De Kracht van Verbeelding


MANIFESTATION OF YOUR VISUALISATION
De machthebbers verspreiden nog steeds hetzelfde oude, vermoeide, onware verhaal. Het nieuws gaat nog steeds over geweld en haat en dood, over de brutale en sadistische aard van de mensheid, over schietpartijen, bomaanslagen en wreedheid. En toch ziet de meerderheid van de mensheid in hun dagelijks leven niet zulk geweld en wreedheid. Zoals we vaak hebben gezegd, is de mensheid in wezen vriendelijk. De mensheid is in wezen menselijk. Dus waarom concentreert de media, het mainstream nieuws, zich op het negatieve, vullen ze hun berichtgeving met scènes van chaos en rampspoed, met beelden van haat, schietpartijen en verwonding, ondersteund door donkere kleuren en luidruchtige geluiden, van boze woorden en zware explosies? Dit, geliefden, is mind control. Ja, onze gedachten beheersen onze realiteit. En wat beïnvloedt ons denken? Wat leidt onze gedachten naar vreedzame, vreugdevolle, liefdevolle, medelevende frequenties? Of, in een laag vibrerende, boze, wraakzuchtige angstfrequentie.


SEE IT TO RECEIVE IT
Het zijn de beelden die we zien. Daarom krijgen we zo vaak het advies om tijd door te brengen in de rust en stilte van de natuur. Dit is de reden waarom onze geest wordt opgewekt, onze liefde wordt vergroot, wanneer we prachtige schilderijen zien, opbeurende films kijken, tijd doorbrengen met onze ondersteunende dierbaren. Sluit je ogen voor een moment en stel je voor dat je in je geestesoog iets moois, iets verheffends ziet - je huisdier, je kind, een geliefde, een bos, de oceaan, bloemen, vogels, bomen. Open je ogen en je voelt je opgetild door de scènes die je voor ogen hebt. Nu, sluiten. je ogen en zie een toneel van oorlog, van dood, een toneel van bloedige rampspoed. Denk aan een schietpartij, het slaan van een kind, een gevangenisomgeving, hongersnood en extreme armoede. Je geest, je vibratie zal vervallen in verdriet, woede, een verlangen naar wraak en gedachten van straf voor de wrede daders van deze pijnlijke beelden.

 

DANKBAARHEID
Tenzij je een extreem hoog vibrerend wezen bent dat in de liefdesvibratie kan blijven ongeacht wat er om hen heen gebeurt, zal het zien van dergelijke scènes, het voorstellen van dergelijk agressief geweld je frequentie verlagen, je in angst laten vallen. En dus zijn het de beelden die we zien, de beelden die we ons herinneren uit het verleden, die onze mindset bepalen, die onze gedachten sturen. En dit is hoe, door de eeuwen heen, in de loop van millennia, de krachten die er zijn, de mensheid hebben beheerst door de geest. Dit is de reden waarom degenen die naar de mainstream-media kijken, tot angst worden gemanipuleerd. De media, de televisie, radio en kranten zijn overgenomen door de machten die er zijn, degenen die de rol van de duivel spelen, van het kwaad in dit grote toneelstuk dat de klaservaring op planeet aarde is.

 

EENHEIDSBEWUSTZIJN
En dit is allemaal zoals je het bedoeld had toen je in je hemelse, liefdevolle eenheidsbewustzijn was en de gebeurtenissen van je leven aan het plannen was. Want je bent een goddelijke ziel, een druppel water in de oceaan van God, van liefdesbewustzijn. Want God is liefde, God is de elektromagnetische energie die het universum aandrijft en alles wat het universum bevat. Je ziel, die genesteld is in je menselijk lichaam, je voertuig waarmee je kunt communiceren in het materiële rijk, je ziel is een deel van de grote goddelijkheid zelf. Herinner je waarom je in dit materiële rijk van de planeet aarde kwam. Het was om je bewustzijn uit te breiden en door je bewustzijn te vergroten, vergroot jij individueel, en het collectief van de mensheid, de kennis, de frequentie van liefde, van alles wat is, van God. In het hemelse, liefdevolle eenheidsbewustzijn was er als geest weinig expansie. Geluk regeerde de dag, en in aardse termen want er is geen tijd in de hemel, honderden, duizenden jaren zouden voorbij kunnen gaan in liefdevolle vrede en gelukzaligheid.

FROM DARK TO LIGHT
Een oneindigheid van deze onuitsprekelijke staat was voor u. En dit is de natuurlijke staat die uw prachtige erfenis is en waarnaar u altijd zult terugkeren. Want er is geen “hel” behalve hier op aarde. En dus waarom werd de laag vibrerende aarde met haar geweld, haar haat, het kwaad geschapen? Jij, samen met je menselijke broeders, creëerde het om je bewustzijn uit te breiden. Je at van de boom van goed en kwaad en daardoor verruimde je hemels bewustzijn, hemels begrip. Om de onuitsprekelijke, onbeschrijflijk wonderbaarlijke kracht van liefde ten diepste te begrijpen, besloot je dat je het tegenovergestelde moest ervaren, namelijk diep in angst duiken. En gedurende millennia van menselijke levens hebben jullie dat gedaan. In je duizenden reïncarnaties ben je alles geweest, van rotsen en water, bloemen en bomen, dieren en vogels tot, eindelijk en eindelijk mensen. Je hebt alles ervaren wat er te beleven valt op de planeet aarde in het klaslokaal. Jullie zijn priesters en nonnen geweest, gevangenen en slaven, folteraars en gemarteld, moordenaars en vermoord.

 

INCARNATIES
En door alles te ervaren dat ervaren kan worden in deze dualiteit van lichte en donkere trainingsomgeving, ben je tot de diepten van je zielsbewustzijn gegroeid. Je hebt het bewustzijn van liefde, van alles wat is, van God verruimd. Want God is liefde, God is de grote die ik ben, God is alles wat is, de kracht die het universum bezielt. Gedurende de millennia van je reïncarnerende bezoeken aan planeet aarde, ben je van narcisme naar liefde veranderd. De aarde is een plaats waar dualiteit bestaat. Als mens had je geen herinnering aan je hemelse bestaan, geen herinnering aan het verenigde bewustzijn dat liefde is. En als menselijk lichaam gaf je jezelf een ego, het gevoel van eigenbelang en de behoefte aan controle die je het verlangen geeft om controle over anderen te hebben. En dus staat je ego het ervaren van dualiteit toe. 

EGOTIONELE PERIODE
Als jonge ziel beheerste je ego je leven. Je was narcistisch. In de opwinding van het menselijk leven waar je plezier aan wenste, hield je van de sensaties van smaak, aanraking, geur, zicht en gehoor. In de hemel heb je het wonder van de smaak van eten, het plezier van seks, de geneugten van het zien niet ervaren. En dus was je gedurende je leven uit voor je eigen plezier. En om zelfzuchtig te krijgen wat je wilde, kon het je niet schelen hoe je je menselijke broeders kwetste. In feite hield je ervan om ze te denigreren, omdat je je daardoor superieur voelde.

 

END OF KARMA
Toch was er de wet van karma die je ertoe bracht je tot liefde te keren. Want volgens de wet van karma moest je alles wat je anderen aandeed zelf ervaren. Het was door zelf de pijn te ervaren dat je begrip groeide. Je had gegeten van de boom van goed en kwaad. Je hebt compassie ontwikkeld. Je keerde je van macht over anderen naar liefde. Je werd harmonieus, vergevingsgezind voor je broeders. Voor nu begreep je hun pijn. Met die pijnlijke ervaring liet je je behoefte aan controle en manipulatie varen. Je maakte jezelf vrij van de meegesleepte, geprogrammeerde zware negatieve gedachten en beelden die je hoofd hadden gevuld. En terwijl je je tot liefde keerde en jezelf heelde van je behoefte aan controle, bracht je ziel die stilletjes op je had gewacht om de pijn en het plezier van het aardse leven te ervaren, een herinnering aan zichzelf bij je. En toen kwamen mededogen, vrede, liefde en vreugde naar voren.