Bericht van AC


Ik ben Adonai en ik heb een boodschap voor degenen van het Licht. In deze moeilijke tijden van verandering is er meer aan de hand dan u wellicht beseft. Je hoort dat er veranderingen worden aangebracht op politiek niveau, en je ziet de macht verschuiven van de cabal naar die van de White Hats. Met zo'n leider als Trump, die standvastig zijn koers houdt ondanks vele bedreigingen voor zijn welzijn en dat van zijn gezin, ja, hij ontvangt ze zelfs van het grote publiek. Ondanks deze dreigementen blijft hij op koers. Wij van het Licht hebben gezworen zijn gezin te beschermen tegen schade in ruil voor zijn werk om uw wereld recht te zetten. Velen van jullie weten dat het een eindspel was, aangezien de Nieuwe Wereldorde de laatste fasen moest implementeren om jullie tot slaaf te maken.

DE VAL VAN DE ...
Je ziet de machtsstrijd die zich voor je afspeelt. Dr. Faucci is ondergedoken nu zijn connectie tussen Covid 19 en Bill Gates openbaar is gemaakt. Wat tot zijn verdwijning leidde, was de publicatie van de Wikileaks-documenten die hem bij het publiek zullen betrekken en zijn duivelse complot blootleggen om alle mensen te inenten met controlerende technologie. De cabal is zich er terdege van bewust dat het publieke sentiment jegens hen zal veranderen, en ze zijn er bang voor. Dit gaat over macht voor jullie wereld, en in het bijzonder voor Noord-Amerika als de machthouders verschuiven van donker naar licht. Veel meer worden wakker voor de waarheid en ze beseffen dat niet alles was zoals het leek te zijn.

CABAL
Ook in andere delen van de wereld zijn wereldleiders aan verandering onderhevig. Kim Jong is dood verklaard, maar dit is niet de waarheid. In feite leeft hij, maar dat in de pers werd aangegeven dat hij dood was, is een bedreiging voor hem en u moet zich realiseren dat dit is wat er in uw media gebeurt - er worden bedreigingen afgedrukt in Amerikaanse kranten, wetende dat ze dat zullen doen gezien worden door degenen op wie de dreiging gericht is. En de bedreigers waren inderdaad de Rockefeller-factie van de Illuminati. Een paar jaar geleden werd een raket gelanceerd die leek te komen uit Noord-Korea, gericht op Hawaï in een poging de vriendschap tussen de White Hats en Kim Jong te verbreken. Het was niet gelukt. Nu is deze dreiging een nieuwe poging om Jong-un te bedreigen. Ze willen niet dat Korea herenigd wordt, omdat hun prototypemaatschappij dan vrijgelaten zou worden. Op dezelfde manier waarop Duitsland in 1990 herenigd werd, zou het fascisme weer een klap krijgen. Maar het staat te gebeuren.