De Grootste Verschuiving Ooit op Aarde vind Nu Plaats


 STAP IN JE MISSIE, HET IS NU TIJD.
Ik geloof dat iedereen een MISSIE heeft. En wanneer je die missie voelt, in elke cel van je lichaam en DNA, je hart en je ziel, kan niets je stoppen!!! Het is niet alsof je naar 'werk' gaat. Een missie kan geleefd en ingeademd worden, dag en nacht... Het geeft energie en bescherming. Het kost geen energie. Je moet wakker worden uit een lange slaap; we hebben ALLEMAAL geslapen in de afgelopen 16.000 jaar als mensheid. WAKKER WORDEN. Dit is de tijd die ieder mens nodig heeft om te zien en te horen: het echte werk. Dus JIJ maakt al je vrienden en iedereen die je ontmoet bewust. We zitten hier samen in, de hele mensheid! Ik wil dat je in zelfliefde voelt en staat. Wees liefde, maak deel uit van de verandering. Jullie zijn hier ALLEMAAL voor de verandering. Ook als je niet weet waarvoor je hier vandaag bent.

 
ONZE OORSPRONG | VRIJE ZIELEN

We zijn geboren als Vrije zielen in een Vrije kosmos, als een Vrij menselijk ras – Met Kracht van binnenuit, en allemaal verbonden in dezelfde liefde en vanuit dezelfde bron. We raakten echter gevangen in angst, geld, contracten, systemen en leiders of boeken die ons vertelden wat en wie we zijn en hoe we zouden moeten leven. Dit is het Oude. Oude maskers, oude leiders, oude verhalen en oude regels. Alleen Wij, zoals in Vandaag, op dit moment, kunnen onszelf eraan herinneren dat Wij Goden waren. Dat waren we allemaal.

 

 ACTIVATE YOUR DNA
Voel de energie die nu uit deze woorden in je lichaam komt en voel het activeren. Word wakker, jullie zijn hier bij ons, om Gaia- De Aarde- Mensheid te laten verschuiven naar wie we oorspronkelijk waren. Je hoeft het niet te onthouden, je voelt het Nu. We zijn geboren om onszelf te leiden. We zijn geboren om naar ons hart te luisteren. We zijn geboren om in vrede, eenheid, harmonie en Liefde voor ons allemaal te leven. Bovenal: Om de waarheid te onthouden en te vertellen over onze oorsprong, over ons DNA, over Ware Genezing en Ware Wijsheid onderwezen vanuit de Bron. We leefden niet in angst, of luisterden naar een andere stem dan de stem binnenin.


WE ARE ALL ONE
We waren allemaal Eén. We zijn allemaal één. Weet dat iedereen met elkaar verbonden is. Er is geen scheiding. Dit is gecreëerd, om ons te laten vergeten wie we zijn en wat we zijn. Uw broeders en zusters zijn overal om u heen. Ze zijn vergeten wie ze zijn, lang geleden. Zie ze in het licht, herinner ze er met liefde aan wie ze oorspronkelijk zijn. En jij = ik. We kunnen nooit tegen elkaar liegen, of een ander persoon ziek maken of een ander organisme op planeet Gaia mishandelen, wetende dat dit niet de hoogste vorm is of jezelf behandelen, we zijn allemaal heilig. We zijn allemaal Meesters. We zullen onszelf, en elkaar, weer naar huis leiden. Laten we het voortouw nemen.

 

 WE WHERE ALL FOOLED BY THE MATRIX | BE KIND TO ONE ANOTHER
We zijn lange tijd misleid, gevangen en ver weg van 'onze ziel'. De verandering is om op te staan, om in jezelf te geloven, in onze hele mensheid! 99% van de mensen bidt voor liefde en verandering. Weet dit! Iedereen heeft in angst en desinformatie geleefd. Kies NU om te stoppen met leven in een massa-angst. Je bent helder, krachtig en verbonden met je essentie. NU. We zijn allemaal verbonden in hart en nieren en we willen nu allemaal een VERSCHUIVING. Dit is een wake up call, om te reiken naar je licht, je potentieel. JA, voel deze rush nu in je lichaam. Het begint allemaal bij JOU.