Harten


De hartvorm is geen natuurlijke vorm voor kristallen; ze zijn gesneden en gepolijst tot de vorm die universele liefde in veel culturen vertegenwoordigt. Kristalharten zijn perfect voor liefdeskristalrasters, relatiemanifestatietechnieken, Hartchakra-balancering, energetische genezing en meditatie. Vanwege hun fascinerende uiterlijk zijn hartvormige kristallen uitstekende huisdecoratie-elementen en geïnspireerde geschenken voor elke gelegenheid.

De meest voorkomende toepassingen van kristallen harten
Kristalharten kunnen worden gemaakt van verschillende mineralen en kristallen, maar zelfs als het niet hun natuurlijke vorm is, stralen de hartvormige kristallen nog steeds pure energieën uit die je hart met liefde, mededogen en geluk zullen vullen. Mensen associëren de hartvorm traditioneel met liefde, romantiek en relaties. 

Het vasthouden van een hartvormig kristal tijdens het mediteren kan helpen om je Hartchakra te activeren. Door je aandacht te richten op de energie van het kristallen hart, verwelkom je pure vibraties in je hart in een harmonieuze ontvankelijke staat. Het kan ook helpen om tijdens de meditatie gecentreerd te zijn en te blijven in je hart. Tijdens energetische healingsessies kunnen hartvormige kristallen ook helpen om emotionele trauma's te helen, emoties in balans te brengen, angst en zorgen te verminderen.

Een hartvormig kristal is een ideaal hulpmiddel voor manifestatie, om de energie van liefde aan te trekken. Kristallen harten hebben een specifieke resonantie die pure liefdesfrequenties in ons hart brengt vanwege de wet van aantrekking. Je kunt deze prachtige kristallen gebruiken voor manifestatietechnieken wanneer je meer liefde of een liefdevolle relatie in je leven wilt aantrekken.