Ground Crew Project


Het Ground Crew Project is een UFO-religie die in de jaren tachtig is begonnen en gevestigd is in Californië en Hawaï, die later is opgesplitst in het grondpersoneel en de Planetary Activation Organization. Het werd in Californië opgericht door Sheldon Nidle, die het in 1996 online begon te plaatsen, en is nu een online religie. Het is een optimistische religieuze ufologie die gelooft dat de aarde aan de vooravond staat van een kosmische transformatie die naar verwachting zou plaatsvinden toen de aarde blijkbaar in de jaren negentig door de hoogenergetische eigenschappen van een ‘fotonengordel’ ging. Het doel van de religie is om de mensheid voor te bereiden op een grootschalig eerste contact tussen de Aarde en de "Galactische Federatie van Werelden", waarvan wordt beweerd dat het een buitenaardse organisatie is die zal helpen bij de veronderstelde transformatie.  Leden van de groep worden voorbereid om een ​​sleutelrol te spelen als tussenpersoon tussen de beweerde buitenaardsen en de bevolking van de aarde.  Na mislukte voorspellingen wordt nu aangenomen dat het contact "zo snel mogelijk" plaatsvindt en dat het grondpersoneel actief moet helpen om de mensheid van tevoren te 'grootbrengen'.


SHELDON NEEDLE
beweert dat hij kort na zijn geboorte op 11 november 1946 buitenaardse en UFO-ervaringen had. Nidle beweerde dat hij was benaderd door ET's van de planeet Sirius, en verklaarde dat zijn ervaringen bestonden uit gebeurtenissen als telepathische communicatie, les krijgen aan boord van ruimtevaartuigen en kennis opdoen van 'directe kernimplantaten'. In 1994 publiceerde hij een boek You’re Becoming a Galactic Human waarin hij een ontmoeting in zijn jeugd beschrijft met buitenaardse wezens die in zijn achtertuin belandden. Sinds 1955 beweert hij regelmatig met buitenaardsen te communiceren via telepathie en ‘directe kernkennis-inserts’. Hij stelt echter dat hij, toen hij 14 jaar oud was, een einde maakte aan buitenaardse communicatie omdat van hem werd verwacht dat hij zijn missie zou vervullen als een 'sterrenzaad van Sirius', en er was te veel conflict tussen aardse en buitenaardse kennis. Daarna werd hij vice-president van de Amateur Astronomers Club en werkte hij aan een film over Nikola Tesla.  Hij studeerde aan de Ohio University en de University of Southern California en studeerde af met een MA in de Zuidoost-Aziatische regering en een MA in de Amerikaanse politiek en internationaal openbaar bestuur. Na het starten van een PhD-programma liet hij dit over om alternatieve energiebronnen te onderzoeken. Hij beweert dat hij halverwege de jaren 80 opnieuw werd benaderd door buitenaardse krachten, namelijk de "Galactische Federatie van Werelden", die hij nu vertegenwoordigt als docent. 


FOTON RIEM DNA UPDATE
Beginnend in november 1996 "channelde" Nidle een verhaal dat een dringende oproep was aan de mensheid en een op handen zijnde apocalyps inhield als gevolg van een planetaire transformatie van de aarde. Hij beweerde een missie op aarde te leiden voor de 'Galactische Federatie van Werelden', om de wereld voor te bereiden op deze komende transformatie die zou plaatsvinden wanneer de planeet het pad van een kosmische 'fotonengordel' ingaat, een gebied in de ruimte waarvan hij beweerde dat het hoge energie-eigenschappen had die vergelijkbaar waren met het plasma in de atmosfeer van sterren. Zijn verhaal stelde dat de fotonengordel de transformatie van de aarde naar een ongerepte staat zou helpen en de bovenmenselijke vermogens van de mensheid zou herstellen door de genetische codes van de hele mensheid geleidelijk te transformeren van een dubbel-helix-DNA naar een 12-helix-DNA-patroon.

HET DERDE OOG WORD GEACTIVEERD
De "slapende" pijnappelklier zou worden geactiveerd en er zou een onmiddellijk genezingsproces plaatsvinden. Verwacht werd dat het menselijk lichaam, dat in het verleden bepaalde kosmische vermogens had verloren, zijn galactische vermogen zou herwinnen om zichzelf te verjongen, ziekte en veroudering te overwinnen en telepathisch te worden. De channeling beweerde dat menselijke structuren zouden worden vernietigd tijdens het proces van fotonengordelactivering, en de enige veilige plaatsen zouden ondergronds of in ruimteschepen zijn. Volgens de vroege channelingen zou alleen buitenaardse interventie door de Galactische Federatie het grootste deel van de mensheid kunnen redden. Nidle channelde het verhaal minstens wekelijks en beweerde dat er in enorme ondergrondse kamers werd geboord en dat er enorme ruimteschepen werden voorbereid om mensen te huisvesten die zich zouden aansluiten bij een deep space-broederschap. 


ALWAYS REMEMBER
"We worden bijgestaan ​​door de hele Schepping - de Spirituele Hiërarchie, Engelenrijken, de Galactische Federatie van Werelden, Geascendeerde Meesters, en onze ruimtebroeders en -zusters." Alle aardse wapens zouden eerst worden geneutraliseerd en vervolgens worden uitgestraald naar de schepen; en alle mechanische apparaten zouden worden uitgeschakeld. De wereldregering zou worden overgenomen door de spirituele hiërarchie en alle communicatiesystemen zouden worden vervangen door hun geavanceerde technologieën. Aantrekkelijke verhalen over de transformatie van de aarde waren onder meer het gebruik van telepathie, vervoer door de lucht in plaats van auto's en speciale fotonenergie-generatoren voor huishoudelijke apparaten.