Voorbereiding The Event


U bevindt zich midden in de laatste voorbereidingen voor wat u de gebeurtenis / the event noemt. Aangezien jullie wereld elke dag chaotischer wordt, willen we jullie eraan herinneren dat werelden inderdaad uit chaos zijn opgebouwd. Ook deze wereld is ooit uit de grote Chaos opgebouwd. De gebeurtenis zal een moment in de tijd zijn dat de aarde zal opblazen met foton-gamma-lichtstralen die rechtstreeks uit de centrale zon komen en zich een weg banen door elke laatste cel van je wezen. Dit wordt een moment dat iedereen anders gaat beleven. Degenen die hun frequentie niet verhoogden, niet voor hun fysieke lichaam zorgden, het innerlijke werk niet deden, geen verbinding maakten met de natuur en geen verbinding maakten met hun hogere zelf, zullen overweldigd worden door deze vulkaanuitbarsting van 5D-frequentie, metaforisch spreken. Velen, als ze dat nog niet hebben gedaan, zullen op dat moment de planeet verlaten en anderen zullen een bijna overweldigend gevoel van vreugde en gelukzaligheid ervaren zoals ze zich in hun wildste dromen nooit hadden kunnen voorstellen.


"DE KRITISCHE MASSA"
Om deze gebeurtenis eerder dan later te laten plaatsvinden, moet het collectieve bewustzijn van de planeet aarde stijgen en moet het aantal ontwaakte individuen de zogenaamde kritische massa bereiken. Jullie weten allemaal van de enorme tijdlijnsplitsing die momenteel op jullie planeet plaatsvindt. Het is alsof je twee tegengestelde teams hebt die met elkaar strijden over het grondgebied van de aarde. Inmiddels is het voor jullie duidelijk geworden dat er velen zijn die op dit moment niet de verschuiving naar een hogere werkelijkheid met jullie zullen maken. Het is voor de meesten in dit stadium van ascentie duidelijk dat een groot deel van de oppervlaktebevolking angst verkiest boven liefde. Deze individuen zullen op dit moment niet opstijgen. Ze zijn echter niet verloren. De zielen die planeet aarde verlaten en in transitie gaan, zullen incarneren op een versie van de aarde die het 3D-drama blijft spelen. Het zal zijn alsof er niets voor hen is veranderd en ze zullen zoveel tijd krijgen als ze nodig hebben om te ontwaken, te evolueren en te ascenderen. 


THE REASON WHY WE ARE HERE

Ondertussen heb je je ook gerealiseerd dat deze wezens die totaal anders denken, voelen, leven en spreken dan jij, in een totaal andere werkelijkheid leven. Dit versleten 3D-matrixsysteem van controle en misbruik waar ze zo wanhopig aan vastklampen, is net zo dicht en zwaar van negativiteit als degenen die het blijven hercreëren door te geloven dat het de enige realiteit is. Starseeds, onderschat uw rol op deze planeet niet! Je bent gekomen om een ​​heel ras te redden van uitsterven. Zonder jou zou de mensheid geen kans hebben op fysieke ascensie. Jullie zullen de pioniers zijn.

THE FIRST WAVE
Jullie zullen de eersten zijn die in de vijfdimensionale werkelijkheid van de hemel op aarde Aarde zullen wonen. "Maar velen die de eersten zijn, zullen de laatsten zijn, en velen die de laatsten zijn, zullen de eersten zijn". Begrijp je nu wat Yeshua bedoelde toen hij deze woorden sprak? Mensen die het 3D-spel goed speelden, werden altijd op de eerste plaats gezet in de negatieve frequentie van de aarde, maar het tij is gekeerd. Degenen die werden beschouwd als het zwarte schaap van de mensheid zijn nu de eersten die in frequentie stijgen en een nieuwe realiteit binnengaan. Degenen die het driedimensionale bestaan ​​onder de knie hebben door perfect in te passen in een negatieve en dichte werkelijkheid, zullen de laatsten zijn.

BLJF IJVERIGWERKEN AAN AL UW 5 HEILIGE LICHAMEN / KOSHAS i
Je emotionele lichaam, je mentale lichaam, je fysieke lichaam, je spirituele lichaam en je astrale lichaam, alles zal worden aangesproken, genezen en opgewaardeerd als de ultieme voorbereiding op de gebeurtenis waardoor je in de 5D nieuwe aardse werkelijkheid zult worden gekatapulteerd. slechts een enkel moment. Begrijp dat de waanzin die momenteel op jullie planeet plaatsvindt, een goddelijk doel dient. Een groot deel van de bewoners op planeet aarde heeft angst gekozen als hun primaire frequentie van waaruit ze opereren. Ieder wezen heeft een keuze uit vrije wil. Hun zielen hebben besloten dat ze meer tijd nodig hebben in een negatieve realiteit om bepaalde ervaringen op te doen die ze belangrijk achtten voor het evolutionaire pad van hun eigen ziel. Daardoor dragen ze op hun eigen manier bij aan het ascensieproces op Aarde. Met minder op angst gebaseerde trillingen die op de planeet aanwezig zijn, kan de kritische massa van positieve trillingen worden bereikt en kan de tijdlijn van de laatste gebeurtenis worden versneld.