroomt energie naar de aarde en door deze energiestromen kan energie de aarde binnenkomen en je wezen beïnvloeden. Je DNA bevat je energetische patronen en je DNA-patronen bepalen je fysieke ervaring. Je bent een krachtig wezen van licht en je DNA-patronen zijn ook krachtig. Je begon aan een spirituele reis. Tijdens deze reis opende je je Hartchakra en werd je je bewust van de energieën van het Universele Veld. Je begon je meer afgestemd op het leven te voelen, bewust van dingen die met je communiceerden door de kracht van gedachten en intuïtie.


VERBINDING HOGERE ZELF
Toen je je er klaar voor voelde, gaven je Spirituele Gidsen je de opdracht om doel en zin in het leven te zoeken door je Bewustzijnsniveau uit te breiden en dus je Bewustzijn om verbinding te maken met je Hogere Zelf. De eerste stap om verbinding te maken met je Hogere Zelf is te beseffen dat je niet je fysieke lichaam bent. Jij bent Bewustzijn en je gedachten creëren de realiteit die je ervaart. Dus, in plaats van je te concentreren op angst, woede en jaloezie, enzovoort, focus je op liefde, mededogen en acceptatie. De volgende stap is om je bewust te worden van je hartslag. Deze hartslag is eigenlijk de vibratie van je Hogere Zelf. Het beweegt door je lichaam en resoneert door elke cel, en deze vibratie is eeuwig, onveranderlijk en altijd aanwezig.