Hoge Vibratie Voedsel


HOOG VIBRERENDE VOEDINGSMIDDELEN OM JE LEVENDIG & UITGELIJND TE VOELEN! 
Eet meer voedsel met een hoge vibratie en je zult je van binnen en van buiten beter voelen! Ik weet zeker dat je hebt gemerkt dat sommige voedingsmiddelen je een goed gevoel geven nadat je ze hebt gegeten, terwijl andere je een opgeblazen gevoel, geen energie en zelfs ziek maken! Er zit een kern van waarheid in het gezegde 'Je bent wat je eet'. Voedsel bestaat, net als al het andere in het universum, uit trillingsenergie en als je dat in je lichaam stopt, neemt je lichaam die energie op! Voedingsmiddelen zoals witte koolhydraten, suiker en zuivel worden beschouwd als voedingsmiddelen met een lage vibratie, waardoor je je ... laag voelt. Bladgroenten, spruitjes, bessen en kruiden zijn high-vibe voedingsmiddelen die je een goed gevoel geven! Ze kunnen de trillingen van je lichaam zelfs verhogen, waardoor je je opgewekt, gezonder en levendiger voelt !! Je zult zelfs merken dat je gelukkiger zult zijn en meer goede dingen in je leven zult aantrekken. Wanneer we volledig zijn uitgelijnd door onze geest en ons lichaam, staan ​​we open om te ontvangen wat we verlangen! Als je lichaam aanvoelt en loopt als afval, omdat je het daarmee voedt, trek je meer afval aan.

HIGH VIBE DIEET
"Als je een high-vibe-dieet eet, wil je zoveel mogelijk voedzaam voedsel kiezen dat vers en biologisch is.  Hier zijn 11 voedingsmiddelen met een superhoge vibratie die je in je dieet kunt opnemen als je je goed wilt voelen!"


1. BLADGROENTE
We weten allemaal dat salade vol zit met voeding, maar wist je dat het ook vol zit met hoog vibrerende energie! Als je wilt barsten van positieve energie, probeer dan meer sla, snijbiet, rucola, spinazie en boerenkool te eten! Je zult je geweldig voelen als je dagelijks meer groenten eet!

2. SPRUITEN
Ik ben dol op spruiten! Er zijn zoveel verschillende soorten spruiten om van te genieten: broccoli, alfalfa en erwtenspruiten. Probeer ze toe te voegen aan je salade en sandwiches om je sfeer te verhogen!

3. VERSE BESSEN
Bessen staan ​​bovenaan de bessentrillingsgrafiek omdat ze vol antioxidanten, weinig suiker en vol goede vibes zijn! Kies verse, biologische bessen voor de meeste voeding.

4. BONEN & PEULVRUCHTEN 
Bonen en peulvruchten zitten boordevol voedingswaarde, zoals eiwitten, gezonde koolhydraten, vezels en vitamines! Ze hebben ook een zeer hoge energetische vibratie.


5. KRUIDEN/HERBS

Kruiden geven smaak aan je eten en aan je ziel! Ze kunnen letterlijk de sfeer van je lichaam verhogen terwijl je ze eet. Bovendien zitten ze vol genezende krachten en worden ze al eeuwenlang gebruikt om veel kwalen te genezen. Kruiden zoals rozemarijn en kurkuma zijn krachtige hulpmiddelen die iedereen in zijn keuken zou moeten hebben:) Voeg ze regelmatig toe aan je recepten voor een vibrerende boost!

6. KRUIDEN/SPICES
Kruiden worden ook al jaren gebruikt om ziekten te genezen en trillingen te verhogen! Saffraan, kurkuma, knoflook en gember zijn enkele van de krachtigste kruiden op aarde. Ze kunnen helpen het evenwicht te herstellen, de bloedsomloop te verbeteren en de bloedsuikerspiegel te reguleren.

7. ALGEN
Uh, wil je dat ik wat nu eet? Spirulina en chlorella zijn blauwgroene algen die boordevol voeding zitten en perfect gezond zijn om te eten! Je kunt ze laten drogen bij je plaatselijke natuurvoedingswinkel om toe te voegen aan je favoriete recepten of je kunt ze zelfs in tabletvorm krijgen.