HET Goudentijdperk Breekt Aan


Het spannende nieuwe Gouden Tijdperk breekt aan: de glorieuze transformatie van de aarde onthult nieuwe wonderen! Visualiseer de grootsheid van het universum, dat lijkt op een enorme hemelse quilt. Binnenin bevinden zich speciale mensen die de Familie van Licht worden genoemd. Ze lijken een beetje op bibliotheekkaarten of vriendelijke gidsen, die de weg wijzen aan degenen die dezelfde goede sfeer en liefde voelen. Deze bijzondere mensen werken samen om een groot, liefdevol verhaal te creëren dat de toekomst van onze dierbare aarde zal veranderen! Het is belangrijk om te onthouden dat de essentie van Prime Creator in alle dingen zit. Deze Levende Bibliotheek van de Aarde bevat de sleutel tot het ontsluiten van opmerkelijke kennis en liefde voor onszelf, en de Aarde is het pad dat we moeten bewandelen. Wanneer een wereld als de onze spirituele evolutie ondergaat, is dat een geweldige kans voor iedereen die verbonden is met de kosmische bibliotheek. Ze hebben de kans om naar een hoger bestaansgebied te springen. Wezens uit verschillende hoeken van de kosmos komen hier samen, elk met hun unieke motieven en ingewikkelde plannen.


HEALING
Er is nog veel genezing mogeluck, omdat zelfs soorten die misschien duister of negatief lijken, naar de aarde worden getrokken. Ze komen niet om kwaad te doen, maar om je wakker te maken en te beroeren met hun zogenaamde 'slechtheid', en dienen als herinnering. Zie je, deze wereld gedijt op polariteiten, waar schaduw het licht definieert. De energieën die deze wezens met zich meebrengen, zijn er niet om te worden uitgewist, ook al lijken ze misschien kwaadaardig. Ze zijn hier om te genezen, om zichzelf onder te dompelen in de stralende vibraties van licht en liefde, en om op te stijgen naar een hogere staat binnen hun eigen soort. Ook zij zijn vergeten wat wij op aarde zijn vergeten: dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Degenen die angst koesteren zullen de onbekende en niet-genezen facetten van zichzelf aantrekken in de vorm van externe wezens. Waar je bang voor bent, word je. Laten we het nu hebben over iets dat misschien een beetje schokkend klinkt: genetische manipulatie. Het is niet zo'n groot probleem meer. Stel je voor dat onze zogenaamde nieuwsbronnen verslag zouden doen van de experimenten die plaatsvinden in sommige van de laboratoria van onze planeet, waar genen worden samengevoegd en nieuwe levensvormen tot stand worden gebracht. Het gebeurt hier op aarde.


EVOLVED
Maar wat als ik je zou vertellen dat wezens die al honderdduizenden jaren bestaan een veel dieper begrip van genetica bezitten? Ze creëren al eeuwenlang werelden en soorten. Deze wezens kwamen voort uit de energie van de Eerste Schepper en waagden zich in dit rijk van vrije wil. Ze gebruiken de energie van de Eerste Schepper als basis en experimenteren om meer te leren over kracht en energie. Ze hebben de vrijheid om te doen wat ze willen, en als ze af en toe de weg kwijtraken en duisternis creëren, maakt dat allemaal deel uit van het kosmische spel. Het is dezelfde energie, allemaal met elkaar verbonden, allemaal behoefte aan genezing. Deze onderling verbonden dansen van energieën dragen, wanneer ze genezen zijn, bij aan de grootse transformatie van de Aarde naar de Gouden Eeuw!

 


TRANFORMATION
Wanneer we de aarde transformeren en de Gouden Eeuw binnenstappen, zal dat niet alleen gevolgen voor ons hebben, maar ook voor het hele universum. Deze verschuiving zal onmiddellijk door de hele kosmos weergalmen. Stel je de grote verschuiving voor die het universum zal omhullen, een verandering die tijd en ruimte overstijgt en een harmonieuze symfonie creëert over de enorme uitgestrektheid van het bestaan! Terwijl we dieper dit opwindende nieuwe tijdperk van grenzeloze mogelijkheden ingaan, zullen we ontdekken dat het universum nog meer heerlijke verrassingen voor ons in petto heeft. Het lijkt op het ontvouwen van een kosmisch geschenk, waarbij elke laag nieuwe wonderen onthult. Bij elke onthulling zullen we vervuld worden met een steeds groter gevoel van opwinding, dat ons eraan herinnert dat ons universum een rijk is van grenzeloos potentieel en buitengewone ervaringen!


MAGIC JOURNEY
Tijdens deze adembenemende reis door een tijdperk van eindeloze verwondering zullen we ontdekken dat het universum een kolossaal verhalenboek is dat wacht om gelezen te worden. Elke pagina onthult een nieuw hoofdstuk vol kosmische wonderen, en onze nieuwsgierigheid wordt de leidende ster. Terwijl we ons onderdompelen in deze buitengewone verhalen, zullen we niet alleen de geheimen van het universum ontdekken, maar ook de verhalenvertellers ervan worden, deze kosmische wonderen met de wereld delen, de vonk van nieuwsgierigheid bij anderen aanwakkeren en ons pad naar een betere toekomst verlichten. Uiteindelijk, beste reiziger, herinner je op deze aardse reis jouw rol als lid van de Familie van Licht. Jij bent hier om te begeleiden en te verenigen, om lief te hebben en te genezen, en om bij te dragen aan de transformatie van deze prachtige planeet die wij thuis noemen. Omarm de wetenschap dat de Eerste Schepper in jou en in alle dingen woont, en laat liefde je leidende ster zijn. In deze grootse kosmische dans speel je, terwijl je ontwaakt en verheft, een rol in de ontvouwing van een nieuw hoofdstuk voor de aarde en het universum, waar liefde en eenheid de boventoon voeren!