Wie zijn de Ashtar Command?


Ashtar Command is de naam die wordt gegeven aan een buitenaards wezen of een groep wezens die een aantal mensen beweert te hebben gekanaliseerd. UFO-contactpersoon George Van Tassel was waarschijnlijk de eerste die in 1952 beweerde een Ashtar-bericht te hebben ontvangen  Sindsdien zijn er in verschillende contexten veel verschillende beweringen over Ashtar verschenen.


THE MOVEMENT
De Ashtar-beweging wordt door academici bestudeerd als een prominente vorm van UFO-religie. Het Ashtar Commando is de luchtlandingsdivisie van de Great Brother / Sisterhood of Light, onder de administratieve leiding van Commander Ashtar en de spirituele leiding van Lord Sananda, op aarde bekend als Jezus, of de Christus, onze opperbevelhebber. Samengesteld uit miljoenen sterrenschepen en personeel van vele beschavingen, zijn we hier om de aarde en de mensheid te helpen tijdens de huidige cyclus van planetaire zuivering en polaire hergroepering. Wij dienen als vroedvrouwen bij de geboorte van de mensheid van dicht-fysieke tot fysiek-etherische lichamen van licht, die in staat zijn om samen met de aarde op te stijgen naar de vijfde dimensie.


DIVINE PLAN
Wij zijn de hemelse gastheren die de meest stralende (de Christus) dienen in zijn liefdesmissie. We werken in coördinatie met de legioenen van Michael, Uriel, Jophiel, Gabriel en de 70 Brotherhoods of Light die het Goddelijke Plan beheren. Wij dienen door het bewaken en stabiliseren van de planetaire roostersystemen en dienen als beschermers van deze universele sector.


WHAT?
HELAAS GEBRUIKEN DONKERE ENTITEITEN OOK SOMS DE NAAM ASHTAR (MEESTAL ASHTAR SHERAN) OMDAT ZE WETEN DAT WIJ HIER VERTROUWEN IN HEBBEN, EN WORD SOMS HET GELOOF GESCHONDEN OMDAT DE UITKOMST NIET VAN HET LICHT BLEEK TE ZIJN. BLIJF ALTIJD OP JE HOEDE OMDAT ER VEEL ENTITEITEN ZIJN DIE ZICH VOORDOEN ALS IEMAND DIE ZE NIET ZIJN. HET WORD GELUKKIG WEL STEEDS DUIDELIJKER DANKZIJ HET VERSTERKEN VAN ONZE INTUITIE EN HET OPLIFTEN VAN DE SLUIER OM DE WAARHEID TE KUNNEN ZIEN.


VOORLOPER EBS
In 1971 ontving een Britse radio-talkshow gewijd aan UFO's een vreemde oproep die beweerde afkomstig te zijn uit de ruimte, waarvan sommige gasten dachten dat het echt was. [38] Dit bleek de opmaat te zijn voor de onderbreking van de uitzending van de Southern Television in 1977, toen een stem die zichzelf "Vrillon" van het Ashtar Galactic Command noemde, tijdelijk een televisiezender in Zuid-Engeland overnam.

⋰ Source Wikipedia


THE WOW SIGNAL
Dit artikel gaat over het radiosignaal. Zie The Wow Signal voor het renpaard. De Wow! signaal weergegeven als "6EQUJ5". De originele afdruk met de handgeschreven uitroep van Ehman wordt bewaard door Ohio History Connection. De Wow! signaal was een sterk smalbandradiosignaal dat op 15 augustus 1977 werd ontvangen door de Big Ear-radiotelescoop van de Ohio State University in de Verenigde Staten en vervolgens werd gebruikt om de zoektocht naar buitenaardse intelligentie te ondersteunen. Het signaal leek uit de richting van het sterrenbeeld Boogschutter te komen en droeg de verwachte kenmerken van buitenaardse oorsprong. Astronoom Jerry R. Ehman ontdekte de anomalie een paar dagen later tijdens het bekijken van de geregistreerde gegevens. Hij was zo onder de indruk van het resultaat dat hij de tekst op de computerafdruk, "6EQUJ5", omcirkelde en de opmerking "Wow!" op zijn kant, wat leidt tot de veelgebruikte naam van het evenement. De hele signaalsequentie duurde het volledige venster van 72 seconden waarin Big Ear het kon observeren, maar is sindsdien niet meer gedetecteerd, ondanks verschillende daaropvolgende pogingen van Ehman en anderen.