De Elementen & De Aartsengelen


Wie gelooft in de Engelen, gelooft dat God vier van zijn aartsengelen heeft toegewezen om de leiding te hebben over de vier elementen in de natuur. Aangenomen wordt dat deze aartsengelen, door hun specifieke vaardigheden, ons kunnen helpen onze energie te richten op het creëren van balans in verschillende aspecten van ons leven. Kan zijn Engelen, Gidsen, De Schepper, Het Goddelijke, Het Universum, Het Bovennatuurlijke. Wat voor jou geldt. 


▻  Michael: Vuur

Aartsengel Michael vertegenwoordigt het element van vuur in de natuur. Michael is gespecialiseerd in het helpen met waarheid en moed. Enkele praktische 'vurige' manieren waarop Michael je kan helpen zijn: Je wakker maken om spirituele waarheid na te jagen, je aansporen om zonden in je leven te verbranden en heiligheid zoeken die je ziel zuivert en je moed ontlokt om de risico's te nemen die God wil dat je neemt om een ​​sterker persoon te worden en de wereld een betere plek te maken.


▻  Gabriel: Water

Aartsengel Gabriël vertegenwoordigt het stromende element van water in de natuur. Gabriel is gespecialiseerd in het helpen bij het begrijpen van Gods boodschappen. Enkele praktische manieren waarop Gabriel je kan helpen zijn: je inspireren om te reflecteren op je gedachten en emoties, zodat je er spirituele lessen van kunt leren, hoe je ontvankelijker bent voor Gods boodschappen en je kunt helpen bij het interpreteren van de betekenis van hoe God met je communiceert.


▻  Uriel: Aarde

Aartsengel Uriël vertegenwoordigt het vaste element van de aarde in de natuur. Uriel is gespecialiseerd in het helpen met kennis en wijsheid. Enkele praktische "aardse" manieren waarop Uriel je kan helpen zijn: je baseren op de solide betrouwbaarheid van kennis en wijsheid die van God komt..


▻  Raphael: Lucht

Aartsengel Raphael vertegenwoordigt het element van lucht in de natuur. Raphael is gespecialiseerd in het helpen & met het helen van lichaam, geest en ziel. Enkele praktische "luchtige" manieren waarop Raphael je kan helpen zijn: Je helpen te ontsnappen aan ongezonde lasten die je voortgang in het leven blokkeren.