Het Echte Virus is Angst

VAN DE PLEIADEN GECHANNELD DOOR BARBARA MARCINIAK


ANGST IS DE MOORDENAAR
We herinneren je eraan dat je kracht eindigt waar je angst begint. Als je ergens bang voor bent, is het alsof je een bord boven je hoofd hangt en zegt: 'Welkom. Ik ben op jou aan het wachten." Het doel van angst is om je leven te redden, om je het nu in te katapulteren om actie te ondernemen. Vaak dient het om u weg te leiden van dat wat gevaarlijk is en naar de essentie van uw vitale wezen. Als je echter vasthoudt aan angst als levensstijl, en als je angst voor het leven uitzendt, sluit je je lichaam af en dood je je vitale levenskracht. Dit zorgt voor stress, een slechte gezondheid en veroudering. Je gedachten creëren je realiteit. Een deel van de initiatie van bewustzijn is om door giftigheid heen te gaan, en je fysieke lichaam moet door meer voorbereiding en zuivering gaan van wat intentie en moed zou worden genoemd.

ANGST IS EEN SLECHTE RAADGEVER
Als je in angst leeft, verdrijf je alles. Je verdrijft je eigen kracht. Dus, om iets te ontmoeten dat heel onbekend is voor je logische geest, moet je helderheid van intentie en een enorm gevoel van moed, veiligheid en nonchalantie behouden. Alles wat je ervan weerhoudt iets te bereiken, is gewoon een idee. In de komende twintig jaar - de periode waarin iedereen de grote kaartjes koopt voor stoelen op de eerste rij hier in het amfitheater van de aarde - zullen er veel veranderingen plaatsvinden. 

AND LIFE IS LIKE A FAIR (-Y TALE)
Herinner je je nog dat je als kind naar een carnaval ging en voor het eerst op die grote attracties ging? Heb je je moeder en vader of je grote broer of zus gesmeekt om je mee te nemen op tochten die avontuurlijk en zo gigantisch leken? De aarde zal een enorm carnaval lijken. Jullie gaan allemaal grote ritten maken die je je niet kunt voorstellen. De overgrote meerderheid van jullie zal het prima doen. Je zult je er een weg doorheen banen. Let op je gezeur - het is verspilling van energie. Accepteer alles wat je creëert en weet dat er in alles kansen zitten.

 

WAAR JE ENERGIE AAN GEEFT GROEIT
Vanuit ons gezichtspunt verbaast het ons volledig dat je zou investeren in angst ipv inzien dat het kansen zijn. Op een bepaald niveau weten we wie je bent en wat je hebt meegemaakt om hier te komen. We weten waarom je hier op aarde bent en dat je hier niet alleen bent gestuurd om te spartelen. De krachten die met je samenwerken, hebben het vermogen om je realiteit te beïnvloeden en te beïnvloeden, dat je bevattingsvermogen te boven gaat, ook al ben je je niet bewust van het bestaan ​​van deze krachten. Je begrijpt niet hoe hun vingers bewegen om deze persoon of die persoon aan te duwen: “Ga hierheen. Doe dit. Oh, doe dat niet. " Er worden evenementen georganiseerd. 
Begrijp dat er een diepe uitzaaiing is van kankerachtige ideeën en gedachten op de planeet, net zoals er een diepe uitzaaiing en aanmoediging is van het idee van aids. Mensen vinden deze dingen en zijn eraan gehecht. Op dit moment zijn mensen bang voor de zon. Ze zijn bang om naar buiten te gaan, alsof er een fout in de natuur zit. De mensen die hiermee akkoord gaan, zullen merken dat hun angst veel sneller zal werken dan welke zonnestralen hen ook zouden beschadigen. Angst is de moordenaar. Het is een idee dat aanslaat, zoals Paul Revere die het uitschreeuwt en door de straten van het vroege Amerika rijdt. Wanneer angst door je lichaam stroomt, herinnert het de chemicaliën die erbij horen eraan om naar buiten te komen en je lichaam te vullen. Ze activeren een neerwaartse spiraal en een idee van de dood. Het is eigenlijk zo simpel.