Aqua De Florida Peru


Oorsprong en Spiritueel Gebruik van Florida Water

Met zijn zoete bloemengeur en citroenachtige boventonen wordt Florida Water, genoemd naar de Fontein van de Jeugd, vaak gebruikt voor rituele offers en zuivering. Sommigen vervangen Heilig water door Florida Water. De heilige eau de cologne bevat talloze spirituele voordelen en is een hoofdbestanddeel geworden van Voodoo-, Hoodoo-, Wiccan- en Santeria-praktijken.


Gemengd met specerijen, kruiden, lavendel en citrusoliën, kan het water worden gebruikt als een eenvoudige eau de cologne of parfum voor bescherming, om geluk aan te trekken en in elke vorm van betovering om negativiteit en schadelijke entiteiten te blokkeren.


Terwijl duizenden geuren in en uit de mode zijn geraakt, heeft Florida Water zijn ware recept sinds 1808 behouden.

 

“Het kan aan een bad worden toegevoegd, als parfum worden gebruikt, op energiepunten zoals het derde oog worden aangebracht, in de lucht worden gespoten en worden gebruikt om een aanrecht schoon te maken, om er maar een paar te noemen. De citrusachtige geur van de eau de cologne betekent dat het zowel stimulerend als zuiverend is. 

Sale!

Florida Water

€ 16,45 € 15,00
Sale!

Florida Water

€ 16,45 € 15,00

Florida Water wordt bijzonder veel gebruikt wordt door de Q’ero paqo’s uit Peru. Zij gebruiken het om het energetisch lichaam mee te reinigen. Dat doen ze vaak voordat ze met een sessie of een workshop beginnen. Het is eigenlijk een soort van “Eau de Cologne”, maar dan met een krachtigere en frissere geur. Dit water heeft een rijke traditie en kent in spirituele en sjamanistische kringen vele aanhangers.

Enkele nuttige manieren om Heilig Water te gebruiken:

- Sproeien of verstuiven door een spuitfles door de kamer om zware trillingen te verwijderen en het gezond uiten van emoties te stimuleren, vooral na ruzies. Dit is vooral handig voor empaten die in contact komen met negatieve mensen.

 

- Als zuiverende en zegenende vloerreiniger kan men de eau de cologne mengen met gebruikelijke reinigingsmengsels.

 

- Maak een kristalreinigingsoplossing wanneer je stenen stagnerende, lage energie beginnen te krijgen door ze in het water te plaatsen of ze te besproeien. Het is ook gunstig om ze te reinigen onder de volle of nieuwe maan.

 

-Als je een empaat bent of spirituele gaven hebt, spuit dan op het lichaam om angst, verdriet en bescherming tegen het absorberen van de energie van anderen te bestrijden. Als je je ongeaard of "boze ogen" voelt, neem dan een reinigend bad en spuit het water op je kruin, nek, hart, handen en voeten.

 

- Wanneer je contact opneemt met voorouders, plaats dan een glas/kom op het voorouderaltaar om duidelijke berichten te ontvangen met bescherming tegen storende energieën. Het kan ook worden gebruikt als een ritueel offer aan voorouders of goden.

 

- Om pijnlijke spieren te verlichten, wrijf Florida Water op probleemgebieden om de huid te verzachten. Een kleine hoeveelheid deppen op insectenbeten en zonnebrandplekken is geweldig voor verlichting.

 

- Reinig alle items op heilige altaren, inclusief het altaar zelf.

 

- Maak een beschermingsspray en zegen deze om spirituele bescherming en verdediging te activeren.

 

- Zegen je portemonnee om meer overvloed en financieel succes te brengen door het op het geld te spuiten en kaurischelpen in het water te weken en ze in je portemonnee te dragen.

 

- Handen en voeten wassen na contact met mensen na een lange dag.

 

- Energieën en auravelden in werkruimtes beschermen door sommige in de buurt van uw bureau te houden om negatieve energieën om te zetten in liefdevolle energieën.

 

- Voor het aantrekken van ware liefde of het deblokkeren van obstakels in een huidige relatie, voeg een paar druppels toe aan een kom en zet je bed opzij, en steek een rode of roze aantrekkingskaars aan terwijl je programmeert met de gewenste intentie.

 

- Wanneer je naar een nieuwe ruimte verhuist, zegen en reinig dan door vloeren, ramen en deuropeningen te zalven voor bescherming, gezondheid, rijkdom en geluk.

 

- Degenen die roddelen, kunnen profiteren van de kalmerende effecten wanneer ze op de keelchakra worden gespoten.

 

- Als een pendelreiniging, spoel pendels na gebruik in de eau de cologne om ze te spoelen van bestaande energieën en schuim.

 

- Meng met inkt bij het schrijven van spreuken of manifestaties om de kracht van intenties te vergroten.

 

- Jezelf fysiek, emotioneel, spiritueel en fysiek beschermen door als cologne te dragen als beschermend schild. Dit kan ook worden gebruikt bij reinigingsrituelen in spirituele baden om de zuivering van externe energieën te verbeteren.

 

- Voorkom nachtmerries door het Water aan beddengoed toe te voegen en bescherming te bieden tijdens het slapen. Plaats voor droomwerk Water in een kristallen kom naast je bed voor profetische, duidelijke boodschappen van spirituele gidsen, voorouders en engelen.

 

- Terwijl u de was doet, voegt u een kwart kopje toe aan uw wasgoed en laat u het water stijgen om uw kleding zowel te reinigen als te zegenen.

 

- Meng voor het oefenen van scrying de helft van het water en de helft van het rivierwater in een doorzichtige pot of donkere kom en gebruik het voor waarzeggerij.

 

- Zalf als huisdierzegening het voorhoofd van uw huisdier met een dep om ze te reinigen.

 

-Bewaar als gezichtsreiniging Water in een spuitfles in de koelkast tijdens warme zomerdagen.

 

- Als rubdown bevat het therapeutische eigenschappen met stimulerende effecten om zenuwen te kalmeren en angst te verlichten, vooral wanneer het op het voorhoofd wordt aangebracht.

 

- Het toevoegen van de eau de cologne aan het spoelwater na het wassen met shampoo om de geest te zuiveren van zware gedachten, angst, stress, opdringerige gedachten, twijfels en angsten is heilzaam na een lange dag van stagnerende, ongewenste energieën.