♒︎ Water


Water heeft een aantal essentiële functies om ons allemaal op de been te houden Bedenk wat je nodig hebt om te overleven, gewoon weg te overleven. Water? Voedsel? Lucht? Water is van groot belang voor alle levende wezens; bij sommige organismen komt tot 90% van hun lichaamsgewicht uit water. Tot 60% van het volwassen menselijk lichaam is water. Volgens H.H. Mitchell, Journal of Biological Chemistry 158, bestaan ​​de hersenen en het hart voor 73% uit water en zijn de longen voor ongeveer 83% uit water. De huid bevat 64% water, ons bloed wel 95%, spieren en nieren 79% en zelfs de botten zijn waterig: 31%.


YOUR LIKE A PLANT WITH ALOT MORE EMOTIONS 

Elke dag moeten mensen een bepaalde hoeveelheid water consumeren om te overleven. Dit verschilt natuurlijk naar leeftijd en geslacht, maar ook naar waar iemand woont. Over het algemeen heeft een volwassen mannetje ongeveer 3 liter (3,2 liter) per dag nodig, terwijl een volwassen vrouwtje ongeveer 2,2 liter (2,3 liter) per dag nodig heeft. Al het water dat een mens nodig heeft, hoeft niet afkomstig te zijn van het drinken van vloeistoffen, aangezien een deel van dit water zich in het voedsel bevindt dat we eten. Water heeft een aantal essentiële functies om ons allemaal op de been te houden Een essentiële voedingsstof voor het leven van elke cel, fungeert in de eerste plaats als bouwmateriaal. Het reguleert onze interne lichaamstemperatuur door te zweten en te ademen De koolhydraten en eiwitten die ons lichaam als voedsel gebruikt, worden gemetaboliseerd en getransporteerd door water in de bloedbaan; Het helpt bij het wegspoelen van afval, voornamelijk door te plassen. Fungeert als een schokdemper voor hersenen, ruggenmerg en foetus. Vormt ons speeksel. Smeert onze gewrichten.

 

MAAR DAN NIET KRAANWATER
Hoewel algemeen wordt aangenomen dat fluoride in hoge doses giftig is, ontstond er in de twintigste eeuw een trend om deze chemische stof aan drinkwater toe te voegen in doseringen die als "veilig" worden beschouwd. Waar komt deze trend vandaan? Het zal u misschien verbazen te horen dat kennelijk de eerste keer dat opzettelijk natriumfluoride in drinkwater werd gebracht, plaatsvond in de Duitse getto's van de jaren 30 en 40, en kort daarna in nazi-concentratiekampen. Het is duidelijk dat de nazi's zich geen zorgen zouden maken over de kracht en veerkracht van de tanden van hun gevangenen; dus, wat zou de echte reden kunnen zijn om het water te fluorideren? Welke effecten heeft het werkelijk op ons? En waarom doen we het nog steeds?

 

DAT BEVAT FLUORIDE
Nieuw bewijs heeft fluoride en andere chemicaliën in verband gebracht met hersenaandoeningen. Welke andere onbekende effecten zou dit industriële bijproduct, toegevoegd aan onze watervoorziening, kunnen hebben? Een onderzoek naar de schimmige geschiedenis van waterfluoridering onthult mogelijk storende gevolgen voor het menselijk bewustzijn. Recent onderzoek heeft de controversiële praktijk van waterfluoridering weer onder de aandacht gebracht, waarbij verbanden tussen waterfluoridering en hersenaandoeningen aan het licht zijn gekomen, vooral met betrekking tot het effect ervan op kinderen. Verontrustend genoeg ontdekte het rapport dat bijwerkingen niet alleen afkomstig zijn van directe inname door kinderen, maar ook van hogere niveaus van chemicaliën zoals fluoride in het bloed en de urine van aanstaande moeders, die verband hielden met hersenaandoeningen en een lager IQ bij hun kinderen. In veel gevallen kunnen de geactiveerde wijzigingen permanent zijn. Dit bewijs staat haaks op valse beweringen van sceptici dat inname van fluoride in lage concentraties geen schadelijke effecten heeft op onze gezondheid.

 

SPIRITUELE KRACHT VAN WATER
Water en spiritualiteit lijken hand in hand te gaan. Veel religies en spirituele praktijken omvatten het gebruik van water. Zelfs in de buurt van een rivier, meer of oceaan lijkt een spirituele ervaring op te roepen, die lichaam, geest en ziel kalmeert. Water is een buitengewoon krachtig element dat het potentieel heeft om op vele niveaus te genezen, in het bijzonder spiritueel en emotioneel. Wat is er zo speciaal aan water en zijn rol in transformatie?