✔︎ Loslaten van Producten-Geloof


Als persoon met bepaalde chemische gevoeligheden, zoals allergieën voor in de handel verkrijgbare wasmiddelen, shampoos, zeep en parfums, heb ik geleerd over de neurotoxines in deze producten die letterlijk hersenweefsel en zenuwuiteinden afsterven. Natuurlijk heb ik studenten en vrienden met wie ik veel tijd doorbreng, bewust moeten maken van het probleem, zodat ze kunnen stoppen met het gebruik van deze producten als we samen tijd willen doorbrengen.

EIGENWIJS
Sommige mensen zijn erg vriendelijk om de veranderingen aan te brengen en zijn zelfs dankbaar om te weten dat deze stoffen giftig zijn. Sommigen vatten het heel persoonlijk op. Sommigen hebben me echter echt met angst of angst aangekeken en dingen gezegd als: "Maar ik moet Robijn gebruiken. Het is het enige dat mijn kleren echt schoon maakt" of "Het is de enige shampoo die echt op mijn haar werkt. Iedereen weet dat het de beste is. " De eerste paar keer dat ik zulke reacties hoorde, was ik zo verrast dat mensen ze echt geloofden dat ik sprakeloos was. Toen begon ik hen te vertellen over de netheid van mijn eigen kleren, alleen gewassen in zuiveringszout en af ​​en toe een chemicaliënvrije vlekverwijderaar.  Ik heb mensen ook aangezet tot ongeparfumeerde, biologisch afbreekbare wasmiddelen, reinigingsmiddelen en zeep. Geleidelijk begonnen ze de resultaten te zien van niet-toxische alternatieven. Velen bedankten me later voor hun gezondere haar en huid, minder sinusproblemen en minder wazigheid van de hersenen na het wisselen van wasmiddel of het overschakelen van parfums op essentiële oliën van hoge kwaliteit. 

Gebruik het volgende ritueel om deze "gedachtes" te wissen

1. Sluit je ogen en aard jezelf.

2. Controleer de grootte, kleuren en rozen van uw aura en breng de nodige aanpassingen aan.

3. Laat de kosmische goud- en aarde-energieën door je lichaamskanalen lopen en zet ze allebei op Automatisch.

4. Bepaal een afbeelding waaraan u het gevoel hebt vast te zitten aan een voorbeeld hierboven of aan een ander van uzelf.

5. Werk met de plaatjes in je geestesoog. Als u de picturale scènes niet automatisch ziet of onthoudt terwijl u over een probleem nadenkt, vraag dan om een ​​afbeelding om dit weer te geven.

6. Plaats de afbeelding buiten je aura en plaats hem in een grote roos van de kleur die je automatisch creëert.

7. Los deze eerste roos op en maak een nieuwe op zijn plaats rond het resterende plaatje.

8. Ga zo snel mogelijk door met het maken en blazen van rozen rond de foto, zonder je gehaast te voelen, totdat de foto eindelijk verdwijnt. Als er tijdens dit proces emoties opkomen, haal dan diep adem om jezelf te helpen ze volledig los te laten. Als je begint te huilen of beven, zeg dan tegen jezelf dat je veilig bent en dat je oude emoties gewoon opnieuw ervaart wanneer ze je lichaam verlaten. Ga dan verder om de emoties zo volledig mogelijk te voelen terwijl u rozen maakt en oplost. Als je moet gillen, op kussens moet slaan, op en neer moet springen of gewoon de gevoelens moet observeren, vertrouw dan op je inherente kennis van wat er nodig is. De juiste uitdrukking zal een einde maken aan de samentrekking, je emotioneel eerlijker laten voelen en je verlichting brengen, zelfs als het aan de gang is.