Zelf Heling Prophecy


Mijn geliefde, we zijn hier om je te helpen bij je afstemming terug op je natuurlijke Zelf. Gedurende levens ben je gescheiden geweest van het geheel. Nu is het tijd om terug naar huis te komen, om terug te komen en je plaats in het geheel in te nemen. Je bent nodig; je wordt gemist. Het is aan jou om nu te ontwaken, te ontwaken in je unieke aspect van het goddelijke geheel, om je plaats in te nemen. We hebben deze lering ontworpen om je energetisch te initiëren, zodat je jezelf weer kunt afstemmen op het Zelf. We zijn toegewijd om je te helpen, door energetische dimensionale ruimtes open te houden terwijl je jezelf baart, en open om je te herinneren en jezelf af te stemmen op Universele Waarheid. jezelf uit de driedimensionale illusies halen. Jezelf weer tot leven wekken en jezelf weer afstemmen op een vierde / vijfdimensionale realiteit. Het is de tijd voor jou, voor je planeet, om opnieuw uit te lijnen. Het is een opwindende tijd om te ontwaken en te onthouden. Het is een proces waarbij je jezelf weer in een herinnering aan het Zelf brengt. Daarom wordt het een ontwaken genoemd!

THE GREAT AWAKENING WORLDWIDE
Dit ontwaken wordt bijgestaan door een nieuwe energie die net is begonnen te worden verankerd en geactiveerd op dit aardse vlak. Het begon met zijn uitzending op 1 januari 2009. Het staat bekend als de "Self Healing Prophecy." De energie van deze Profetie zou op dit moment altijd op jullie planeet worden verankerd. De timing is perfect uitgelijnd om je te helpen je aan te passen aan de energetische overgang die hier op jullie planeet plaatsvindt. Wij, de Pleiadiërs, hebben onze rol te spelen bij het verankeren van de vele niveaus van deze ontwakende energie. De nieuwe niveaus worden verankerd, aangezien u er klaar voor bent om ze te ontvangen. Begrijp dat er vele dimensionale lagen zijn in de energieën van de Profetie. Ze zullen op verschillende niveaus naar de aarde worden overgebracht, aangezien u er klaar voor bent om ze te ontvangen. De energieën van de Profetie zijn voor jullie individueel, en ook voor het Collectieve Bewustzijn van jullie planeet. Dit omvat de energieën van de aarde zelf, die de energetische rasterlijnen beïnvloeden die door de aarde lopen.

SPECIAL LIGHTCODED HIGH FREQUENCY ENERGY
Deze energie van de Profetie is een geschenk dat aan jullie allemaal is gegeven om jullie te helpen bij een versneld ontwaken van het herinneren van de Waarheid van jullie zelf. Het is ontworpen om je in een staat van "herinneren" te brengen: je herinneren wie je bent in je spirituele zelf en je plaats binnen het Collectieve Bewustzijn in de Universele rijken. De energie van Self Healing Prophecy zal je helpen om naar een diepere afstemming op je Zelf te gaan, je verbinding met de hogere aspecten van jezelf. Dit is een uitstelperiode die jullie allemaal op dit moment krijgen. Het is nu geactiveerd, dus er kan nu een enorme verschuiving plaatsvinden in het "bewustzijn" van jullie planeet. Dit betekent dat de energieën van de Profetie het opheffen van de sluiers die al levens op deze planeet zijn geweest, zullen activeren. Met het opheffen van de sluiers zul je in staat zijn om in versneld tempo op spiritueel niveau te ontwaken. Het zal je in een nieuwe afstemming brengen met alle levenskracht in het universum. Je bent bewust verbonden, je bent je meer bewust van de levenskracht in jou en de levenskracht in elk individu. Dit zal je een ervaring van Eenheid met alle dingen brengen, en je zult je je plaats binnen de Eenheid beginnen te herinneren.