♒︎ Waterman Tijdperk


WAT IS HET WATERMAN TIJDPERK
Het is het teken in de dierenriem dat in de loop van de geschiedenis bekend staat als een man die een kruik water op de aarde giet, maar dat water stroomt ook rechtstreeks in de mond van een ander teken, een visteken. Waterman is een astrologisch teken aan de hemel, en net als alle 12 tekens in de dierenriem, gaat het vergezeld van 3 decanen. Zie de decanen als verwant aan het hoofdteken. In dit geval zijn de 3 decanen Vissen Australis (Vissen Austrinus), Cygnus en Pegasus, en ze zijn als de familie van het hoofdteken, of het huis van Waterman. De decanen zijn als belangrijke markeringen op de astrologische tijdklok die bij hun teken horen. De decanen vertellen over de komende, climax en einde tekens, ook wel kardinaal, stom en vast genoemd.


A NEW "AGE" EVERY 2000-2160 YEARS
De zon komt om de 2.000-2.160 jaar op in zijn nieuwe huis, terwijl het een nieuwe dag, een nieuwe tijd, een nieuw tijdperk inluidt, en dat huis vertelt ons hoe oud of hoe laat het is. De eeuwen markeren de hemelse klok, die veel lijkt op onze aardse klok. Het Aquariustijdperk is eigenlijk aangebroken. Sommigen zeggen dat het hier is en op 21 december 2012 is aangekomen, en velen geloven dat het aan de horizon is en binnenkort zijn plaats in de hemelse klok zal innemen. Hoe dan ook, de verandering van de ene leeftijd naar de andere zou plaatsvinden over een periode van 30+ jaar; wat betekent dat het niet alleen op één dag verschijnt, het verschijnt langzaam maar zeker in de loop van de tijd, net zoals de zon die boven de horizon opkomt, niet onmiddellijk, maar gedurende de minuten en uren van de dag, totdat het 's middags zijn hoogtepunt bereikt, en dan begint zijn afdaling in de nacht, en in wat uiteindelijk een nieuwe dag zal zijn. Dit is precies hoe de hemelse klok (zodiakale klok) werkt. En dit is allemaal simpel gezegd.


NOW WE ARE IN THE AQUIRIUS AGE
Het woord Aquarius betekent waterdrager, waarbij het woord aqua staat voor water, en het woord rius dat het woord voor rivier vertegenwoordigt, wat het wortelwoord voor rivier is. Alleen al op basis van deze meest simplistische interpretatie, kunnen we dit aanbrekende tijdperk van Waterman zien als een tijdperk dat "rivieren van water brengt". En als we naar de wereld van vandaag kijken, kunnen we wereldwijd ongekende overstromingen zien plaatsvinden, met zware regenval en stijgend zeewater als gevolg. Het is geen geheim dat we wereldwijd meer pieken in klimaatveranderingen ervaren.


A NEW ERA 
Op 21 december 2012 wachtte de wereld af wat er zou gebeuren. De verhalen van Maya-profetieën waren algemeen bekend en verspreid, en we vroegen ons allemaal af wat hun oorzaak en doel zou onthullen. Astronomen wisten dat op deze datum de aarde en de zon op één lijn zouden komen te staan ​​boven het galactische centrum (centrum van de melkweg) tijdens wat de oversteek van het galactische vlak wordt genoemd. De Maya's wisten dit ruim van tevoren, maar het werd bevestigd door de wetenschappelijke gemeenschap. De Maya's zagen deze uitlijning als een markering van het "einde van een cyclus van tijd" en ook het einde van hun eigen Meso-Amerikaanse kalender met lange tellingen. Alleen al de oversteek zal klimaatomwenteling op aarde veroorzaken, en deze dynamiek die bekend was bij de ouden van onze wereld, werd vastgelegd in talloze bronnen, en een belangrijke bron is de bijbel. Er wordt gezegd dat de oversteek rond 1986 is begonnen, een tijd waarvan wordt aangenomen dat deze verband houdt met het begin van weersveranderingen.


EEN NIEUW TIJDPERK
Ons zonnestelsel bestaat uit de zon, de maan, de aarde en de planeten, en astrologisch is het geplaatst op een van de spiraalvormige armen van de Melkweg, en na verloop van tijd reist ons zonnestelsel langzaam op en neer (boven en onder) de dichte galactische vlak van deze spiraalarm. Deze beweging van boven en onder de galactische arm wordt een sinusgolf genoemd, of het lijkt er tenminste op. Het is belangrijk op te merken dat we niet rechtstreeks op en neer bewegen op het galactische vlak, maar dat we bewegen in een bocht langs de kruisingen van het galactische vlak. De sinusgolf is als een frequentie die op en neer beweegt in het vlak terwijl het reist. De sinus wordt voor sommigen geassocieerd met zonde, zoals in de slang. Terwijl het op en neer gaat, komt het overeen met het galactische centrum van de Melkweg. De overtochten kunnen meerdere jaren duren, maar tijdens deze overtochten ervaart de aarde weersveranderingen zoals: overstromingen, aardbevingen, droogtes, zware stormen en het ontwaken van vulkanen (vulkaanuitbarstingen). Dit zou ook de oorzaak kunnen zijn van zinkgaten die over de hele wereld aan de oppervlakte komen, en dit zou logisch zijn met zoveel verstoring van de landmassa's van de aarde, enz. De bijbel spreekt over geboortepijnen en het zwoegen van de aarde in de laatste dagen, en deze weersveranderingen en wereldwijde catastrofes lijken erg op de geboortepijnen van onze planeet, omdat ze het galactische vlak ofwel omhoog op de sinus (frequentie) ofwel naar beneden kruist. Deze calamiteiten kunnen echter niet worden geïsoleerd door het gekke weer op aarde, maar kunnen worden geassocieerd met atmosferische storingen van buitenaf, zoals een enorme vuurbal die in een baan om de aarde komt, bijbels bekend als de vernietiger (metaforisch: van het oude)


EEN NIEUWE FREQUENTIE
We moeten denken aan de logica van onze planeet die op een andere frequentie door de melkweg reist op de spiraalarm en hoe de beweging van onze reizen interferentie in onze baan zou kunnen veroorzaken en verschillende dingen zoals meteorieten, enz. in de atmosfeer zou kunnen aantrekken. Cyclisch, terwijl we ons een weg banen door de galactische kruisingen, gaan mensen door wat vroeger Gouden en Donkere Middeleeuwen werd genoemd. Dit zijn tijdperken die bekend waren bij onze oude voorouders en die astrologisch geassocieerd kunnen worden met of gemarkeerd kunnen worden zoals de hemelse klok die wegtikt en wordt vastgelegd in oude kalenders. Denk aan de sinusgolf die op en neer gaat terwijl deze wisselt door stromen van positieve en negatieve energie, die ofwel schadelijke energie ofwel gunstige energie ontvangt (gouden en donkere tijden) waar we ontvangen wat we verschuldigd zijn op basis van wie we zijn en hebben worden als een planeet, maar ook individueel, bewegend boven of onder het galactische vlak. Dit betekent dat we ofwel genieten van stromen van licht of donker, ons koesteren in goede energie (gouden eeuw) of worden ontdaan en beroofd van goede energie (donkere eeuw). Dit is relatief en erg belangrijk, en als het waar is, wat ik geloof dat het is, is dit het bewijs dat we allemaal op de een of andere manier verbonden en verantwoordelijk zijn voor het pad van deze planeet.