Mercy's Paardebloem Pine Needle Tea


Wij verkopen 500ml Geconcentreerde Paardenbloem - Dennennaald 'Thee', wat goed is voor een maand aan thee als je 1 kopje per dag neemt. U heeft maar twee eetlepels per kopje thee nodig. Het word gemaakt met gezuiverd water, verse dennennaalden en paardenbloem tinctuur.

Neem maximaal 2 tot 3 kopjes per dag.

Dagdosering

1 dagdosering bevat 2 ml water-alcohol extract van 200-300 mg gedroogde Paardenbloem wortels. In onze fles zitten 30 dagdoseringen - Alcoholgehalte van het toegevoegde extract is 30%.


Waarom Bijgevoegde Paardenbloem Tinctuur? 

Paardenbloem tinctuurdruppels hebben een krachtig ondersteunende werking op de natuurlijke lichamelijke zuiveringsprocessen. De binnen de natuurgeneeskunde geroemde Paardenbloem bevordert ook de secretie van verteringssappen, stimuleert de vochtafdrijving en helpt de lever op vele aspecten.  

De gemanipuleerde spike-eiwitten van SARS-CoV-2 kunnen worden STOPGEZET door een gewoon "onkruid" dat elk jaar op gazons wordt uitgeroeid. Een Duitse universitaire studie wees uit dat de gewone paardenbloem ( Taraxacum officinale ) kan voorkomen dat spike-eiwitten zich binden aan de ACE2-celoppervlakreceptoren in menselijke long- en niercellen. Het op water gebaseerde paardenbloemextract, afkomstig van de gedroogde bladeren van de plant, was effectief tegen spike-eiwit D614 en een groot aantal mutante stammen, waaronder D614G, N501Y, K417N en E484K.