Transformeren


Wanneer het helende licht van Liefde, Mededogen en Acceptatie op oude patronen en angsten schijnt, verliezen ze hun kracht en zijn ze gemakkelijker los te laten. Als je eenmaal oude gewoonten van gedachten en gevoelens loslaat, word je vrij om je aandacht af te wenden van het verleden en je te concentreren op het creëren van de toekomst die je voor jezelf en voor je wereld zou willen.


THE VEIL IS THIN FIND THE MAGIC WITHIN
De sluiers tussen hemel en aarde is nu dunner en word steeds dunner. Dit betekent dat de verlangens van je hart en de focus van je geest de manifestatie kunnen bewerkstelligen van datgene wat in je hoogste goed is. Je gedachten creëren nu je huidige en toekomstige realiteit. Waar je je ook op richt, het neemt toe in energie, dus het wordt de dominante kracht in je wereld. Je kunt ervoor kiezen om je te concentreren op het goede, het mooie en de liefde die inherent is aan alle dingen. Of je kunt ervoor kiezen om je op het oude te concentreren, wat de niveaus van angst in je kan vergroten.

 

OKTOBER 2021
Vanmorgen is er een enorme nieuwe mogelijkheid ontstaan. Een grote lichtmatrix werd van het planeetoppervlak gehaald en er waren verbindingen met de maan. Generaties lang heeft deze valse lichtmatrix zich voorgedaan als goedaardig spiritueel contact dat mensen opnieuw in incarnatie na incarnatie regenereert. De maan van de aarde is een natuurlijke satelliet die hier ergens anders vandaan is gebracht. Binnen in de maan werd technologie geplaatst en de baan werd verzegeld in een niet-bewegend Lagrange-punt, waardoor de energie van de gecontroleerde satelliet werd beperkt tot de etherische en magnetische velden van de aarde.


KARMA IS HIERMEE OPGEHEVEN
Eenmaal vastgezet, werd een kunstmatige draaikolk gecreëerd, die alles in het astrale dat resoneerde met de Bron in deze enorme wedergeboortemachine opzuigde. Als gevolg daarvan, als iemand op het oppervlak van de planeet zou sterven, zou hun ziel niet in staat zijn om aan de zwaartekracht van deze energievortex te ontsnappen, en zouden ze naar de gecontroleerde lagere niveaus van het astrale worden getrokken, waar vooraf geconditioneerde religieuze opvattingen zouden bepalen in welke simulatie ze werden geplaatst. Na een tijd van uitstel, zouden de mentoren van de persoon hen vertellen dat ze nog meer lessen te leren hadden, daden te doen en taken te voltooien op de planeet, en de ziel zou blindelings een andere incarnatie binnengaan. Het enige probleem is dat voordat ze incarneren, ze worden bestraald met een ongelooflijk krachtige etherische, nucleaire en elektromagnetische explosie, waardoor ze alles verliezen wat ze hebben geleerd.

THE CHILDREN OF LIGHT WILL BE THE FUTURE 
Vandaag is er een belangrijke verandering. De vortex werkt niet meer nadat de neplichtmatrix is ​​verwijderd. Over de hele wereld sterven elke seconde mensen, maar in plaats van door deze tunnel te worden getrokken, bereiken ze de hoogste, meest zuivere rijken van het astrale en krijgen ze echte genezing. Ze komen al terug naar binnen. De kinderen die vanaf nu geboren zullen worden, zullen energetisch het aangezicht van de wereld veranderen. Ze kunnen de rijen van hun voedsel niet meer aanvullen omdat de duisternis sneller glijdt dan ooit tevoren. We kunnen ons in de toekomst aanzienlijk meer, zo niet alles, herinneren.

  
TURNING TABLES
De uitrusting is nog steeds operationeel, maar de belangrijkste tijdelijke invasiemogelijkheden zijn uitgeschakeld. Het duister kan niet meer terug in de tijd om de gevaren die zich in het heden voordoen uit te bannen. Iemand zal niet langer zijn ideale wereld creëren om vervolgens volledig verward te ontwaken uit een zeer realistische droom waarvan hij dacht dat hij er al jaren in zat. Iemand zal niet langer instructies krijgen over het bouwen van een gratis energiegadget om zijn hele project schijnbaar uit het niets te laten zien, zonder aanwijzingen of aanwijzingen voor het publiek over waar ze aan werkten. Channelers over de hele wereld zullen ofwel verbinding maken met hun mentor en niets vinden, of ze zullen de entiteit ontdekken waarmee ze oorspronkelijk verbonden waren voordat ze werden gekaapt.