Contact de Pleiaden


HOE PLEIADIANS CONTACT MET JE OPNEMEN
Pleiadische kenmerken: Je wilt misschien weten hoe de Pleiadiërs eruit zien. Belangrijker dan dat is echter om te weten hoe ze zich voelen. De Pleiadiërs zijn niet-fysieke geestelijke wezens. Ze kwamen van een niveau boven onze dimensie van dichte materie, buiten onze ruimte-tijd, buiten het bereik van onze vijf zintuigen. U kunt ze niet zien met uw fysieke ogen, of ze horen met uw fysieke oren. Je kunt ze niet tegenkomen als astronauten met een vleeslichaam die van een schip afkomen. Maar je kunt ze met je lichaam voelen.  Ja, met je fysieke lichaam. Omdat er in je fysieke lichaam het niet-fysieke aspect van jou woont - je ziel, of noem het bewustzijn of gewaarzijn. Dit buitenzintuiglijke bewustzijn van u kan een breed scala aan frequenties ontvangen, decoderen en verzenden buiten het nauwe bereik waartoe uw vijf zintuigen beperkt zijn. Je niet-fysieke aspect communiceert altijd informatie met je fysieke aspect. Uw fysieke lichaam is bij het ontwerp betrokken tijdens de meeste van uw zielsactiviteiten. Je lichaam kan voelen wat je ziel doet, tenzij het een uittredende gebeurtenis is. 

YOU HAVE TO GO INSIDE
Om de Pleiadiërs te voelen, moet je beginnen met het niet-fysieke aspect van jezelf. Je moet naar binnen gaan. De Pleiadiërs communiceren van binnenuit met je. Onthoud dat ze van buiten onze ruimte-tijd kwamen. Als je bij hen bent, is er in jouw perceptie echt geen verschil tussen binnen en buiten. Bij hen zijn is niet zo moeilijk als je denkt. Pleiadische wezens staan open voor wereldwijd contact, en Pleiadische vibratie is toegankelijk voor alle mensen op aarde. Het is alleen dat sterrenzaden met een zielenoorsprong in de Pleiaden directer en gemakkelijker toegang hebben, aangezien de Pleiadische energie hun huiselijke energie is. Omdat ik een Pleiadisch sterrenzaad ben, heb ik diepe ervaringen met de Pleiadische energie tijdens mijn 13 jaar van ontwaken van het sterrenzaad. Ik zal u beschrijven hoe de Pleiadiërs zich voor mij voelen. Zoals je weet, zijn er verschillende Pleiadische collectieven en individuen actief op aarde. Vanuit mijn kennis en overtuiging kan ik zeggen dat er een verenigde agenda is onder de ware Pleiadiërs, dat er een Pleiadische lichtfamilie is, die we volledig kunnen vertrouwen. De kenmerkende energie van deze overkoepelende Pleiadische lichtfamilie is wat ik hieronder beschrijf:

Kenmerken Pleiadische Energy


1. HET IS EEN HEMELSE ENERGIE

Vóór ons moderne ruimtetijdperk beschreven mensen alle energieën die ze vanuit hogere rijken hadden ervaren als 'hemels' en zo was Pleiadische energie door de geschiedenis heen gekend (sommige Pleiadiërs hebben het aardse rijk nooit verlaten). Pleiadische energieën waren beschreven in "engelachtige" termen. En engelen zijn ze, als we het woord "engel" gebruiken in de oorspronkelijke betekenis van boodschapper en tussenpersoon. De Pleiadiërs zien zichzelf als boodschappers van licht, als tussenpersonen van de galactische lichtbron om de ascensie van de mensheid op aarde bij te staan. Ze dienen als 5D "engelen" die tussen het 9D galactische rijk en het 3D planetaire rijk gaan.

2. HET IS EEN HARTVERWARMMENDE ENERGIE
De kernagenda van de Pleiadische lichtfamilie draait om het helpen van de mensheid op aarde om het vermogen om lief te hebben te herstellen. De oorspronkelijke beschaving die de Pleiadiërs in het neolithicum hadden gezaaid, was gebouwd op het fundament van liefde. De kaping en corruptie van de beschaving door de Anu-kracht van de duisternis heeft het menselijk vermogen om lief te hebben ernstig beschadigd. Liefde is een energie die wordt opgewekt door het hart (afkorting van hartchakra). Het Anu-rijk dat de aarde 5000 jaar lang regeerde, was altijd gericht op het aanvallen en sluiten van het menselijk hart. Als een lichtkracht die het duister tegenwerkt, zijn de Pleiadiërs van nature gefocust op het genezen van het gewonde menselijke Hart. Pleiadische energie gaat rechtstreeks naar het Hart wanneer er een persoonlijke ontmoeting plaatsvindt. Ze verbinden zich met je vanuit het hart (trouwens, het hart is de zetel van je ziel) en communiceren met je vanuit het hart. De Pleiadiërs ontmoeten je in je warme Hartruimte.

3. HET IS EEN GEESTVERRUIMENDE ENERGIE

Licht heeft twee vleugels: liefde en wijsheid. De Pleiadische lichtwezens zijn wijsheidswezens. Ze dragen en leveren informatie. Ze maken de menselijke geest wakker uit een hypnotische trancestaat van onwetendheid door het licht van ware kennis te laten schijnen. Ze helpen ons los te komen uit de ijzeren kooi van instrumentele rationaliteit. Ze reinigen onze geest, verruimen onze geest, verlichten onze geest zodat we weer autonome vrije denkers kunnen worden, originele gedachten bedenken, waarheidsgetrouwe oordelen vellen en vooral, een fantasierijk leven leiden. Ze dagen ons, beperkte en gecontroleerde aardse mensen, uit om buiten de kaders te denken.