De Laatste Fase van de Verschuiving / Shift


De duistere krachten hebben alles geprobeerd om deze gebeurtenis te voorkomen, ook al wisten ze dat het vanaf de eerste dag van hun plannen onvermijdelijk was. Nu hun plan is mislukt, hebben ze een uitweg nodig – en ze doen hun best om de macht vast te houden en zoveel mogelijk zielen met zich mee te slepen naar de lagere dimensies. En het woedt al heel lang. Het einde nadert, maar dit betekent niet dat je achterover moet leunen en ontspannen. Je zit midden in deze strijd. Je hebt een keuze te maken. Ga je je afstemmen op de krachten van het licht, of geef je toe aan angst en verleidingen? Veel mensen houden vast aan oude overtuigingen, waardoor ze last hebben van angst en depressie. Ze hebben zich niet gerealiseerd dat ze de controle hebben over hun leven en dat hun gedachten hun realiteit creëren.


YOUR THOUGHT CREATE YOUR REALITY
Onze gedachten creëren onze realiteit. Als je ergens genoeg over nadenkt, ontstaat het in je fysieke leven. Je kunt je fantasie gebruiken om je leven te veranderen van een leven van strijd en angst in een leven van succes en geluk. Wat je gelooft, wordt jouw realiteit - zo simpel is het. Daarom is het belangrijk om altijd positief en kalm te blijven, ook al lijkt alles om ons heen gek en chaotisch. Binnenkort zal er een tijd komen dat de mens in harmonie zal samenleven met elkaar en al het leven op onze prachtige planeet. Onze fysieke lichamen zullen lichtlichamen worden en we zullen in staat zijn om overal in het universum te reizen met alleen maar denken.

 

SPIRITUAL AWAKENING WORLDWIDE
U bevindt zich midden in een groot spiritueel ontwaken. Je bent hier om het bewustzijn op aarde te helpen verhogen en om je voor te bereiden op je ascentie naar de vijfde dimensie. Elke dag wordt u geconfronteerd met keuzes die u op de een of andere manier leiden. Maar er is veel meer aan de hand dan wat je met je fysieke ogen kunt zien. De Galactische Federatie heeft veel vertegenwoordigers hier op aarde die samenwerken met de Opgestegen Meesters om de mensheid door deze kritieke tijd te leiden. Het belangrijkste om te onthouden is dat je niet de enige bent. Het universum is gevuld met liefde en mededogen voor al het leven - je hoeft alleen maar uit te reiken en het te accepteren.


YOU ARE AN INFINITE BEING
Je moet onthouden dat je een oneindig wezen bent dat besloot een fysieke vorm aan te nemen om deze planeet op zijn huidige dichtheidsniveau te ervaren. Je koos ervoor om hier in deze tijden te zijn omdat je wist dat je in staat zou zijn om grote verschuivingen in bewustzijn te maken en de mensheid te helpen bij hun ontwakingsproces. Ik zie veel mensen nog steeds opereren vanuit een op angst gebaseerde denkwijze, maar ik zie ook zoveel licht van over de hele wereld komen als mensen hun hart en geest beginnen te openen voor de mogelijkheid van verandering. Velen zijn het leven in angst, haat en wantrouwen beu, en het is nu tijd om terug te keren naar liefde, vrede en harmonie. Hun zielen verlangen naar deze verandering, maar hun lagere zelf kan er bang voor zijn. Het is aan hen om de verlangens van hun hart te volgen of zich voor de gek te laten houden door hun angsten en twijfels.

YOU ARE DIVINE
Je bent zoveel meer dan je je ooit kunt voorstellen. Je bent een goddelijk wezen van puur licht dat ervoor heeft gekozen om op aarde te incarneren om te helpen bij de verschuiving. Ik ben hier om het je makkelijker te maken. Mijn missie is om jullie te helpen in deze laatste fase van de verschuiving. Er is geen groter doel dan dit, want dit is waar je ziel naar toe heeft gewerkt. Alle uitdagingen en ontberingen die je dagelijks ervaart, maken deel uit van het plan van je ziel - het zijn ervaringen die je zullen laten groeien en uitbreiden als een goddelijk wezen. Ze zullen je laten evolueren naar iets dat groter is dan jezelf, iets dat verder gaat dan je ooit voor mogelijk had gehouden.