De Engelen & de Wet van Aantrekkingskracht


De wet van aantrekking zou het in het nederlands eigenlijk zijn, maar zelfs in Nederland zeggen we vaak Law Of Attraction als we praten over dit spiritueel concept.  Dat zegt dat waar je over nadenkt, dat daar de realiteit heen gaat. De Energie. Door je gedachten op positieve wijze te veranderen kan je specifieke verlangens zoals liefde, geld of een goede gezondheid manifesteren / waar maken. Onthoud: zolang die verlangens overeenkomen met Gods / Het Universum/ De Engelen / Jou Levensdoel - Zielenplan.


DE SPIRITUELE ENERGIE VAN JE GEDACHTEN
Je gedachten creëren de realiteit. Geestelijk, wordt waar je op focust een deel van je realiteit, omdat je het aantrekt door de elektromagnetische energie die je gedachten projecteren als je ze uitdrukt. Alles in het universum trilt tot een bepaalde frequentie, en vibraties van dezelfde frequenties trekken elkaar natuurlijk aan. Dus als je negatieve gedachten denkt (die trillen op lage frequenties) zul je negatieve mensen en omstandigheden aantrekken in je leven, omdat hun vibraties compatibel zijn met die van jou. Maar als je positieve gedachten denkt (die op hoge frequenties trillen), zul je positieve mensen en omstandigheden aantrekken door positieve energie uit te zenden.

RICHT JE GEDACHTEN OP SPECIFIEKE DOELEN
De eerste stap om goed te werken met de wet van aantrekking is om leiding van God (en zijn boodschappers, de engelen) te vragen/zoeken. Als je hoopt een romantische relatie te vinden, een nieuwe baan of hobby of iets anders, moet je erover bidden en zorgvuldig luisteren naar de inzichten die je als reactie ontvangt.

⋰ Foto Unsplash (Free) 


THE LAWS OF THE UNIVERSE
De Eeuwige Wetten van het Universum houden gestaag de belofte in van expansie en vreugde. Het begrijpen van de Wetten zal in je de kennis van je doel en je eigen persoonlijke kracht doen ontwaken als je je herinnert hoe je toegang kunt krijgen tot de kracht van het Universum dat werelden creëert. Als deze tijd-ruimte-realiteit het vermogen heeft om een verlangen in je te inspireren, is het absoluut dat deze tijd-ruimte-realiteit het vermogen heeft om je een volledige en bevredigende manifestatie van datzelfde verlangen te geven. Het is de wet.


AS ABOVE SO BELOW
Verwacht dat God engelen zendt om hun deel te doen in het manifesteren van verandering. Ze zullen de grenzen van ruimte en tijd overschrijden om met grote liefde te reageren, het in gang zetten van veranderingen die uiteindelijk zullen aantrekken waar je voor gebeden hebt (zolang het goed voor je is).