Het Grote Ontwaken


Het Grote Ontwaken van 3d 4d 5d bewustzijn naar een hogere energiefrequentie creëert momenteel een enorme planetaire verschuiving naar 5D bewustzijn. Als we het hebben over bewustzijn of dimensies, hebben we het niet over verschillende plaatsen en locaties, maar eerder over een niveau en / of bewustzijnsstaat. Een zogenaamde andere golflengte van waaruit u opereert of van waaruit u opereert. Een hogere energiefrequentie creëert momenteel een enorme planetaire verschuiving naar het 5D-bewustzijn, zodat we allemaal kunnen evolueren als soort van 3D naar de 4e en 5e dimensie.

IT STARTED ON 21-12-2021
Deze verschuiving begon rond 21 december 2012, toen alle 9 planeten in ons zonnestelsel, inclusief onze aarde, maan en onze zon, perfect op één lijn met elkaar kwamen te liggen. Deze galactische gebeurtenis vindt elke 5125 jaar plaats! Onze zon, die in een baan om de ster Alcyone in het sterrenbeeld Pleiaden draait, voltooide tegelijkertijd ook zijn terugkeerbaan terug naar Alcyone op deze exacte datum, en deze volledige cyclus vindt slechts om de 26.000 jaar plaats. De ster Sirius, waar Alcyone omheen draait, voltooide ook zijn 225 miljoen jaar durende baan rond het hele Melkwegstelsel. Al deze belangrijke aanpassingen vonden plaats op 21 december 2012. De planetaire afstemming heeft invloed gehad op ons hele bewustzijn en de trillingen van onze planeet. Gedurende deze tijd zal ons zonnestelsel de komende 2000 jaar door de kern van de Melkweg gaan. Waarom is dit belangrijk? De Melkweg is een enorm veld van lichtenergie dat ons allemaal zal beïnvloeden. De Schumann-resonantie van 7,83 Hz, die het elektromagnetische veld van de aarde meet, stijgt momenteel sinds 2012.

 

ZERO POINT
Wetenschappers hebben ook gemeld dat onze planeet dichter bij een nulpunt in ons magnetisch veld komt. Volgens filosoof-wetenschapper Ervin Laszlo is de Akasha-kroniek een bekend wetenschappelijk fenomeen, maar wordt het door kwantumfysici onder een andere term gekend. Deze term is het nulpuntveld. Wanneer het menselijk brein directe toegang heeft tot het nulpuntveld, bevat het vrijwel onbeperkte informatie. Het belangrijkste vereiste portaal is de pijnappelklier. De pijnappelklier wordt ook wel het derde oog genoemd. En het wordt het derde oog genoemd omdat het, vrij letterlijk, een derde oog is dat je in je hersenen hebt. De pijnappelklier kan verkalken en het is belangrijk om zuiver water en biologisch voedsel te drinken, frisse lucht in te ademen, je immuunsysteem een ​​boost te geven, de natuur in te gaan en je leven niet te laten overvallen door stress. Meditatie kan de bio-elektrische energie activeren en je kunt deze energie naar de pijnappelklier leiden, deze stimuleren en helpen openen. Activering van de pijnappelklier brengt een meer significante verbinding met de natuurlijke wereld, verhoogt de helderheid, intuïtie, focus, hogere creativiteit en de bereidheid om het 3D-bewustzijn los te laten en onze geest te openen voor de 5D-gemoedstoestand.


IT'S ALL ABOUT CONSCIOUSNESS AND AWARENESS
We leven allemaal op dezelfde planeet en zijn omgeven door dezelfde wereld, hoewel onze perceptie ervan zal verschillen, afhankelijk van de bewustzijnsstaat waarin we ervoor kiezen om de dingen te zien. Degenen die het leven vanuit een 3D-toestand waarnemen, zullen hun reis heel anders afleggen dan iemand die dingen vanuit een 5D-toestand waarneemt.

 

HET EVOLUEREN VAN DE PLANEET
3D-bewustzijn is dingen bekijken vanuit een puur fysieke staat. Je wordt gezien als een individu dat gescheiden is van anderen. 3D gaat over de survival of the fittest, je identificeert je aan de hand van de materiële bezittingen die je bezit, je geld en status. Dingen worden gezien als contrasten van dualiteit, het is goed of slecht en het leven is één grote wedstrijd. Het gaat over schaarste, het geloof dat er niet genoeg is voor iedereen en sommige mensen moeten het missen. Voldoening wordt gevonden in het verdienen van geld en sociale status. Je zit vast in je waarden, overtuigingen en oordelen, je denkt dat je geen macht hebt over je realiteit en wat er op je pad komt in het leven is puur willekeurig, toeval en geen verlangen om dieper te graven naar wijsheid. Er is vreugde in het leven vanuit het 3D-bewustzijn, maar het gaat altijd met de keerzijde van pijn en diepere emoties die enorm lijden veroorzaken. Het verschuiven naar de 4-dimensionale staat is de "poort" naar de 5e. In 4D keer je terug naar de 3D-staat, maar je kent het lijden en zal snel willen ontsnappen. Als je eenmaal hoger bent verschoven, zelfs als je de 3D-deur opent en de duisternis en leegte observeert. In 4D zijn je gedachten krachtig en kunnen ze de manier waarop de werkelijkheid wordt waargenomen, veranderen. Dualiteit en het idee van goed en slecht wordt nog steeds ervaren, maar er zit meer mededogen en begrip achter, bewustzijn en oordeel.

AANPASSINGEN
U kent het belang van gezonde voeding, hoogfrequente voeding, meditatie en het leiden van een gezonde levensstijl. Wat je aan je lichaam toevoegt, wordt belangrijk en er is een verlangen om aandacht te schenken aan hoe je acties de omgeving en de mensen om je heen beïnvloeden. Je hebt een sterk verlangen om je passie te volgen en anderen van dienst te zijn. Je intuïtie is geactiveerd, je potentieel is onbeperkt, je bent open en expansief.