E-courses

Een 16 bladzijdige PDF met alle informatie waarmee jij aan de slag kan en jou eigen Energetische healingen kan geven!

Na het lezen, kan je e-mail sturen met : COMPLETE en dan stuur ik je persoonlucke certificaat op :) Vergeet niet je naam & geboortedatum door te geven

 

PS: als je alleen deze ecourse besteld geeft de verzending optie aan gratis ophalen (dit is een webshop foutje want het betekend gewoon gratis / geen verzendkosten omdat het opgestuurd word per mail)  

Gratis Extra E-Courses

Ons hele leven praat onze ware zelf, onze ziel al tegen ons, zodat we de missie waarvoor we geboren zijn kunnen volbrengen. Dit doen we al met vlagen, maar er zijn nog zoveel andere stemmen die ons afleiden. Het is tijd om ons aan onze Ware Zelf vast te houden. Als we niet wakker worden, wie zal dan de missie voltooien waarvoor we hier zijn? We moeten wakker worden en onze dromen waarmaken. We moeten herinneren wie we zijn en wat we hier kwamen doen. En als beloning word het leven dan meteen een heel stuk makkelijker. 

Wat / Wie is je Ware Zelf?

De ervaring is waar het om gaat, en ervaringen van het ware zelf doen zich de hele tijd voor. Deze ervaringen worden gekenmerkt door hoe ze zich voelen: Vrij - Gemakkelijk - Onbezorgd - Kalmte - Gecentreerd - Vredig. Dat zijn de basiskenmerken. Maar naarmate ervaringen van het ware zelf worden opgedaan, begint een breed scala aan gevoelens naar boven te komen, waaronder: Geluk - Liefdevolle Vriendelijkheid - (helder) Wetendheid - Sterk Intuïtie - Inzichten - Herrineringen. 

Ook al is een ervaring van het ware zelf normaal en natuurlijk, het is van voorbijgaande aard, het komt en gaat blijkbaar vanzelf. Waarom kun je niet altijd het ware zelf in stand houden? Het meest praktische antwoord is dat je andere ik er constant mee concurreert. Je hebt verschillende "zelven" Het woord 'zelf' brengt diepere uitdagingen en diepere mogelijkheden met zich mee dan de meeste mensen beseffen. Als iemand zegt: "Ik wil gewoon mezelf zijn" of "De beste versie van jezelf zijn die je kunt zijn", wordt de betekenis gecompliceerd door het feit dat je verschillende ikken hebt. Je doet een beroep op iedereen en gaat soepel over van de een naar de ander, afhankelijk van de situatie.  Zodra u hier aandacht aan begint te besteden, zult u zien hoe het proces werkt.


Je ware zelf is niet betrokken bij de dagelijkse zaken van 'ik, de mijne' of het verhaal dat je rond je leven opbouwt. Het is niet betrokken bij oude conditioneringen en herinneringen, of bij gewoonten, overtuigingen, angsten en wensen. Deze onthechting van je andere zelf is de belangrijkste reden waarom hoger bewustzijn wordt beschreven als bevrijding. Je bent bevrijd van de agenda's die de slingerbeweging creëren tussen plezier en pijn, plicht en verlangen, vervulling en frustratie. Je andere zelven zijn geboren in een wereld van tegenstellingen, of dualiteit, en zolang je deze andere zelven bewoont, wordt een constante slingerbeweging de aard van het leven.

Gratis te Downloaden

RECONNECT WITH YOUR TRUE SELF ECOURSE
PDF – 379,6 KB 579 downloads
ECOURSE De Magische Wereld Van De Engelen
PDF – 6,9 MB 605 downloads