Energetische Koorden Verbreken


Heb je ooit het etherische koord gezien dat je met alles op deze planeet verbindt? U kunt er af en toe een glimp van opvangen, vooral in uw meest betekenisvolle relaties. Wanneer we ons verbinden met een andere persoon, vooral romantisch, activeren we een energiekoord met hen. Terwijl we doorgaan met de relatie, wordt elke interactie, gedachte, emotie en gevoel aan het koord toegevoegd. Dit koord heeft het vermogen om energie te delen en een hoge communicatiefrequentie uit te zenden, wat kan verklaren waarom we vaak telepathisch voelen en verbinding maken met de gedachten en emoties van onze partners. Als het koord gezond is, kan het een levendige, energetische bronuitwisseling creëren, maar als het koord ongezond is, kan dit er vaak toe leiden dat je je gecontroleerd of uitgeput voelt.

 


FEELINGS ARE THE KEY

De meesten van ons zullen intuïtief weten hoe sterk ons ​​koord bij iemand is, maar als je het niet zeker weet, is een goede maatstaf hoe sterk of hoe vaak je denkt of voelt tegenover iemand, vooral als de gedachten obsessief, manipulatief of angstig zijn. Onze etherische koorden worden gegenereerd vanuit onze chakra's of energiecentra. Wanneer deze verbindingen onevenwichtig zijn, kunnen er problemen optreden. Onze etherische koorden worden gegenereerd vanuit onze chakra's of energiecentra. Wanneer deze verbindingen onevenwichtig zijn, kunnen er problemen optreden. 

IT NEVER STOPS
We creëren constant koorden met veel mensen en zelfs objecten, maar als je je teruggetrokken voelt naar een ongezonde relatie, of als je negatieve patronen of verslavingen wilt doorbreken, of als je een sterke psychische verbinding voelt met iemand die je energie aftapt, een koordknipritueel kan gunstig zijn. Vooral als het om relaties gaat, kan het doorknippen van het snoer helpen om de gecreëerde energetische gehechtheden te doorbreken en kan het je helpen om verder te gaan om nieuwe kansen in je leven te ontvangen. Door het snoer door te knippen, kunt u uw energie opladen, een gevoel van rust voelen, loslaten en nieuwe, positieve kansen creëren.