Liefde is het Antwoord


We zijn teruggekomen om je eraan te herinneren dat je liefde, licht en vrij bent om te zijn wie je werkelijk bent - een kind van licht. Dit is de goddelijke liefdesfrequentie - het is een frequentie waardoor je je met ons in de vijfde dimensie kunt verbinden, en wanneer je op deze frequentie bent, voel je het gevoel geliefd te zijn, erbij te horen en onvoorwaardelijk geaccepteerd te worden. Dit is hoe je van iemand kunt houden zonder iets terug te verwachten en je toch gesterkt voelt omdat je vanuit je hart hebt gegeven. Goddelijke Liefde betekent puur geluk voelen. Je laat alles los. Alles wat negatief was, verdween. Je voelt je vol van je eigen liefde, je zuiverheid, je kracht en je gevoelens van vreugde. Sta deze gevoelens toe om in je te gedijen, ongeacht de externe gebeurtenissen. Het universum is een oceaan van liefde. Liefde is de krachtigste energiebron in het universum. We zijn toegewijd om je te helpen deze energie aan te boren, zodat je je liefde tot zijn volste en hoogste zelf kunt verheffen. Je hebt het vermogen om liefde op een veel dieper niveau te ervaren en de volgende stap in je ontwakingsproces te zetten. Dus neem de stappen die nodig zijn om deze energie een vast onderdeel van je leven te maken.


LIEFDE IS ALS ADEMEN

Geen van beide kan worden gedwongen. Beide zijn belangrijk in het leven. Ten eerste: houd van jezelf, houd van de mensen om je heen en wees de beste die je kunt zijn. Laat anderen van je houden. Leg je handen op je hart en spreek tegen jezelf. Zeg dingen als, ik hou van je, je bent mooi, je bent het waard, je bent heel en je bent perfect voor jezelf. Het is het beste geschenk voor jou om te transformeren in je hogere zelf en je innerlijke wereld van onbegrensd potentieel te laten ontwaken. Het is de enige strategie die werkt. Als je moeite hebt om van jezelf te houden, saboteer je onbewust je ontmoetingen met anderen, omdat je diep van binnen de valse overtuiging hebt dat je het niet waard bent om door anderen bemind te worden. Ieder mens verdient het om van zichzelf te houden en liefde van anderen te ontvangen. Als jij niet gelooft dat je liefde waard bent, zal niemand anders dat ook doen. Houd van jezelf en je zult je liefde met anderen kunnen delen. Dit is wat het leven de moeite waard maakt.


SELF LOVE IS THE MOST IMPORTANT LOVE
Kijk eens in de spiegel en realiseer je dat de persoon die je ziet je beste vriend en trouwste bondgenoot is. Degene die er vanaf het begin was en zal zijn tot de laatste scène, je metgezel door al je ups en downs. De reflectie in de spiegel verdient het eindelijk om erkend en geliefd te worden. Maar eigenliefde betekent niet egoïstische trots. De sleutel tot zelfliefde is om de verlangens van het hart te zien. Luister naar die oproep, laat comfort en angst achter je. Neem een ​​sprong in het diepe, ga die extra mijl en geef jezelf (dat wat je zelf denkt dat je ego is) over aan de hogere leiding en wijsheid van je hart. Het ego moet zich overgeven om liefde te laten ontstaan. Je kunt niet beide frequenties in je lichaam vasthouden. Ze zijn onverenigbaar. Liefde is god-scheppende kracht. De ene houdt licht vast, de andere duisternis, maar de duisternis vervaagt vanzelf als het licht arriveert.

 

ACCEPT - RESPECT - FORGIVE
Van jezelf houden betekent jezelf accepteren, respecteren en vergeven. Het betekent dat je datgene zult nastreven wat je geest bevrijdt en vreugde in je wezen brengt. Het is de heilige reis die je momenteel maakt. En op een dag doordringt liefde je hele wezen. Dan komt er muziek, een frequentie-uitlijning en harmonie met het universum. Je stemt af op goddelijke liefde, en je verschuift onmiddellijk van een 3D- naar een 5D-realiteit. Liefde trekt liefde aan. Je had het niet voorzien. Het is gewoon vanzelf ontstaan. Het is een bijproduct van liefde. 


ITS STARTS WITH YOU
Maar je moet eerst bij jezelf beginnen. Je moet van jezelf houden. Hoe ga je te werk? Niemand kan het je leren. Je hoeft nergens heen om het te leren. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is naar binnen gaan. Het eerste dat u moet doen, is uw aandacht verleggen van uw hersenen naar uw hart, van denken naar voelen. Als je diep voelt, stroomt je hele energie naar je hart. Je krijgt innerlijke rust als je begrijpt hoe je van denken naar voelen kunt gaan. Voor veel mensen wordt denken echter een oncontroleerbare activiteit. Hun geest is niet onder hun controle. Hun geest zit zo vol met gedachten. Ze verbruiken al hun energie door gedachten te produceren. Als je eenmaal leert om van denken naar voelen te gaan, ga je naar een ander rijk. Je hele leven verandert. Je wordt gevuld met nieuwe energie.